Ultrabook™ 2-i-1, enheten för dig

Med prestanda på Intel-nivå är Ultrabook™ 2-i-1 mer än en surfplatta och mer än en bärbar dator – du får båda i en enda enhet.

Spela upp video så märker du skillnaden med Ultrabook™.
Ultrabook™: surfplattan du vill ha,
plus den bärbara dator du behöver.

Varför ska du nöja dig med den dator du har när Ultrabook™ 2-i-1 erbjuder så mycket mer? Konvertera den, tryck på den och starta den på ett ögonblick. Kör flera program samtidigt med blixtsnabb prestanda, öppna filer på ett kick och få sinnesro med inbyggda säkerhetsfunktioner.


Surfplatta när du vill ha det, bärbar dator
när du behöver det.

Osäker på om du vill ha en surfplatta eller en bärbar dator? Var inte det. Få prestanda och mångsidighet på Intel-nivå med en Ultrabook™ 2-i-1: mobiliteten hos en surfplatta kombinerat med kraften i en bärbar dator. Koppla bara bort, vänd eller skjut på enheten så går du från arbete till underhållning.


Kör fullständiga versioner av de mest avancerade foto- och videoredigeringsprogrammen, använd populära program som hjälper dig att få jobbet gjort och njut av dina favoritmedieappar, synkronisera dina MP3-enheter och spellistor, med mera. Ultrabook™ är också helt kompatibel med befintliga Windows*-baserade program och massor av olika kringutrustningar.

Känn upplevelsen med Ultrabook™.

Med en Ultrabook™ med pekskärm1 får du fantastisk grafik, precision och kontroll. På en 2-i-1-enhet har du flera olika inmatningsalternativ: Du kan knappa när du vill arbeta och peka när du vill spela. Växla bara din prestandadator till surfplatteläget så att du kan spela spel, titta på film och mycket mer.

Upptäck möjligheterna
med Ultrabook™.

Ultrabook™ är lika snabb som du, tack vare Intel® Core™-processorn3 som levererar prestanda på Intel-nivå.


På så sätt kan du titta på filmer, foton och spel smidigt och utan avbrott. Känn hastigheten som du får med Intel® Turbo Boost Technology 2.0.4. Och med Windows* 8 får du en kompatibilitet, prestanda och flexibilitet som ger dig fria händer. Det bara fungerar med Ultrabook™.

Kvick, responsiv och redo att tas med.

Säg adjö till väntans tider – med en Ultrabook™ får du snabbare åtkomst till de filer och program som du använder mest.5 Och när du startar din Ultrabook™ från viloläge vaknar den från standbyläget på mindre än tre sekunder,2,6 så att du kan fortsätta med vad du gjorde tidigare på ett ögonblick.

Den kompromisslösa enheten.

Du behöver inte offra prestanda, bärbarhet eller batteritid för att få något snyggt. Ultrabook™ är en smidig enhet som kan tas med överallt och användas till vad som helst samtidigt som den kombinerar de bästa funktionerna – plus programsupport, olika inmatningsalternativ och funktioner för multitasking. Eftersom du behöver en maskin som är lika kraftfull som snygg.

Inbyggd säkerhet.7

Få en säkrare datorupplevelse. Du kan lita på en Ultrabook™ när du startar systemet och krypterar data snabbare, så att informationen skyddas utan att datorn blir långsammare.7


Intels säkerhetsteknik

Juridisk information

1 Ultrabook™ produkter finns i flera olika modeller. Vissa modeller kanske inte finns tillgängliga i ditt land. Fråga Ultrabook™-tillverkaren.

2 Kräver Intel® Rapid Start Technology, vilket kräver en särskild Intel®-processor, Intel®-programvara BIOS-uppdatering samt Intel® Solid-State Drive (SSD). Resultatet kan variera beroende på systemkonfiguration. Kontakta din datortillverkare för mer information.

3 Inbyggda visuella funktioner är inte aktiverade på alla datorer, och optimerad programvara kan krävas. Fråga systemtillverkaren. Läs mer på http://www.intel.com/go/biv.

4 Ett system med funktioner för Intel® Turbo Boost Technology krävs. Intel Turbo Boost Technology och Intel Turbo Boost Technology 2.0 finns endast på utvalda Intel®-processorer. Fråga tillverkaren av din dator. Prestandan varierar beroende på maskinvara, programvara och systemkonfiguration. Läs mer på http://www.intel.com/go/turbo.

5 Intel® Smart Response Technology kräver en Intel® Core™-processor, ett särskilt Intel®-chipset, programvaran Intel® Rapid Storage Technology version 12.5 eller senare, och en hybrid-SSD-enhet som rapporterar minst 16 GB kapacitet och SATA-I/O-hybridinformationsfunktion som stöds. Resultatet kan variera beroende på systemkonfiguration. Kontakta din datortillverkare för mer information.

6 Resultaten är baserade på analyser utförda av Intel® och presenteras endast i informationssyfte. Skillnader i systemets maskinvaru- eller programvarudesign eller -konfiguration kan påverka faktiska prestanda.

7 Inget datorsystem kan tillhandahålla absolut säkerhet. Förutsättningar är aktiverad Intel®-processor, aktiverat chipset, inbyggd programvara och/eller programvara som optimerats för att använda teknikerna. Fråga systemets tillverkare och/eller din programvaruleverantör om du vill veta mer.