JavaScript måste aktiveras för att kunna visa det här innehållet.
Har du tröttnat på att bära med dig flera enheter?
Rakbladstunn bärbar dator kombinerat med ultrasnabb surfplatta
Utrustade med Intel® Core™ processorer
Kraftfull bärbar dator + rolig surfplatta = 2 i 1
Få högre prestanda och snabbare hastighet med dubbelt så lång batteritid1.
Två enheter i en betyder ökad kapacitet till en lägre kostnad.
Optimal prestanda
Prestanda handlar om hastighet och kraft, och 2 i 1-enheter med Core™ processor har båda delarna – i ett universalpaket. Upplev upp till 7,6 gånger högre hastighet4 och grafik som är upp till 7 gånger bättre5 än äldre bärbara datorer, vilket innebär kortare väntetid och mer tid till att göra det du gillar.
Maximal mångsidighet
Varför välja? Få det bästa av två världar med en rakbladstunn bärbar dator och en supersnabb surfplatta i ett. Växla enkelt och snabbt fram och tillbaka mellan arbetsuppgifter och uppslukande underhållning. Med Intel® Core™ processorbaserade 2 i 1-enheter får du en helt ny upplevelse för både arbete och fritid när du är på språng.
Suverän batteritid
Dubbelt så höga basprestanda2 plus 67 % lägre energiförbrukning7 hos Core™ M processorn (jämfört med 22 nm-chip) betyder längre pålitlighet. 2 i 1-enheterna maximerar den här potentialen med en batteritid som är dubbelt så lång1. Det betyder att du kan titta på över åtta timmar HD-video på en enda laddning8.
Titta på HD-video i över åtta timmar på en enda laddning8.
Blixtsnabb foto-9 och videoredigering10 samt konvertering till andra format.
Låt dig uppslukas i verklighetstrogen Ultra HD-video, fyra gånger klarare än HD.
Få det bästa av två världar med bärbar dator och surfplatta i ett.
Hjärtat i den kraftfulla 2 i 1-enheten är en fantastisk Intel® processor.

Hela familjen med Intel® Core™ processorer har kraftfulla prestanda och lång batteritid som underlättar en mobil livsstil, och 2 i 1-formatet passar perfekt för den kraften och mångsidigheten.

Med den senaste utvecklingen från 22 nm till 14 nm tillverkningsprocessteknik har den nya Core™ M processorn dubbelt så höga prestanda och är dubbelt så effektiv till halva storleken3. Det betyder högre hastigheter, smidigare multitasking och upp till två gånger batteritiden1, så att du kan göra det du gillar under längre tid.

Den konfliktfria11 Core™ M processorn ger 2 i 1-enheterna en ultrasnabb bärbar dator plus det enkla gränssnittet hos en surfplatta, allt i en rakbladstunn förpackning med maximal mobilitet.

Är du nyfiken på Core™ processorerna?
Bättre liv med Intel® Innovation

Genom att skapa en liten mikroprocessor för 40 år sedan satte Intel® igång en revolution inom teknikutvecklingen som vi alla nu använder varje dag. De här innovationerna – såväl stora som små – finns i nästan alla delar av vardagen.

Bland de många initiativ som syftar till att förbättra livskvaliteten finns vår uppgift att tillverka världens första konfliktfria11 mikroprocessor. Det finns mineraler som är nödvändiga i vår vardag som utvinns i Demokratiska republiken Kongo. De här så kallade konfliktmineralerna används ibland för att finansiera våldsamma konflikter i regionen. Med målet att uppnå positiva förändringar i regionen har vi, tillsammans med våra partners, utvecklat Conflict-Free Smelter Program (CFSP). Med den här tredjepartsprocessen för granskning kontrolleras smältverkens utvinningsmetoder och innebär säkrare alternativ för lokala arbetare.

Intel® har byggt upp ett nätverk av partners som delar vår passion för innovation och vill ge tekniken vi älskar ett nytt tankesätt och nya designmetoder. I slutänden finns det en enkel anledning till vi fokuserar så starkt på utveckling och innovation… Det är du. Vi arbetar hårt med att ta fram produkter och upplevelser du gillar. Enkelt sagt är vårt mål att göra livet bättre genom skönheten och kraften hos avancerad teknik.

Släpp loss kreativiteten
Intel presenterar: Bob Staake
Följ @intel
Intel@intel
18 augusti
How does a processor help unlock imagination? It starts with inspiration—and it all comes together on a 2 in 1... https://vine.co/v/M3jJFlKiB1Z
Intel@intel
15 augusti
When you realize your #2in1's battery can last through the whole day of classes. #CantStopMe #TechTruth #IntelInside
Intel@intel
12 augusti
Go from a windowless office to a room with a view. http://www.intel.se/2in1 #2in1
Vilken formfaktor passar dig bäst?
En surfplatta med Intel Inside® ger fantastiska upplevelser.
Upptäck surfplattor ›
Så här ser ett modernt skrivbord ut.
Utforska all-in-one-datorer ›
1 Uppmätt med batteriförbrukning vid uppspelning av full HD-video – uppmätt med ett Tears of Steel-videoklipp, 1080p 3 Mbit/s. Konfiguration: Inaktivera all radio i enhetsinställningarna. Inaktivera Intel® Display Power Saving Technology (Intel® DPST), ställ in systemskärmens ljusstyrka till vit helskärmsbakgrund och aktivera Intel Energibesparingsteknologi för bildskärm igen. Stäng AV inställningen för adaptiv ljusstyrka under Energialternativ i Kontrollpanelen. Ställ in ”Tona ned bildskärmen” på aldrig för både batteri och nätdrift (AC). Ställ in ”Försätt datorn i strömsparläge efter” på aldrig för både batteri och nätdrift (AC). Vänta 15 minuter efter start. Starta standardvideospelaren (UI-spelare för win i Windows* 8.1-stil), starta testvideon i en slinga och koppla bort nätkontakten för att inleda testet. Mät tiden tills batteriet tar slut
2 Beräkning baserad på SYSmark* 2014, ett prestandatest på systemnivå som mäter och jämför datorprestanda utifrån faktisk användning. Få mer information på www.bapco.com.
3 Prestanda baserade på SYSmark* 2014. Intel® CoreTM M 5Y70 jämfört med Intel® CoreTM i5-520UM. Vikten baseras på Intel® CoreTM M processorbaserad 2 i 1-enhet baserad på Intel® FFRD Llama Mountain. Gammal dator är bärbar OEM-dator med Intel® CoreTM i5-520UM och 62WHr-batteri, 1,36 kg i vikt, 28 mm tjock. Surfplatta baseras på Apple* iPad Air, vikt 0,45 kg
4 Baserat på CyberLink MediaEspresso*7 HD-videokonvertering – konvertera en 6 minuter lång MOV-videofil på ~1 GB, 1920 x 1080p, 23 738 kbit/s, till en mindre .m2ts-fil (1920 x 1080, 8 Mbit/s, H.264) för minskad filstorlek under internetöverföring eller för visning på en bärbar enhet.
5Uppmätt med 3DMark* Ice Storm 1.2 Unlimited – ett prestandatest för 3D-grafik som mäter 3D-spelprestanda. Få mer information på www.futuremark.com
6Baserat på Intel® Core™ M processorbaserad 2 i 1 Intel® FFRD Llama Mountain. Gammal dator är OEM-system med Intel® Core™ i5-520UM och 62WHr-batteri, 1,36 kilo i vikt.
7Programvara och arbetsbelastningar som används i prestandatest kan ha anpassats särskilt för att användas på Intel mikroprocessorer. Prestandatest som SYSmark och MobileMark mäts med hjälp av särskilda datorsystem, -komponenter, -program, -åtgärder och -funktioner. Om någon av de här faktorerna ändras kan även utfallet av testet ändras. Du bör jämföra med annan information och andra prestandatest för att få en helt rättvisande bild inför köpet, inklusive prestandan för den tänkta produkten i kombination med andra produkter. Läs mer på http://www.intel.se/performance
8Batteriförbrukning vid uppspelning av full HD-video – uppmätt med ett Tears of Steel-videoklipp, 1080p 3 Mbit/s. Konfiguration: Inaktivera all radio i enhetsinställningarna. Inaktivera Intel® Display Power Saving Technology (Intel® DPST), ställ in systemskärmens ljusstyrka till vit helskärmsbakgrund och aktivera Intel Energibesparingsteknologi för bildskärm igen. Stäng AV inställningen för adaptiv ljusstyrka under Energialternativ i Kontrollpanelen. Ställ in ”Tona ned bildskärmen” på aldrig för både batteri och nätdrift (AC). Ställ in ”Försätt datorn i strömsparläge efter” på aldrig för både batteri och nätdrift (AC). Vänta 15 minuter efter start. Starta standardvideospelaren (UI-spelare för win i Windows* 8.1-stil), starta testvideon i en slinga och koppla bort nätkontakten för att inleda testet. Mät tiden tills batteriet tar slut.
9Uppmätt med Adobe* Photoshop CC 2014 fotoredigering – för att redigera ett JPG-foto på 19,70 MB, 36,3 megapixel som tagits med en DSLR-kamera. Det artistiska filtret "Colored Pencil" tillämpas och effektens bredd och ljusstyrka justeras och förhandsgranskas. Antagande: genomsnittlig fotostorlek 400 KB.
10Uppmätt med ArcSoft* ShowBiz videoredigering – för att redigera sex .mp4-filer, 1920 x 1080, i storlekarna 38,1–58,8 MB tagna med en kompaktkamera. Övergångseffekter, textöverlägg och en 2 minuter och 3 sekunder lång .mp3-fil (160 kbit/s) används i videoprojektet. Utvideofilen är en 2 minuter och 19 sekunder lång .mp4-videofil, 1920 x 1080, 268 MB, ~16 Mbit/s, H.264.
11 "Konfliktfri" betyder "konfliktfri avseende Demokratiska republiken Kongo", vilket i den amerikanska finansinspektionens (SEC) regler definieras som produkter som inte innehåller konfliktmineraler (tenn, tantal, volfram och/eller guld) som direkt eller indirekt finansierar eller gagnar beväpnade grupper i Demokratiska republiken Kongo eller intilliggande länder.
** Systemkonfiguration:
Senaste 2 i 1: Intel® Core™ M-5Y70 processor (upp till 2,60 GHz, 4T/2C, 4M cache) Batteritidsmätningar på Intel-referensplattform och OEM-plattform i förproduktion. Övriga prestandamätningar på Intel-referensplattform.
Intel-referensplattform: 4,5 W TDP (Thermal Design Power). BIOS: v80.1 Grafik: Intel® HD-grafik (drivrutin v. 15.36.3650) Minne: 4 GB (2x2 GB) Dubbelkanal LPDDR3-1600 SDD: Intel® 160 GB OS: Windows* 8.1 uppdatering RTM. Energisparprincip för system: Balanserad Trådlöst: På och ansluten. Antagande om batteristorlek: 35 wattimmar.
OEM-plattform i förproduktion: 4,5 W SDP (Scenario Design Power). BIOS: OEM v.X21 Grafik: Intel® HD-grafik (drivrutin v. 10.18.10.3907) Minne: 8 GB Dubbelkanal SSD: Intel® 256 GB OS: Windows* 8.1 uppdatering RTM. Energisparprincip för system: Balanserad Trådlöst: På och ansluten. Batteristorlek: 35 wattimmar.
4 år gammalt: Intel® Core™ i5-520UM processor (upp till 1,86 GHz, 4T/2C, 3M cache) på Acer AspireOne 1830T-3721. 18 W TDP (Thermal Design Power). BIOS: Insyde v. 1.11 Grafik: Intel® HD-grafik (drivrutin v. 8.15.10.2104) Minne: 8 GB (2 x 4 GB) DDR3 1 333 MHz HDD: Seagate* 500 GB OS: Windows* 7 Ultimate 6.1 version 7601 Energisparprincip för system: Balanserad Trådlöst: På och ansluten. Batteristorlek: 62 wattimmar.