JavaScript måste aktiveras för att kunna visa det här innehållet.
Har du tröttnat på att bära med dig flera enheter?
Intel®

2 i 1

: Supertunn bärbar dator kombinerat med ultrasnabb surfplatta
Utrustade med Intel® Core™ M processorer
Kraftfull bärbar dator + rolig surfplatta = 2 i 1.
Få högre prestanda och snabbare hastighet2 med dubbelt så lång batteritid.1
Två enheter i en betyder ökad kapacitet till en lägre kostnad.
Optimal prestanda
Prestanda handlar om hastighet och kraft, och 2 i 1-enheter med Intel® Core™ M processor har båda delarna – i ett universalpaket för både bärbar dator och surfplatta. Upplev upp till 7,6 gånger högre hastighet4 och grafik som är upp till 7 gånger bättre5 än äldre bärbara datorer, vilket innebär kortare väntetid och mer tid till att göra det du gillar.
Maximal mångsidighet
Varför välja? Få det bästa av två världar med en rakbladstunn bärbar dator och en supersnabb surfplatta i ett. Växla enkelt och snabbt fram och tillbaka mellan arbetsuppgifter och uppslukande underhållning. Med Intel® Core™ M processorbaserade 2 i 1-enheter får du en helt ny bärbar dator-surfplatteupplevelse för både arbete och fritid när du är på språng.
Suverän batteritid
2 i 1-enheterna maximerar den här potentialen med en batteritid som är upp till dubbelt så lång1. Det betyder att du kan titta på upp till åtta+ timmar HD-video på en enda laddning.1
Titta på HD-video i upp till 8+ timmar på en enda laddning.1
Blixtsnabb foto-8 och videoredigering9 samt konvertering till andra format.
Låt dig uppslukas i verklighetstrogen Ultra HD-video, med upp till 4x fler pixlar än full HD.
Få det bästa av två världar med bärbar dator och surfplatta i ett.
Hjärtat i den kraftfulla 2 i 1-enheten är en fantastisk Intel® processor.

Hela familjen med Intel® Core™ processorer har kraftfulla prestanda och lång batteritid som underlättar en mobil livsstil, och 2 i 1-formatet passar perfekt för den kraften och mångsidigheten.

Med den senaste utvecklingen med 14 nm tillverkningsprocessteknik har den nya Intel® Core™ M processorn dubbelt så höga prestanda och är dubbelt så effektiv till halva vikten.3 Det betyder högre hastigheter, smidigare multitasking och upp till två gånger batteritiden1, så att du kan göra det du gillar under längre tid.

Den 5:e generationens Intel® Core™ processorfamilj fortsätter traditionen med enastående prestanda och introducerar radikalt nya sätt att interagera med din 2  i 1. Dess banbrytande 14nm-tillverkningsprocess ger kraftfulla nya tekniker som ansiktsigenkänning och röststyrning. Gå från bärbar dator till surfplatta på några sekunder och upplev vad som är möjligt med Intel Inside®.

Utforska 5:e generationens Intel® Core™ processorer ›
Bättre liv med Intel® Innovations

Genom att skapa en liten mikroprocessor för 40 år sedan satte Intel igång en revolution inom teknikutvecklingen som vi alla nu använder varje dag. De här innovationerna – såväl stora som små – finns i nästan alla delar av vardagen.

Bland de många initiativ som syftar till att förbättra livskvaliteten finns vår uppgift att tillverka världens första konfliktfria10 mikroprocessor. Det finns mineraler som är nödvändiga i vår vardag som utvinns i Demokratiska republiken Kongo. De här så kallade konfliktmineralerna används ibland för att finansiera våldsamma konflikter i regionen. Med målet att uppnå positiva förändringar i regionen har vi, tillsammans med våra partners, utvecklat Conflict-Free Smelter Program (CFSP). Med den här tredjepartsprocessen för granskning kontrolleras smältverkens utvinningsmetoder och innebär säkrare alternativ för lokala arbetare.

Intel har byggt upp ett nätverk av partners som delar vår passion för innovation och vill ge tekniken vi älskar ett nytt tankesätt och nya designmetoder. I slutänden finns det en enkel anledning till vi fokuserar så starkt på utveckling och innovation... Det är du. Vi arbetar hårt med att ta fram produkter och upplevelser du gillar. Enkelt sagt är vårt mål att göra livet bättre genom skönheten och kraften hos avancerad teknik.

Få det bästa av två världar
Spela
Intel presenterar: Den nya 2 i 1-enheten med Intel® Core™ M processor
Vilken formfaktor passar dig bäst?
En surfplatta med Intel Inside® ger fantastiska upplevelser.
Upptäck surfplattor ›
All-in-One: Så här ser det moderna skrivbordet ut.
Utforska all-in-one-datorer ›
Fotnoter ›
1 Uppmätt med batteriförbrukning vid uppspelning av full HD-video – uppmätt med ett Tears of Steel-videoklipp, H.264 1080p 3 Mbit/s. Konfiguration: Inaktivera all radio i enhetsinställningarna. Inaktivera Intel® Display Power Saving Technology (Intel® DPST), ställ in systemskärmens ljusstyrka på 200 nit med vit fullskärmsbakgrund och återaktivera Intel DPST. Stäng AV inställningen för adaptiv ljusstyrka under Energialternativ i Kontrollpanelen. Ställ in "Tona ned bildskärmen" på aldrig för både batteri och nätdrift (AC). Ställ in "Försätt datorn i strömsparläge efter" på aldrig för både batteri och nätdrift (AC). Vänta 15 minuter efter start. Starta standardvideospelaren (UI-spelare för win i Windows* 8.1-stil), starta testvideon i en slinga och koppla bort nätkontakten för att inleda testet. Mät tiden tills batteriet tar slut. Mätningarna av Intel® Core™ M processorbatteritiden är baserade på referensplattform och OEM-förproduktionsplattform, jämfört med Intel® Core™ i5-520UM processor. Se systemkonfigurationer för mer information.
2 Beräkning baserad på SYSmark* 2014, ett prestandatest på systemnivå som mäter och jämför datorprestanda utifrån faktisk användning. Få mer information på www.bapco.com.
3 Prestanda baserade på SYSmark* 2014. Intel® Core™ M 5Y70 processor jämfört med Intel® Core™ i5-520UM processor. Vikt baserad på Intel® Core™ M processorbaserad 2 i 1-kod med namnet Llama Mountain. Gammal dator är bärbar OEM-dator med Intel® Core™ i5-520UM och 62WHr-batteri, 1,36 kg i vikt, 28 mm tjock. Surfplatta baseras på Apple* iPad Air, vikt 0,45 kg
4 Baserat på CyberLink MediaEspresso*7 HD-videokonvertering – konvertera en 6 minuter lång MOV-videofil på ~1 GB, 1920 x 1080p, 23 738 kbit/s, till en mindre .m2ts-fil (1920 x 1080, 8 Mbit/s, H.264) för minskad filstorlek under internetöverföring eller för visning på en bärbar enhet.
5 Uppmätt med 3DMark* Ice Storm 1.2 Unlimited – ett prestandatest för 3D-grafik som mäter 3D-spelprestanda. Få mer information på www.futuremark.com
6 Baserat på Intel® Core™ M processorbaserad 2 i 1-kod med namnet Llama Mountain. Gammal dator är OEM-system med Intel® Core™ i5-520UM och 62WHr-batteri, 1,36 kilo i vikt.
7 Programvara och arbetsbelastningar som används i prestandatest kan ha anpassats särskilt för att användas på Intel mikroprocessorer. Prestandatest som SYSmark och MobileMark mäts med hjälp av särskilda datorsystem, -komponenter, -program, -åtgärder och -funktioner. Om någon av de här faktorerna ändras kan även utfallet av testet ändras. Du bör jämföra med annan information och andra prestandatest för att få en helt rättvisande bild inför köpet, inklusive prestandan för den tänkta produkten i kombination med andra produkter. Läs mer på http://www.intel.com/performance
8 Uppmätt med Adobe* Photoshop CC 2014 fotoredigering – för att redigera ett JPG-foto på 19,70 MB, 36,3 megapixel som tagits med en DSLR-kamera. Det artistiska filtret "Colored Pencil" tillämpas och effektens bredd och ljusstyrka justeras och förhandsgranskas. Antagande: genomsnittlig fotostorlek 400 KB.
9 Uppmätt med ArcSoft* ShowBiz videoredigering – för att redigera sex .mp4-filer, 1920 x 1080, i storlekarna 38,1–58,8 MB tagna med en kompaktkamera. Övergångseffekter, textöverlägg och en 2 minuter och 3 sekunder lång .mp3-fil (160 kbit/s) används i videoprojektet. Utvideofilen är en 2 minuter och 19 sekunder lång .mp4-videofil, 1920 x 1080, 268 MB, ~16 Mbit/s, H.264.
10 "Konfliktfri" betyder "konfliktfri avseende Demokratiska republiken Kongo", vilket i den amerikanska finansinspektionens (SEC) regler definieras som produkter som inte innehåller konfliktmineraler (tenn, tantal, volfram och/eller guld) som direkt eller indirekt finansierar eller gagnar beväpnade grupper i Demokratiska republiken Kongo eller intilliggande länder.
** Systemkonfiguration:
Senaste 2 i 1: Intel® Core™ M 5Y70 processor (upp till 2,60 GHz, 4T/2C, 4 MB cache)
Mätningarna av batteritid på Intels referensplattform och OEM-förproduktionsplattform.
Övriga prestandamätningar utförda på Intels referensplattform.
Intel-referensplattform: 4,5 W TDP (Thermal Design Power). BIOS: v80.1. Grafik: Intel® HD Graphics (drivrutinsversion 15.36.3650). Minne: 4 GB (2 x 2 GB) Dubbla kanaler LPDDR3-1600. SDD: Intel® 160 GB. OS: Windows* 8.1 Update RTM. Energisparprincip för system: Balanserad. Trådlöst: på och anslutet. Antagande om batteristorlek: 35 wattimmar.
OEM-plattform i förproduktion: 4,5 W SDP (Scenario Design Power). BIOS: OEM v.X21. Grafik: Intel® HD Graphics (drivrutinsversion 10.18.10.3907). Minne: 8 GB minne med dubbla kanaler. SSD: Intel® 256 GB. OS: Windows* 8.1 Update RTM. Energisparprincip för system: Balanserad. Trådlöst: på och anslutet. Batteristorlek: 35 wattimmar.
4 år gammalt: Intel® Core™ i5-520UM processor (upp till 1,86 GHz, 4T/2C, 3M cache) på Acer Aspire One 1830T-3721. 18 W TDP (Thermal Design Power). BIOS: Insyde v.1,11. Grafik: Intel® HD Graphics (drivrutinsversion 8.15.10.2104). Minne: 8 GB (2 x 4 GB) DDR3 1 333 Mhz. HDD: Seagate* 500 GB. OS: Windows* 7 Ultimate 6.1, bygge 7601. Energisparprincip för system: Balanserad. Trådlöst: på och anslutet. Batteristorlek: 62 wattimmar.