En Intel® processor tar 2 i 1-enheterna till nästa nivå

  • Kraftfull prestanda
  • Anpassningsbar. Jobb och underhållning
  • Värde. Mer än en bärbar dator
  • Lång batteritid

Den är kraftfull:
Otrolig Intel processor

2 i 1-enheter med fjärde generationens Intel® Core™ processor visar vägen med bäst prestanda i sin klass. Du får lång batteritid, inbyggd säkerhet och effektiv hastighet när du behöver den som bäst. Den responsiva pekskärmen och den förbluffande skarpa grafiken kompletterar paketet och gör det perfekt för spel, filmer och företagsappar.

Upptäck Intel® Core™ processorn >

Den är mångsidig:
Den perfekta balansen mellan en bärbar
dator och en surfplatta

En 2 i 1-enhet med Intel® processor innebär att du får det bäst av två världar – en kraftfull bärbar dator och en underhållande surfplatta. Ena stunden kanske du måste redigera en presentation och nästa kanske du vill hålla koll på ett tv-program – det är enkelt att konvertera den. Den passar för både jobb och fritid.

Den är personlig:
Tryck, vrid och vänd

Jobba intuitivt, lekfullt och handgripligt. En 2 i 1-enhet kan justeras så att du kan vända, ta loss eller växla på ett ögonblick. Det finns 50 olika modeller, så det är lätt att hitta en som har funktionerna som du gillar.

Den har stort värde:
Bättre kapacitet. För mindre pengar

Varför ska du ha två enheter när det räcker med en? Arvet från Intel® processor lever vidare genom 2 i 1-enheten som klarar allt du behöver, från kalkylark till spelande, och du kan anpassa hur många enheter du vill. En 2 i 1-enhet är en elegant, anpassningsbar lösning som förenklar livet och dessutom ger pengar över.

Köp 2 i 1-enheter

Bläddra bland ett spännande urval av 2 i 1-enheter med Intel Inside®.

Vill du ha något större som ändå är bärbart?
Upptäck en stationär dator som du kan peka på som på en surfplatta och flytta från rum till rum.


Titta på all-in-one-datorer