Den är mångsidig:
Den perfekta blandningen mellan bärbar dator och surfplatta.

Anpassningsbarheten är viktig hos 2 i 1-enheter. Du kanske först behöver justera något i en presentation som du ska hålla. Sen har du skaffat hela senaste säsongen av din favoritserie. En 2 i 1-enhet är enkel att konvertera. Den passar för både jobb och fritid.

Den är enkel att anpassa:
Tryck, snurra och böj.

Jobba intuitivt, lekfullt och konkret. En 2 i 1-enhet justerar du efter dina behov. Vrid, koppla loss och byt läge på ett ögonblick. Det finns 50 olika modeller, så det är lätt att hitta en som har funktionerna som du gillar.

Den är kraftfull:
Fantastisk Intel-prestanda.

2 i 1-enheterna lägger ribban med sin ledande prestanda. 2 i 1-enheterna har processorkraft som jobbar hårt när det behövs som bäst. Du får dessutom fantastisk grafik och en responsiv pekskärm.Det gör 2in1-enheterna perfekta för spel, film och fullständiga verisioner av vanliga företagsprogram.

Fantastiskt mycket för pengarna:
Mer kapabel. För mindre pengar.

Varför ska du ha två enheter när det räcker med en? Med en 2 i 1-enhet klarar du både kalkylblad och spel. Så att du behöver färre enheter. En 2 i 1-enhet är en elegant, anpassningsbar lösning som förenklar livet och dessutom ger pengar över.