Enastående processorkraft i valfritt rum.

Utforska all-in-one-enheter

Två sätt att gå all-in

Välj önskad modell för den mångsidiga och funktionsrika all-in-one med Intel Inside®.

PC-prestanda mellan olika rum

Med en bärbar all-in-one-dator med 7:e generationens Intel® Core™ processor får alla dina favoritenheter plats i en smidig HD-skärm. Den har även inbyggt batteri så att du enkelt kan flytta runt den mellan olika rum.

Flera verktyg. En enhet.

Med en all-in-one-dator med 7:e generationens Intel® Core™ processor får du prestandan hos en stationär dator i en enda smidig enhet.

Prestanda för alla tillfällen

Ökad produktivitet

All-in-one-datorer med Intel® processorer ger platsbesparande design, utökad säkerhet och högre prestanda, så att du får de verktyg som behövs för att kunna arbeta smidigt i en värld med snabba vändningar.

Bli mer produktiv

Inlärning med stil

En all-in-one-enhet med Intel Inside® utgör ett kraftfullt undervisningsverktyg som kan hjälpa studenter att lära sig genom interaktiva pekskärmsappar och roliga och lärorika spel.

Upptäck möjligheterna

66 %

Bättre prestanda för medieredigering än med en 5 år gammal dator1 2

Kraftpaket för bearbetning

Intel® Core™ processorer suddar ut gränserna för traditionell datoranvändning med all-in-one-datorer och förvandlar ett stationärt datorsystem till en smidig, elegant och kraftfull enhet med förmågan att skapa, strömma och dela HD-dokument. Och med Intels inbyggda säkerhetsteknik3 kan du arbeta och spela med ännu mer trygghet.

Upp till 66 % bättre prestanda för medieredigering än med en 5 år gammal dator1 2

1

Installation med sladd för arbete och underhållning direkt

Skönhet på både insidan och utsidan

All-in-one-enheter (AIO) fungerar utmärkt och ser även bra ut i hemmet med den tunna designen utan trassliga sladdar. Den bärbara AIO-enheten tar innovationen till nästa nivå och har de senaste teknikerna med stor surfplattepekskärm och inbyggt batteri så att du enkelt kan sätta upp den, lägga ned den eller koppla bort den från elnätet och flytta till valfritt rum i huset.

27"

Skärm för fängslande grafik

Svep och tryck i HD

All-in-one-enheter med Intel® Core™ processorer är utrustade med förstklassiga HD-pekskärmar i kombination med Intel® HD Graphics. Du kommer att uppleva interaktiva spel, media och TV på ett helt nytt sätt. Ta familjens filmkvällar till en ny nivå eller samla kompisarna till en helkväll och titta på en viktig match. För nu finns en ny standard för hur kul du kan ha.

Upp till 27-tums skärm för fängslande grafik

Kolla in appar för all-in-one-enheter ›

Utforska andra fantastiska tekniker

7:e generationens Intel® Core™ processor är fullpackad med avancerade funktioner som ger bättre produktivitet, spel i 3D och kreativ potential.

Utforska 7:e generationens Intel® Core™ processorer

Titta på, skapa och redigera fängslande 4K-filmer med Intel® HD Graphics, Iris™ Graphics och Iris™ Pro Graphics.

Upplev 4K-kvalitet

Smidigare multitasking, snabbare start och bättre hanteringsverktyg på en dator med Windows® 10 och Intel.

Läs mer

För att få bort den här flaskhalsen krävs bättre lagringsminne som är snabbt, billigt och beständigt. Med Intel® Optane™ teknik kan du frigöra kraften i din processor i stället för att bara använda en bråkdel av den.

Frigör kraften hos din processor

Produkt- och prestandainformation

1

HDXPRT* 2014, eller High Definition Experience & Performance Ratings Test, är ett prestandatest från Principled Technologies som mäter prestanda för medieredigering i Windows*. I HDXPRT finns tre kategorier av användningsfall: redigera foton, konvertera videor och redigera musik. Systemets prestanda testas med hjälp av välkända medieprogram. Rapporterade mätvärden: övergripande poängvärde och underpoäng för redigera foton, konvertera videoklipp och redigera musik. Skalningseffektivitet: QSV aktiverat. Operativsystem som stöds: Skrivbordsversionen av Windows.
Systemkonfigurationer: Intel® Core™ i5-7600 processor, PL1=65 W TDP, 4C4T, turbo upp till 4,1 GHz, moderkort: ASUS* Z270, minne: 2x4 GB DDR4-2400, lagring: Seagate HDD, operativsystem: Windows® 10 Build 1607
Intel® Core™ i5-2500 processor, PL1=95 W TDP, 4C4T, turbo upp till 3,7GHz, moderkort: H67, minne: 2x4 GB DDR3-1333, lagring: Seagate HDD*, operativsystem: Windows* 7

2

Programvara och arbetsbelastningar som används i prestandatest kan ha anpassats särskilt för att användas på Intel® mikroprocessorer. Prestandatester, exempelvis SYSmark*, MobileMark* och SPEC CPU mäts genom att använda specifika datorsystem, komponenter, programvara, drift och funktioner. Alla ändringar i någon av de faktorerna kan leda till varierande resultat. Du bör jämföra med annan information och andra prestandatest för att få en helt rättvisande bild inför köpet, inklusive prestanda för den tänkta produkten i kombination med andra produkter. Det finns mer fullständig information om prestanda och resultat i prestandatest på http://www.intel.com/performance.

3

Egenskaperna och fördelarna med Intel® teknologier är beroende av systemkonfiguration och kan kräva aktiverad maskinvara, programvara eller aktivering av tjänst. Prestanda varierar beroende på systemkonfiguration. Inga datorer kan vara helt säkra. Tala med systemtillverkaren eller återförsäljaren eller få mer information på www.intel.com/txt.