Med en Intel® Core™ processor lyfts
All-in-One-datorn till nästa nivå

  • Kraftfull: prestanda på Intels nivå
  • Snygg: elegant platt design
  • Kul för familjen: flera användare, appar
    med multitouch-funktioner
  • Bärbar: inbyggt batteri

Kraftfull på Intels nivå

Fjärde generationens Intel® Core™ processor i All-in-One ger förstklassig prestanda och inbyggd säkerhet1 som gör att du slipper oroa dig. Och med Intel® HD Graphics får du skarp och verklighetstrogen grafik. Se vad som är möjligt hemma med en Intel Core processor.

Upptäck Intel Core processorn >

Hemdator. Uttänkt på nytt

Intel® Core™ processorn är nästa steg i utvecklingen för stationära datorer genom kombinationen av all funktionalitet i en dator med pekskärm och den fylliga och fängslande synupplevelsen i en HD-tv. Skärmen kan vara upp till 27 tum stor och är kristallklar, vilket betyder att du kan spela hela natten på din All-in-One eller samla kompisarna till en helkväll och titta på en viktig match. Vilken typ av underhållning du än föredrar får du en helt ny upplevelse där hemma med en All-in-One-dator.

Utforska avancerade multimedia i All-in-One >

Skönhet på både insidan och utsidan

En All-in-One med Intel® processor fungerar underbart och ser underbar ut. I stället för den traditionella stationära datorn, som är ett riktigt åbäke, får du nu en skönhet med läcker platt design som ger en personlig och snygg arbetsplats, och tack vare det inbyggda batteriet kan du gå från rum till rum med den. Njut av kraften i en stationär dator utan trasslet.

Klicka här om du vill veta mer om designen >

Köp bärbara All-in-One-datorer

Bärbar: inbyggt batteri Snygg: elegant design Kraftfull: prestanda på Intels nivå
Köp bärbara All-in-One-datorer

Kombinera kraften med bättre bärbarhet: Köp en surfplatta eller 2 i 1-enhet med prestanda på Intels nivå.

Se surfplattor Se 2 i 1-enheter

Juridisk information

1 Inget datorsystem kan tillhandahålla absolut säkerhet. Förutsättningar är aktiverad Intel® processor, aktiverat chipset, inbyggd programvara och programvara som optimerats för att använda teknikerna. Fråga systemets tillverkare och programvaruleverantören om du vill veta mer.