Vacker. Var som helst

Med All-in-One-datorn får du en skönhet på skrivbordet i stället för det gamla åbäket. Den läckra platta designen ger en personlig och snygg arbetsplats, och tack vare det inbyggda batteriet kan du gå från rum till rum med den. Njut av kraften i en stationär dator utan trasslet.

Klicka här om du vill veta mer om designen >

Hemdator. Uttänkt på nytt

All-in-One är nästa steg i utvecklingen för stationära datorer genom kombinationen av all funktionalitet i en dator med pekskärm och den fylliga och fängslande synupplevelsen i en HD-tv. Skärmen är kristallklar och kan vara upp till 27 tum stor, vilket betyder att du kan spela hela natten på din All-in-One eller samla kompisarna till en helkväll och titta på en viktig match. Vilken typ av underhållning du än föredrar får du en helt ny upplevelse där hemma med en All-in-One.

Utforska avancerade multimedia i All-in-One >

Kraftfull. Säkrare

All-in-One har klassens bästa prestanda tack vare 4:e generationens Intel® Core™ processor. Den stora lagringskapaciteten gör att du kan spara mer musik och film och den inbyggda säkerheten1 gör att du slipper oroa dig. Se vad som är möjligt hemma med Intel Inside®.

Köp bärbara All-in-One-datorer

All-in-one vänster All-in-one centererat All-in-one höger
Köp bärbara All-in-One-datorer


Kombinera kraften med bättre bärbarhet; köp en surfplatta eller 2 i 1-enhet med prestanda på Intels nivå.

Se surfplattor Se 2 i 1-enheter

Juridisk information

1 Inget datorsystem kan tillhandahålla absolut säkerhet. Förutsättningar är aktiverad Intel® processor, aktiverat chipset och inbyggd programvara samt programvara som optimerats för att använda teknikerna. Fråga systemets tillverkare och programvaruleverantören om du vill veta mer.