• <Tillbaka till samlingen
Masthead Light

Fantastisk prestanda. Mindre rörigt.

En snygg stationär dator som passar i alla hemmets rum

Kom hem till en uppslukande upplevelse på en stilfull och responsiv all-in-one-dator med Intel® Core™-processor. En avancerad dator och skärm i en ren design är den ultimata underhållningen och det sociala navet i hemmet. Njut av all-in-one-enkelhet från Intel.

HP, all-in-one-vy uppifrån

Skapa nästa fantastiska minne

Gör all-in-one-datorn med en ny Intel® Core™-processor till hemmets mittpunkt för datoranvändning och medieupplevelser. Med klarare och skarpare bilder, enastående HD samt inbyggd 3D-grafik, har den allt du behöver för att skapa och dela alla dina favoritfilmer, videoklipp och musik med familj och vänner.

Tunn Dell, all-in-one-vy från sidan

Smidig och stilren

Smidig. Snygg. Stilren design. All-in-one-datorn är ett smidigt kraftpaket som är enkelt att installera, bara en kabel behövs. Du kan välja storlek på HD-skärmen: 18 tum och större. Den eleganta ramen passar på alla arbetsytor och den stilrena designen passar i alla miljöer – och ger dig mer utrymme för annat.

Dell, all-in-one-skärm

Bärbar all-in-one-dator

Vi har kombinerat prestandan hos en stationär dator inuti en smidig skärm med surfplatte-egenskaper – allt i en stilren design som snabbt svarar på din beröring. Tack vare det inbyggda batteriet kan din bärbara all-in-one-dator flyttas vartsomhelst i ditt hem. Dessutom gör designen för vissa modeller som ska ligga plant, att alla ytor kan bli ditt spel-, skapande- och upplevelsecenter. Med en bärbar all-in-one-dator och prestanda på Intel-nivå, kan du ha roligt med multitouch-spel i levande HD, och vara produktiv överallt där din familj tycker om att samlas.

HP, all-in-one-vy framifrån och uppifrån

Extremt responsiv. Nu med pekskärm.

Intels omisskännliga prestanda svarar nu på din beröring. När du väljer en ny all-in-one-dator med pekskärm för hemmet kan du interagera precis som du gör med en surfplatta – bara svep med fingret, nyp och bläddra genom innehållet. Återuppliva spelkvällarna med familjen med multitouch-möjligheter.

HP, all-in-one-vy från sidan

All-in-one-upplevelse

All-in-one-datorn är den ultimata underhållningen och det sociala navet i hemmet – och i livet. Startklar på ett ögonblick så att du kan titta på och dela de senaste filmerna och videoklippen och få åtkomst till dina favoritlåtar och foton utan att vänta. Alla all-in-one-datorer med pekskärm har en smidig HD-skärm och levereras med Windows 8* för det senaste inom snabba, flytande appar och multimedia.

Mer information

Gränslös underhållning. Prydlig miljö.

Handla nu >

Intels produktsökare

Hitta din all-in-one >

Allt-i-ett-appar

Hämta dina appar >

Konversationer