• <Läs mer på Intel.com
Masthead Light

All-in-one-datorer: Multimedia med rikt innehåll

All-in-one-datorer passar för allt – från lagring av foton till
strömning av film

Din dator, dina media, ditt liv, i ett. En stilfull, mångsidig all-in-one-dator som du kan använda för att lära, titta, arbeta, skapa och roa dig, och hålla kontakten och dela material med vänner och familj. All-in-one-datorer har en mängd innehållsrika multimediefunktioner. Du kan till exempel strömma film, surfa på internet, överföra, redigera och organisera foton, spela interaktiva spel och titta på tv på en HD-skärm med fantastisk grafik.

Kids playing with an AIO

Fantastisk prestanda. Var som helst hemma hos dig.

En all-in-one-dator har samma funktioner som en fullt utrustad stationär dator, fast i en enda tunn enhet. Upplev Intel-prestanda när du kommunicerar, skapar och utforskar underhållning med ditt nya dator- och mediecenter.

Woman watching a screen

Storskärmsvisning

All-in-one-datorer finns i en mängd olika storlekar, upp till 27 tum diagonalt. Om du väljer en stor HD-skärm med otrolig grafik, kommer filmer, tv-program, videosamtal och foton att se så mycket större ut och bli så mycket bättre.

Two boys watching

3D-grafik

Vissa all-in-one-datorer har funktioner för 3D-bilder och 3D-spel. Med andra kan du även ta 3D-bilder och -video. I många fall måste du ha på dig Active Shutter-glasögon för att titta på bilder i 3D. Vissa modeller har inbyggda funktioner för 3D-visning, vilket gör glasögonen överflödiga.

Men eating popcorn

Tv på datorn

Om du däremot köper en all-in-one-dator med inbyggd tv-tuner kan du strömma tv direkt på datorn och verkligen göra din all-in-one-dator till mittpunkten för all underhållning och multimedia.

Excited woman

Inbyggd webbkamera och mikrofon

Håll kontakten med vänner och familj med en all-in-one-dator med webbkamera. Då kan du hålla kontakten via regelbundna videosamtal. Dessutom kan inbyggda webbkameror användas på andra roliga sätt, till exempel videouppspelning i sociala medier.

Man lounges

Inbyggda högtalare

Se till att du köper en all-in-one-dator med inbyggda högtalare som ger klart och kraftfullt ljud med underliggande djup och fyllig bas. Det innebär att du får ljud av hög kvalitet när du tittar på film, lyssnar på musik eller spelar spel, utan att du behöver köpa extra högtalare.

WiDi Wireless Display

Inbyggd Wireless Display (WiDi)

Nu kan du se både onlinebaserat och eget material med en enkel trådlös anslutning. Med en all-in-one-dator med Intel® Wireless Display kan du uppleva dina favoritfilmer, tv- eller onlineprogram, spel och videoklipp i full HD på din tv.1

HDMI Blu-ray Disc

Blu-ray och HDMI*

Med integrerade HDMI-ingångar och-utgångar, samt inbyggd Blu-ray-spelare på vissa modeller, kan du njuta av innehållsrika, uppslukande spel och filmer i otroligt hög skärpa. Sätt bara in en Blu-ray-skiva, eller anslut din konsol för att börja spela.

Wireless symbol

Trådlösa nätverk

Du kan surfa runt på dina favoritwebbplatser för sociala nätverk och bloggar eller överföra och redigera foton till dina senaste album med din all-in-one-dator. Trådlös anslutning är en vanlig tilläggsfunktion för all-in-one-datorer.

Upptäck all-in-one-datorer

Snygg design

En all-in-one-dator passar enkelt in i alla hus och kontor

Läs mer >

Utforska all-in-one-datorer

Vad är det för skillnad mellan en basdator, en högklassig dator och en all-in-one-dator?

Klicka här >

Konversationer

Produkt- och prestandainformation

open

1. Dator med funktioner för Intel® Wireless Display, kompatibel adapter och tv krävs. 1080p och Blu-ray* eller annat skyddat material kan endast spelas upp på tredje generationens Intel® Core™ processorbaserade datorer med inbyggd visuell teknik. Fråga tillverkaren av din dator. För mer information, gå till www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/intel-wireless-display.html.