• <Läs mer på Intel.com
Masthead Light

Underhållning med Intel. I alla miljöer.

Med hjälp av fjärde generationens Intel® Core™ processorer kan the All-in-One leverera en kul och spännande multimedievärld. Titta på film, surfa på webben, redigera foton, spela interaktiva spel och strömma TV på en fantastisk Full HD-skärm. Välkommen till nästa generations hemdatorer.

 

all-in-one-enheterna har förstklassiga HD-pekskärmar

Stor HD-pekskärm

All-in-One-datorer med prestanda på Intels nivå har HD-pekskärm i toppklass på upp till 27 tum. Du kan köra många program samtidigt när du har mycket på gång eller vill dela med dig till andra, och den imponerande HD-kvaliteten ger en visningsupplevelse som är svårslagen.

med all-in-one-enheten kan du strömma HD TV – direkt från datorn.

Tv på datorn

När du har en All-in-One med Intel kan du glömma traditionell underhållning och i stället strömma HD-tv – direkt till datorn. Det är en ny mittpunkt i hemmet – där du kan surfa på webben ena minuten och surfa mellan kanaler nästa. 

det är verkligen en enhet som kan delas i hela hushållet.

Spela, arbeta och lära sig – tillsammans

De unika pekskärmsfunktionerna i all-in-one-enheten gör att flera personer kan använda den på samma gång. Spela digitalt brädspel med vännerna i vardagsrummet eller skapa en samarbetsbaserad arbetsyta för barnen. Det är verkligen en enhet som kan delas i hela hushållet.

allt favoritinnehåll låter lika bra som det ser ut.

Högtalare, webbkamera och mikrofon

All-in-one-enheter har inbyggda avancerade högtalare som producerar ett skarpt och tydligt ljud så att allt favoritinnehåll låter lika bra som det ser ut. Och med andra funktioner som webbkamera och inbyggd mikrofon kan du hålla kontakten med människor du tycker om – med bild och ljud av hög kvalitet. 

Upptäck all-in-one-datorer

En utveckling av den traditionella stationära datorn

Läs mer om den bärbara all-in-one-enheten >

Modern, strömlinjeformad, elegant.

All-in-one-datorn blir en cool mittpunkt i hemmet eller på kontoret.

Läs om designen >

Vad är en all-in-one-enhet?

video icon

Upptäck skillnaden själv >

Produkt- och prestandainformation

open

1. Measured on OEM system using PCMark* 7 - includes a range of tests which measure different dimensions of your system’s performance. Tests consist of a number of small, individual workload tests. The PCMark test is a collection of workloads that measure system performance during typical PC usage. Find out more at www.futuremark.com.