• <Läs mer på Intel.com
Masthead Light

All-in-one-datorer: Snygg design

En snygg dator som enkelt passar in i hemmets alla rum och på kontoret

Är du på jakt efter en ny dator med höga stilpoäng? Då behöver du inte leta längre. All-in-one-datorns coola, kompakta design passar väl in i alla typer av hem- eller kontorsmiljöer och fungerar som en mittpunkt för skapande, lärande, underhållning och för att dela information.

Oavsett om du tittar på tv eller film på storskärm, spelar interaktiva spel med barnen eller videochattar med vänner eller kollegor, så gör du det med stil med din all-in-one-dator.

Dell all-in-one PC

En all-in-one-dator

Familjedator i en enkel och snygg design. Skärmen och systemet utgör en slimmad lätt enhet, vilket gör att all-in-one-datorer verkligen skiljer ut sig från vanliga stationära tower-modeller. Om du tycker att din kombination av bildskärm och tower-system är klumpig och otymplig, kanske en smidig all-in-one-dator passar dig bättre.

HP all-in-one side

Bärbar all-in-one-dator

En bärbar all-in-one-dator kan enkelt flyttas från ditt kök när du är klar med din läxa, till vardagsrummet för en filmkväll – eller till och med till kontoret för att tackla stora projekt. Och med flertrycksinmatning får du både flexibiliteten hos ett tangentbord och en pekskärm med alla finesser, som gör att du får funktionerna hos en surfplatta.

Corner of an HP Envy

Inbyggd trådlös anslutning, högtalare och webbkamera

Vissa all-in-one-datorer levereras med inbyggda högtalare, medan andra är utrustade med webbkameror och mikrofoner. De flesta märken levereras med inbyggd trådlös höghastighetsanslutning.

Dell all-in-one side

Enkel installation

Gör dig av med den röra av kablar som ofta blir resultatet med en vanlig stationär dator. Med bara en strömsladd är all-in-one-datorerna enkla att installera och gör det mindre rörigt.

Dell all-in-one screen

Väggmonterbar

Gör all-in-one-datorn till en stilfull detalj i din heminredning. Ett flertal all-in-one-datorer kan enkelt sättas upp på väggen för en verkligt smidig dator- och medieupplevelse.

Dell all-in-one keyboard and mouse

Trasselfri

Trådlösa tillbehör, såsom tangentbord och mus, gör att du kan anpassa din all-in-one-dator till din livsstil. Skapa en miljö som är speciellt anpassad för dina behov, och placera tangentbord och mus varhelst du vill ha dem – utan sladdar som går kors och tvärs.

Thin Dell all-in-one side view

Platt pekskärm

Många all-in-one-datorer levereras med pekskärm för flera användare, där du kan knappa, nypa, trycka, rotera och bläddra genom innehållet. Dessa platta pekskärmar blir allt tunnare och smidigare med de nya modellerna som kommer ut på marknaden. Vissa modeller kan läggas plant, vilket gör att du enkelt kan flytta systemet från rum till rum och använda det där det är bekvämast.

Upptäck all-in-one-datorer

Multimedia med rikt innehåll

All-in-one-datorer kan erbjuda allt när det kommer till underhållning

Läs mer >

Utforska all-in-one-datorer

Vad är det för skillnad mellan en basdator, en högklassig dator och en all-in-one-dator?

Klicka här >

Konversationer