• <Läs mer på Intel.com
Masthead Light

Enastående stil. I alla miljöer

Med all-in-one-datorns stilrena design lägger vi tiden då vi hade klumpiga stationära torn bakom oss. Skärmen och systemet utgör en enda slimmad lätt enhet, medan den smidiga ramen ger hemmet en sofistikerad touch. Sist men inte minst kan du skapa, lära dig, roa dig och dela – med stil.

 

ta bort alla röriga sladdar

Inget trassel

Ta bort alla röriga sladdar. All-in-one-datorn har en strömsladd – det är allt. Det är enkelt att installera den och hemmet ser städat ut. Det här är det slags dynamiska, trådlösa system som gör att du kan använda en bärbar enhet i vilket rum som helst i hemmet. 

slimmad och snygg

Tunt är inne

All-in-one-enhetens platta HD-pekskärm är smidig och snygg och passar in som en modern inredningsdetalj var som helst. Utöver att förhöja hemmet gör den strömlinjeformade designen att du kan använda den mångsidiga enheten praktiskt taget var som helst. 

med ett bekvämt inbyggt batteri

Koppla ur och ge dig iväg

Med ett bekvämt inbyggt batteri kan den bärbara all-in-one-enheten lätt flyttas från filmkväll i familjerummet till spelkväll i köket – eller till kontoret för att hantera stora projekt. Och med en flertrycksinmatning får du både flexibiliteten hos ett tangentbord och en pekskärm med alla finesser, som gör att du får funktionerna hos en surfplatta.

all-in-one-enheten har en flexibel, modern design

Mångsidig design

All-in-one-enheten har en flexibel, modern design som kan användas på nästa alla plana ytor. Montera den på väggen för att titta på film, ställ upp den på skrivbordet för att arbeta, sätt den i knät, eller lägg den på golvet för att spela spel med vännerna. Det är effektivitet med elegans.

Upptäck all-in-one-datorer

Svep och tryck – i HD

Upplev de robusta funktionerna i all-in-one-datorer.

Se roliga funktioner >

En utveckling av den traditionella stationära datorn

All-in-one-datorenheter med 6:e generationens Intel® Core™ processorer tar stationär kraft bortom skrivbordet.

Läs mer om den bärbara all-in-one-enheten >

Vad är en all-in-one-enhet?

video icon

PCs with Intel Inside® with up to 27-inch HD displays, built-in battery, 3-D graphics, and more.

Upptäck skillnaden själv >

Produkt- och prestandainformation

open

1. Measured on OEM system using PCMark* 7 - includes a range of tests which measure different dimensions of your system’s performance. Tests consist of a number of small, individual workload tests. The PCMark test is a collection of workloads that measure system performance during typical PC usage. Find out more at www.futuremark.com.