• <Läs mer på Intel.com

Välj en leverantör av Intel® Anti-Theft Technology Service

Intel® Anti-Theft Technology (Intel® AT) finns nu för alla Ultrabook™-enheter och på många enheter med Intel® Core™-processorer.

Klicka här för att visa en fullständig lista över alla bärbara datorer med Intel AT.

När du har skaffat en bärbar dator som är aktiverad för Intel AT är nästa steg att välja en lämplig Intel® Anti-Theft Technology-tjänst.

Intel Anti-Theft Technology hjälper till att skydda mot data- och resursstöld så att personliga data hålls privata. Aktivera Intel AT-tjänsten som finns på olika marknader idag. Om din Ultrabook eller bärbara dator försvinner låser du den via din tjänst. Om du senare hittar din Ultrabook eller bärbara dator kontaktar du tjänsten för att återställa den till normal drift.

Vi samarbetar med en rad erkända säkerhetsföretag för att ge dig den bästa kombinationen av säkerhetsfunktioner och krypteringsalternativ.

McAfee Anti-Theft*

McAfee Anti-Theft*

Med McAfee Anti-Theft kan du låsa din bärbara dator om den försvinner, hålla din personliga information privat och hitta och spåra din enhet.

Norton Anti-Theft*

Norton Anti-Theft*

Norton Anti-Theft är en webbaserad tjänst som hjälper dig att skydda dina privata data som du har på dina bärbara Ultrabook™ enheter. Med Norton Anti-Theft kan du hitta, följa och låsa dina försvunna enheter så att du kan hitta dem igen.