Upplev bättre videokvalitet med Intel® Clear Video HD Technology

Få skarpare, jämnare, rikare bilder och HD-film

Clear Video HD

Livet är fullt av djupa fylliga färger, skarpa linjer och intrikata detaljer.Det är vad du vill se när du tittar på ett video- eller medieklipp eller en HD-film på datorn.Bilder som är så verklighetstrogna som möjligt – och med Intel® Clear Video HD Technology (Intel® CVT HD)1 är det precis vad du ser.

Bildskön

Intel Clear Video HD Technology ger renare och skarpare bilder, naturligare och mer verklighetstrogna och levande färger med en tydlig och stabil filmvisning. Med Intel Clear Video HD Technology på en Intel® Core™ processor med Intel® Graphics ser du bilder så som de ska ses.

Clear Video – fisk under vatten

Så här fungerar det

Intel® Clear Video HD Technology omfattar en mängd olika bildhanteringsfunktioner som:

  • Avancerad teknik som eliminerar skakningar och ger skarpare bild
  • Färgkontroll i kombination med anpassningsbar kontrast- och hudtonskorrigering som ger naturtrogna och fylliga färger på skärmen
  • Smart mappning av färgrymder säkerställer att färgerna återges på ett naturtroget sätt när du spelar upp film, surfar eller använder datorprogram

Clear Video HD Technology

Intel® Clear Video HD Technology ger en otrolig visuell upplevelse

Intel Clear Video HD Technology består av maskin- och programvaruteknik som finns inbyggd i bild- och mediehanteringsmotorn på Intel® Core™ processorer.

Intel® Clear Video HD Technology består av maskin- och programvaruteknik som finns inbyggd i bild- och mediehanteringsmotorn på Intel® Core™ processorer.

Tre tomater på en datorskärm

Intel® Clear Video HD Technology har funktioner för:

  • Optimerad HD-uppspelning med stöd för Blu-ray* så att du kan uppleva favoritinnehåll i fantastisk HD
  • Fantastisk videokvalitet med skärpa, detaljer och brusreducering som ger otroliga visuella upplevelser
  • Flerkanalsljud av hög kvalitet skapar fantastiska ljudupplevelser med inbyggt stöd för bitströmning av Dolby TrueHD* och DTS-HD Master Audio*


Intel® Clear Video HD Technology

Läs mer

Se hur Intel® Clear Video HD Technology ger fantastiska visuella upplevelser.

Se demo >

Hämta den fullständiga listan med Intel Clear Video HD-funktioner och -fördelar.

Hämta PDF-fil >

Produkt- och prestandainformation

open

1. Intel® Clear Video HD Technology är inte aktiverat på alla datorer och optimerad programvara kan krävas. Fråga systemtillverkaren. För mer information, gå till http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/visual-technology/intel-visual-technology-consumer.html.