• <Läs mer på Intel.com

Intel® HD Graphics

HD Graphics

Överlägsen grafik utan extra kostnad

Intel® HD Graphics1 ger överlägsna grafik- och 3D-upplevelser, utan att man behöver köpa ett separat grafikkort. Nu kan användarna få en fängslande2 spelupplevelse med spel som har optimerats för Intel® HD Graphics, till exempel Star Trek Online*. Med Intel® HD Graphics får du tre gånger så bra prestanda som med tidigare generationers Intel® HD Graphics3,4 – med mer utrymme för framtidens spelutveckling. Dessutom ingår avancerad 3D-bearbetning för fantastiska visuella upplevelser där användaren hamnar direkt i händelsernas centrum. För fantastiska spelupplevelser utan kostnaden för extra maskinvara bör du rekommendera datorer med 2:a generationens Intel® Core™ processor.

Hjälp dina kunder att ta reda på vilka spel som har optimerats för Intel® HD Graphics innan de spelar.

 

Intel VT Graphics

Processor med inbyggd grafik

Intel® HD Graphics är nästa generations grafikteknik i 2:a generationens Intel® Core™ processorer. Med Intel® HD Graphics är högpresterande grafik- och mediebearbetning inbyggt direkt i processorn, med de två viktigaste spelkomponenterna – CPU och grafik – på ett enda chip. Det finns två versioner av Intel® HD Graphics: Intel® HD Graphics 3000 och Intel® HD Graphics 2000.

Titta på demon och se hur inbyggd visuell teknik ger otroliga visuella upplevelser.

Så här fungerar det

Så här fungerar det

Intel® HD Graphics drar fördel av att grafiken är inbyggd i processorn så att prestandan ökar väsentligt. Dessutom behövs inte längre någon separat maskinvara, så man slipper de design- och prestandaproblem som den kan medföra. Grafikmotorn inkluderar fler, nydesignade exekveringsenheter (EUs) och förbättrade 3D-funktioner.

Intel® HD Graphics har följande innovativa funktioner och fördelar:

  • Accelererad grafikbearbetning utnyttjar delat LLC-cacheminne (Last Level Cache) mellan processorn och grafiken.
  • Intel® 32-nm-tillverkningsteknik används genomgående för högre prestanda och förbättrad energieffektivitet.
  • Snabbare 3D-rendering och mer komplex skuggning ger snabbare och mer realistiska 3D-spel.
  • Intel® HD Graphics 3000 ger fängslande upplevelser i vanliga spel i likhet med prestandan i enkla separata grafikkort utan att ytterligare grafikkort eller chip behövs.
  • Intel® HD Graphics 2000 kan hantera vanliga spel utan att extra grafikkort eller chip behövs.

Produkt- och prestandainformation

open

1. Inbyggd visuell teknik är inte aktiverad på alla datorer, och optimerad programvara kan krävas. Fråga systemtillverkaren. Läs mer på www.intel.com/go/biv

2. Endast med Intel® HD Graphics 3000.

3. Prestandatestad med 3DMark Vantage* med förinställningar på ingångsnivå.

4. Prestandatester och bedömningar på webbplatsen mäts med särskilda datorsystem och/eller komponenter och ger ungefärlig prestanda för produkter från Intel som mäts i dessa tester. Faktisk prestanda kan variera beroende på skillnader i maskinvara, programvara eller konfiguration. Köpare bör konsultera andra informationskällor för att utvärdera prestanda för de system eller komponenter som de funderar på att köpa. Mer information om prestandatester och Intel-produkters prestanda finns på Intel Performance Benchmark Limitations. Läs mer på.