• <Läs mer på Intel.com

Intel® HD Graphics – för en otrolig visuell upplevelse och fantastisk 3D-grafik

Förhöj spelupplevelsen med förbättrad grafik och spelteknik

Den förbättrade grafiktekniken i den nya 3:e generationens Intel® Core™ processorer ger fantastisk prestanda och 3D-grafik för vanliga och enklare spel utan att det behövs något separat grafikkort.

Nu kan du få en fängslande1 spelupplevelse med spel som har optimerats för Intel HD Graphics,2 bland annat:

  • Star Wars: The Old Republic
  • Call of Duty*: Modern Warfare* 3
  • The Elder Scrolls V: Skyrim
  • Batman: Arkham City

Intel HD Graphics på 3:e generationens Intel Core processorer är dubbelt så snabb som Intel HD Graphics på 2:a generationens Intel® Core™ processorer.345 Det finns tillräckligt med kapacitet för framtidens spel och med den avancerade 3D-grafiken får du fantastiska visuella upplevelser där du hamnar mitt i händelsernas centrum.

Ta reda på vilka spel som har optimerats för Intel HD Graphics innan du spelar

Se listan över optimerad HD >

Se demo >

Oöverträffad visuell prestanda, från 3D-spel till 3D-rendering

Vad du än gör på datorn – redigerar foton, ser på film eller slåss mot skurkar i det senaste 3D-spelet – kan du göra det snabbare. Det beror på att datorn kan köras snabbare med hjälp av Intel HD Graphics så att du får en avbrottsfri och visuellt imponerande upplevelse.

Se hur inbyggd visuell teknik ger otroliga visuella upplevelser

Se demo >

HD Graphics

Så här fungerar det

Oavsett om du spelar, redigerar ett videoklipp eller ser på film kan Intel HD Graphics kraftfulla funktioner ge dig en fantastisk visuell 3D-upplevelse med korta svarstider:

  • Avancerad teknik ger högre prestanda och förbättrad energieffektivitet.
  • Snabbare 3D-rendering och mer komplex skuggning ger otroligt snabba och realistiska 3D-spel.
  • Intel HD Graphics 4000 ger fängslande upplevelser i vanliga och enklare spel i likhet med prestandan i enkla separata grafikkort – utan att ytterligare grafikkort eller kretsar behövs.
  • Intel HD Graphics 2500 kan hantera enklare spel och onlinespel utan att extra grafikkort eller kretsar behövs.

Produkt- och prestandainformation

open

1. Med Intel® HD Graphics 4000.

2. Inbyggda visuella funktioner är inte aktiverade på alla datorer, och optimerad programvara kan krävas. Fråga systemtillverkaren. För mer information, gå till www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/visual-technology/intel-visual-technology-consumer.html.

3. Med Intel® HD Graphics 4000.

4. Anspråk baserat på 3DMark* Vantage-resultat med tredje generationens Intel® Core™ i5-3570K-processor (skrivbords-) jämfört med andra generationens Intel® Core™ i5-2500K (skrivbord). Resultaten är baserade på analyser utförda av Intel och presenteras endast i informationssyfte.  

5. Programvara och arbetsbelastningar som används i prestandatest kan ha anpassats särskilt för att användas på Intel mikroprocessorer. Prestandatester, som SYSmark och MobileMark, mäts med hjälp av särskilda datorsystem, komponenter, program, åtgärder och funktioner. Om någon av de här faktorerna ändras kan även utfallet av testet ändras. Du bör jämföra med annan information och andra prestandatest för att få en helt rättvisande bild inför köpet, inklusive prestanda för den tänkta produkten i kombination med andra produkter. Läs mer på http://www.intel.com/performance. Resultat har uppmätts av Intel baserat på programvara, benchmark eller annan information från tredje parter och tillhandahålls endast för informationsändamål.  Alla skillnader i design eller konfiguration av systemets maskinvara eller programvara kan påverka verkliga prestanda. Intel styr inte och granskar inte designen eller implementeringen av tredje parts information som det hänvisas till i detta dokument. Intel uppmuntrar alla sina kunder att gå till webbplatserna för de tredje parter eller andra källor som det hänvisas till för att bekräfta huruvida data som hänvisas till är korrekta och återspeglar prestanda i system som finns tillgängliga för inköp.