Den webbläsarversion som du använder rekommenderas inte för den här webbplatsen.
Du bör uppgradera till den senaste versionen av webbläsaren genom att klicka på någon av följande länkar.

KRISTALLKLART.

Jobba och spela högupplöst

Upplev visuell perfektion med Intel® HD Graphics, Iris™ Graphics1 och Iris™ Pro Graphics2. Se uppslukande 4K-video på tre olika skärmar, redigera foton och videoklipp som ett proffs, och låt dig hänföras av en levande och smidig 3D-spelupplevelse. Intel HD Graphics och Iris Graphics är inbyggda direkt i processorn, vilket ger fantastik grafik i tunnare och lättare bärbara enheter, för såväl notebook 2 i 1-enheter, bärbara all-in-one-enheter som stationära datorer.

Fantastisk 4K-kvalitet – inbyggt

Skarpare linjer. Mer levande färger. Skarpare detaljrikedom. När du tittar på video med 4K Ultra HD-grafik kliver du in en oöverträffad levande upplevelse.

Upplev Ultra HD ›

Visuell kreativitet, med ny energi

Skapa grafik, redigera foton och skapa HD-video med precision med hjälp av Intel® HD Graphics och Iris™ Graphics. Dessutom hjälper programvara för att skapa innehåll, som Intel® Quick Sync Video och OpenCL*, kombinerat med Iris Graphics dig att förverkliga din kreativitet.

Se hur Iris Graphics och CyberLink PowerDirector* 13 fungerar ihop ›

De senaste spelen och dina förbättrade tekniker presenterade för dig i fantastisk 3D. Spela de allra senaste spelen i högupplöst format, komplett med avancerad bildteknik och snabba bildhastigheter. Ta del av smidiga spelupplevelser och få den bästa tänkbara upplevelsen.

Se den här videon om Iris™ Pro Graphics på Intel® Extreme Masters ›

Läs mer om att spela med Intel › 

Alla dagar och alla behov, i en perfekt visuell upplevelse.

Intel® HD Graphics ger en otrolig visuell upplevelse

Dyk in i dina mest levande videor och få en helt ny upplevelse med Intel HD Graphics. Smidig grafik i Ultra HD får 4K-videor att bli levande på skärmen på dina 2 i 1-enheter, förstklassiga notebook-datorer och bärbara all-in-one-enheter.

Intel® Iris™ Graphics – Upplev Ultra HD

När du ser innehåll med Intel Iris Graphics förändras din upplevelse av hur underhållning ska vara för alltid. Med uppslukande 4K-grafik blir din upplevelse av multiskärmsfilmer otroligt levande. Det går inte att gå tillbaka efter det.

Intel® Iris™ Pro Graphics ger den bästa processorgrafiken

När du använder Intel Iris Pro Graphics arbetar du smartare, spelar tuffare och ser världen högupplöst, i vetskap om att du använder de bästa ® Core processorerna. De ligger till grund för den bästa processorgrafiken med förbättrad medieomvandling och snabb bildhastighet som ger perfekt bildprestanda hela tiden.

Närliggande tekniklösningar

Produkt- och prestandainformation

1

Iris™ Graphics finns endast i utvalda system. Fråga tillverkaren av ditt system.

2

Egenskaperna och fördelarna med Intel® teknologier är beroende av systemkonfiguration och kan kräva aktiverad maskinvara, programvara eller aktivering av tjänst. Inga datorer kan vara helt säkra. Mer information finns på Intel.com eller från OEM eller återförsäljare.