• <Läs mer på Intel.com

Intel® HD Graphics

Inbyggda funktioner för fängslande spelupplevelser

Intel® HD Graphics1 ger en överlägsen upplevelse av vanliga spel och 3D – utan att det krävs något separat grafikkort. Nu kan du få fängslande2 spelupplevelser med spel som har optimerats för Intel® HD Graphics, till exempel Star Trek Online*, på datorer som använder 2:a generationens Intel® Core™ i3 processorer, 2:a generationens Intel® Core™ i5 processorer och 2:a generationens Intel® Core™ i7 processorer.

Produkt- och prestandainformation

open

1. Inbyggda visuella funktioner är inte aktiverade på alla datorer, och optimerad programvara kan krävas. Fråga systemtillverkaren. För mer information, gå till www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/visual-technology/intel-visual-technology-consumer.html.

2. Endast med Intel® HD Graphics 3000.

3. Prestandatestad med 3DMark Vantage* med förinställningar på ingångsnivå.

4. Prestandatester och bedömningar på webbplatsen mäts med särskilda datorsystem och/eller komponenter och ger ungefärliga prestanda för Intel-produkter som mäts i dessa tester. Skillnader i systemets maskinvaru- eller programvarudesign eller -konfiguration kan påverka faktiska prestanda. Köpare bör konsultera andra informationskällor för att utvärdera prestanda för de system eller komponenter som de funderar på att köpa. Mer information om prestandatester och Intel-produkters prestanda finns på Intel Performance Benchmark Limitations. För mer information, gå till www.intel.com/performance.