• <Läs mer på Intel.com
Masthead Light

Lås upp världen för UltraViolet* med Intel® Insider™

Se UltraViolet-filmer, var du än befinner dig,
när du vill, direkt i din Ultrabook™

Med din dator är det som att sitta på första parkett

Med Intel® Insider™ kan du uppleva en helt ny nivå av förstklassig UltraViolet*1-underhållning som skapats särskilt för filmälskare som du – tillgängligt på alla Intel® Core™-processorer.2

  • Köp eller hyr filmer från datorn
  • Skicka dem trådlöst till din TV med Intel® Wireless Display
  • Se filmer, var du än befinner dig

Intel har slutit avtal med Best Buy i USA, Hungama i Indien, Dixons i Storbritannien, Catchplay i Taiwan och Ifeng i Kina, och fler väntas – samtliga erbjuder fler UltraViolet-filmer med Intel® Insider™ teknik.

Ultraviolet*-filmer tillgängliga med Intel® Insider™

Med Intel® Insider™ kan du uppleva en helt ny nivå av förstklassig HD-underhållning – tillgängligt på alla Intel® Core™-processorer.

 

Så här får du Get Intel® Insider™

Det är enkelt. Följ anvisningarna nedan.

Intel® Insider™ erbjuder förstklassig hemunderhållning i HD

Steg 1

Skaffa en dator med den senaste Intel® Core™-processorn med inbyggd visuell teknik.3

Besök valfri ansluten webbplats för filmuthyrning.

Steg 2

Besök valfri ansluten webbplats för filmuthyrning.

Bläddra i det stora, växande sortimentet av fantastiska UltraViolet-filmer som finns att köpa eller hyra.

Steg 3

Bläddra i det stora, växande sortimentet av fantastiska UltraViolet-filmer som finns att köpa eller hyra.

Mer information

Utforska olika typer av Ultrabook™

Lär dig skillnaden mellan en pekdator med standardegenskaper och en konverterbar Ultrabook™. Jämför processorer och hitta rätt kombination för dig.

Intels produktsökare >

Produkt- och prestandainformation

open

1. UltraViolet är ett varumärke som tillhör DECE LLC. UltraViolet är ett molnbaserat licensieringssystem för autentisering av digitala rättigheter som ger användare av digital hemmaunderhållning möjlighet att streama och hämta inköpt innehåll till flera plattformar och enheter.

2. Intel® Insider™ är en maskinvarubaserad mekanism för innehållsskydd. Kräver en dator med 2:a generationens Intel® Core™ processor med inbyggd grafik aktiverad, en internetanslutning samt att innehåll köps eller hyrs från behöriga leverantörer. Intel Insider kräver en HDCP-skyddad bildskärm. VGA-utdata stöds ej. Fråga tillverkaren av din dator. För mer information, gå till www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/intel-insider-for-premium-hd-home-entertainment.html.

3. Inbyggda visuella funktioner är inte aktiverade på alla datorer, och optimerad programvara kan krävas. Fråga systemtillverkaren. För mer information, gå till www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/visual-technology/intel-visual-technology-consumer.html.