Den webbläsarversion som du använder rekommenderas inte för den här webbplatsen.
Du bör uppgradera till den senaste versionen av webbläsaren genom att klicka på någon av följande länkar.

Ett stort steg framåt för prestanda, grafik och säkerhet

Tunnare, snyggare och bärbarare än någonsin

Den nya plattformen är inte bara lättare att anpassa till behoven för pekdatorer, stationära datorer och andra enheter, utan den har dessutom en energieffektivare struktur som ger bättre batteritid. Enheterna blir alltså lättare att ta med utan att du överhuvudtaget kompromissar med prestandan. Inom Ultrabook™-enheterna blir till exempel mer slimmade och snyggare. Många har pekskärm och röstfunktioner, och enheterna finns i en lång rad konverterbara och löstagbara modeller.

Bättre grafik, en mer uppslukande upplevelse

Upplev HD-filmer, fantastiska foton och 3D-spel med en serie visuella förbättringar som är inbyggda i nya Intel® Core™ processorer – ingen extra maskinvara krävs. Intel® Graphics Technology och andra inbyggda visuella funktioner1 utför avancerade mediebearbetnings- och grafikintensiva applikationer, och har stöd för de senaste enheterna som streamar innehåll med ultrahög 4K-upplösning. Du får högkvalitativ bild och ljud med 4:e generationens Intel® Wireless Display (Intel® WiDi) och du strömmar allt du vill trådlöst och live från en rad enheter direkt till din HD-tv.

Fler inbyggda säkerhetsfunktioner

Med de nya Intel® Core™ processorerna följer ett djupare skydd. Du får en av de säkraste onlineupplevelserna någonsin. Med den inbyggda säkerheten sätts flera skyddsbarriärer upp som går bortom operativsystemet. Bland annat skyddar tekniker som Intel® Identity Protection Technology och Intel® Anti-Theft Technology din identitet och ser till att ingen kommer åt din personliga information på processornivå. Systemet fungerar dessutom tillsammans med ytterligare skydd som tjänsten McAfee LiveSafe™ så att du och dina data hålls säkra.

Systemen svarar snabbare

Du går från noll till startklar på ett ögonblick tack vare en rad smarta funktioner som snabbt anpassas efter dina behov. Kom igång snabbt och återuppta snabbare med Intel® Rapid Start Technology. Lägg mindre tid på att vänta och kom snabbare åt de filer och program du använder oftast med Intel® Smart Response Technology.2 Processorhastigheten ökas automatiskt när du behöver extra prestanda med Intel® Turbo Boost Technology 2.0.3 Du hoppar dessutom smidigt mellan olika program med smart multitasking med Intel® Hyper-Threading Technology (Intel® HT Technology).4

Förbättrad grafik

Relaterade videor

Produkt- och prestandainformation

1

Intel® Clear Video HD Technology är inte aktiverat på alla datorer och optimerad programvara kan krävas. Fråga systemtillverkaren. För mer information, gå till http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/visual-technology/intel-visual-technology-consumer.html.

2

Kräver utvald Intel® processor, aktiverad chipset, programvaran Intel® Rapid-lagringsteknologi och en korrekt konfigurerad hybriddisk (HDD + liten SSD). Beroende på systemkonfiguration kan dina resultat variera. Kontakta din datortillverkare för mer information. 

3

Ett system med Intel® Turbo Boost Technology krävs. Intel Turbo Boost Technology och Intel Turbo Boost Technology 2.0 finns endast tillgängliga på vissa Intel®-processorer. Tala med PC-tillverkaren. Prestanda varierar beroende på maskinvara, programvara och systemkonfiguration. För mer information, gå till www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/turbo-boost/turbo-boost-technology.html.

4

Tillgängligt på utvalda Intel® Core™ processorer. Kräver ett system med Intel® Hyper-Threading Technology (Intel® HT Technology) aktiverat. Fråga tillverkaren av din dator. Prestandan varierar beroende på vilken maskinvara och programvara som används. För mer information inklusive detaljer om vilka processorer som har stöd för HT Technology, gå till www.intel.com/content/www/se/sv/architecture-and-technology/hyper-threading/hyper-threading-technology.html.