Den webbläsarversion som du använder rekommenderas inte för den här webbplatsen.
Du bör uppgradera till den senaste versionen av webbläsaren genom att klicka på någon av följande länkar.

Fantastisk kamera. Oändliga möjligheter.

Intel® RealSense™ kameran rymmer enastående teknik i en liten förpackning. Det finns tre kameror som fungerar som en: en 1080p HD-kamera, en IR-kamera och en IR-laserprojektor, och de ”ser” som det mänskliga ögat för att bedöma djup och följa mänskliga rörelser. Intel® RealSense™ teknik1 förändrar vårt sätt att använda våra enheter, med en mer naturlig, intuitiv och uppslukande upplevelse tack vare Intel® processorernas kraftfulla prestanda.

Nya sätt att interagera med din värld

Hitta rätt stil för dina behov

Även om båda Intel® RealSense™ kameraprodukterna har samma teknik för avkänning av djup har de olika styrkor och kapacitet. Upptäck vilken som passar dig bäst.

Kortdistanskamera

Intel® RealSense™ kamera F200 för korta distanser fungerar bäst inomhus på nära håll, där den lätt kan se ansikte, händer och fingrar och hur de rör sig. Kortdistanskameran finns i utvalda all-in-one-datorer, 2 i 1-enheter och bärbara datorer.

Läs mer

Långdistanskamera

Intel® RealSense™ kamera R200 för korta distanser är en full-HD-kamera med funktioner för avkänning av djup så att det går att skapa en bild för att göra 3D-skanningar, ändra fokus på föremål i filmer och använda selektiva filter med ett enkelt fingertryck. Långdistanskameran finns i utvalda 2 i 1-enheter och surfplattor.

Läs mer

Använd program som förbättrar din upplevelse

Få program som frigör kraften hos Intel® RealSense™ kameran och upptäck nya och spännande sätt att arbeta och ha roligt med din enhet.

Se programmen

Utveckla programvara med Intel® RealSense™ SDK

Du kan hjälpa till att utveckla nästa generations naturliga, uppslukande och intuitiva appar som har hand- och fingerspårning, ansiktsanalys, taligenkänningsteknik, augmented reality och 3D-skanning. Med din fantasi och Intel® RealSense™ teknik är möjligheterna oändliga.

RealSense ger spännande nya interaktionsmöjligheter, från hand- och fingerspårning till augmented reality och 3D-skanning. Läs om hur du kan samarbeta med oss för att skapa nästa nyskapande app.
RealSense ger spännande nya interaktionsmöjligheter, från hand- och fingerspårning till augmented reality och 3D-skanning. Läs om hur du kan samarbeta med oss för att skapa nästa nyskapande app.

Besök Intel® Developer Zone

Upplev Intel® RealSense™ teknik i användning

Intel® RealSense™ tekniken hjälper till att göra smarta enheter ännu smartare. Läs om hur denna innovativa teknik formar framtiden för allt från att hålla kontakten med vänner till att förbättra vardagen.

Ta med dig Intel® RealSense™ tekniken hem

 

Intel® RealSense™ kameraprodukter finns i utvalda all-in-one-datorer, bärbara datorer, surfplattor och 2 i 1-enheter.

 

Se produkter

Produkt- och prestandainformation

1

Kräver en enhet med stöd för angiven funktionalitet och kan även kräva programvara eller andra appar från tredje part för att funktionerna som beskrivs ska kunna användas. Vissa eller samtliga funktioner är kanske inte tillgängliga eller är under utveckling för din region. Tala med återförsäljaren eller för mer information, gå till http://www.intel.com/content/www/se/sv/architecture-and-technology/realsense-overview.html.