Den webbläsarversion som du använder rekommenderas inte för den här webbplatsen.
Du bör uppgradera till den senaste versionen av webbläsaren genom att klicka på någon av följande länkar.

Naturlig förståelse

Dragon Assistant* är en personlig konversationsassistent som utformats för Intel® RealSense™ teknik. Dragon Assistant ger dig frihet att bekvämt använda rösten för att styra enheten med en enkel och intuitiv dialog. Du behöver bara säga till den att söka efter innehåll, hitta svar, spela musik, ta kontakt med vänner och mycket mer. Den fungerar smidigt med många populära skrivbordsprogram och webbplatser och har en enkel disposition. Med den naturliga språkförståelsen förvandlas tal till handling med en helt ny interaktiv konversation.

Nytt för 2014: Dragon Assistant med naturlig språkförståelse

CES* 2014 i Las Vegas såg premiärvisningen av nästa generations Dragon Assistant, en personlig röstassistent utformad för Intel RealSense-teknik som använder naturlig språkförståelse för Windows* 8 Ultrabooks™, bärbara datorer, all-in-one-datorer (AIOs) och surfplattor. Nuance Dragon Assistant är tillgänglig nu för amerikansk engelska på Acer, Dell, HP och Lenovo Ultrabook™, 2 i 1 och all-in-one-datorer och inkommande enheter från Asus och Toshiba senare under 2014. För första gången kommer Dragon Assistant att vara tillgänglig på surfplattor, som kommer från Lenovo i början av 2014.

Webbintegration

Använd Dragon Assistant för att interagera med en rad olika underhållningswebbplatser, sociala medier och sökmotorer och få användbara resultat genom att tala naturligt. Säg ”search Google* for Boston restaurants” (sök på Google* efter restauranger i Boston) så får du specifika resultat och använd samma formulering för andra populära webbplatser som YouTube*, Wikipedia*, Pandora* och många fler.

Läs mer om vad den nya Dragon Assistant kan göra >

Diktera

Du kan enkelt infoga text i webbfält, ordbehandlingsprogram och chattprogram genom att placera pekaren där du vill ha texten. Tala och bli förstådd även om du säger saker på olika sätt. Dragon Assistant lär sig med tiden och blir ännu mer anpassad och korrekt.

Programintegration

Tätt integrerade program får saker gjorda åt dig – styr skrivbordsappar och justera enhetsinställningar med intuitiva röstkommandon som gör att du kan lägga upp uppdateringar på sociala nätverk, läsa e-postmeddelanden och spela upp medier från ditt personliga bibliotek, cd- och dvd-skivor och Blu-ray*.