Få fantastiska visuella upplevelser

7:e generationens Intel® Core™ processorer ger datorer den otroliga 4K UHD-upplösningen.

Med den otroliga 4K Ultra HD-tekniken (UHD) får du skarpare, tydligare och mer levande bilder och video. Kombinerat med 7:e generationens Intel® Core™ processorer kan du titta på exklusiva 4K UHD-filmer1 och verkligen uppslukas av det du ser – varenda detalj får sitt eget liv och en oöverträffad skärpa.

Förstklassig grafik

4K UHD har fyra gånger så många pixlar som Full HD-skärmar och hela 27 gånger fler pixlar än traditionella SD-skärmar – helt enkelt den ultimata visuella upplevelsen. Fler pixlar innebär en högre upplösning, vilket gör att filmer, videor och bilder får en betydligt bättre detaljrikedom. Du hittar dessa suveräna skärmar på datorer med 6:e och 7:e generationens Intel® Core™ processorer.2

Visa översikten >

Ta 360-video till nästa nivå

Upplev ett nytt och uppslukande sätt att titta på 360-video. Tack vare kombinationen med 4K UHD-upplösning kan du nu utforska varenda scen och vinkel med en häpnadsväckande skärpa.1

Redigera och dela hur enkelt som helst

Moderna videor kräver en snabbare CPU för att kunna sparas och delas utan krångel. Med 7:e generationens Intel® Core™ processorer kan du redigera och dela snabbt – 8,6 gånger snabbare3 än förut.

Relaterade produkter och tekniker

Kombinera 4K UHD med Intel® HD Graphics eller Iris™ Graphics för att få färgstarkare och tydligare grafik än du trodde var möjligt.

Upptäck Intel® Graphics Technology

Slipp krånglet med flera kablar och få i stället en kompakt anslutning som klarar allt – den ger ström till datorn, överför data och ansluter till dubbla 4K UHD-skärmar.

Läs mer om Thunderbolt™ 3

Spela de allra senaste spelen i högupplöst format, komplett med avancerade grafikfunktioner och snabba bildhastigheter. Ta del av smidiga spelupplevelser och få den mest spännande upplevelsen.

Spel mera

Produkt- och prestandainformation

1

Funktioner och fördelar med Intels teknik varierar beroende på systemkonfiguration och kan kräva aktiverad maskinvara, programvara eller aktivering av tjänst. Prestandan varierar beroende på systemkonfiguration. Inget datorsystem kan vara helt och hållet säkert. Tala med systemtillverkaren eller återförsäljaren, eller få mer information på http://support.intel.com.

2

Endast på vissa PC-modeller.

3

Arbetsbelastningsfilen är en 12 minuter 14 sekunder lång, ~1.5 GB, 3840x2160p, 17561 kbit/s, H.264, MP4-videofil. Filen omkodas till en mindre 1920x1080, 8 Mbit/s, H.264, .m2ts-fil för reducerad filstorlek under internetöverföringar eller för visning på en bärbar enhet med bithastighet som en iPod*. - Använder Cyberlink Media Espresso*.
Programvara och arbetsbelastningar som används i prestandatest kan ha anpassats särskilt för att användas på Intel® mikroprocessorer. Prestandatester, som SYSmark och MobileMark, mäts med hjälp av särskilda datorsystem, komponenter, program, åtgärder och funktioner. Om någon av de här faktorerna ändras kan även utfallet av testet ändras. Du bör jämföra med annan information och andra prestandatest för att få en helt rättvisande bild inför köpet, inklusive prestanda för den tänkta produkten i kombination med andra produkter. Läs mer på www.intel.com/benchmarks.