• <Läs mer på Intel.com

Intel Visual Technology

Intel Visual Technology

Inbyggd grafik1 för visuella upplevelser utan avbrott

I den 2:a generationens Intel® Core™ processorer integreras en serie tekniker som byggts in i processorn som ger fantastiska visuella upplevelser.

Intel Visual Technology

Intel® Quick Sync Video

Med Intel® Quick Sync Video sparar dina kunder värdefull tid när de vill skapa och redigera filmer, synkronisera dem med andra enheter och dela dem med andra – hemma eller på internet. I Intel Quick Sync Video används maskinvaran i processorn i stället för programvara vid accelerering av kodning och avkodning av filmer.

Intel Visual Technology

Intel® HD Graphics

Intel® HD Graphics2 finns nu inbyggt i processorn! Integreringen innebär kortare fördröjningar och överlägsna upplevelser för vanliga spel och 3D för användare.

Intel Visual Technology

Intel® Wireless Display

Med Intel® Wireless Display kan dina kunder enkelt eget och onlinebaserat material på stor skärm med en enkel trådlös anslutning.

Intel Visual Technology

InTru™ 3D-teknik

Nu kan dina kunder njuta av den ultimata 3D-upplevelsen från sin dator, utan avbrott. De kan titta på sina favoritfilmer i 3D med Blu-ray* Stereo 3D*-uppspelning och Active Shutter 3D-glasögon. Full HD-upplösningen på 1080p överförs till TV:n via HDMI* 1.4.

Intel Visual Technology

Intel® Clear Video HD Technology

Med Intel® Clear Video HD Technology (Intel® CVT HD) får du en rik multimedieupplevelse med fulländade bilder med hjälp av ett flertal avancerade grafiktekniker för optimerad och högupplöst filmuppspelning och knivskarp bildkvalitet.

Intel Visual Technology

Intel® Advanced Vector Extensions

Med Intel® Advanced Vector Extensions (Intel® AVX) får programutvecklare fler möjligheter med den nya instruktionsuppsättningen på 256 bitar i Intel® SSE.

Intel Visual Technology

Intel Visual Technology - Demo

Se vad som gör filmbearbetningen så snabb på 2:a generationens Intel® Core™ processorer.

Produkt- och prestandainformation

open

1. Finns i andra generationens Intel® Core™ processorfamilj. Omfattar Intel® HD Graphics, Intel® Quick Sync Video, Intel® Clear Video HD Technology  (Intel® CVT HD), Intel® InTru™ 3D Technology och Intel® Advanced Vector Extensions (Intel® AVX). Det finns även möjlighet att få Intel® Wireless Display, beroende på om tekniken är aktiverad i det aktuella systemet. Det är utformningen på den dator du väljer som avgör om du kan dra nytta av inbyggd visuell teknik. Fråga tillverkaren av din dator om det finns funktioner för inbyggd visuell teknik i ditt system. För mer information om den inbyggda visuella tekniken, gå till www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/visual-technology/intel-visual-technology-consumer.html.

2. Intel® HD Graphics finns på utvalda modeller av 2010 års Intel® Core™-processorer och 2:a generationens Intel® Core™-processorfamiljer.