Den webbläsarversion som du använder rekommenderas inte för den här webbplatsen.
Du bör uppgradera till den senaste versionen av webbläsaren genom att klicka på någon av följande länkar.

Produktivitet på en ny nivå för företagsanvändaren

Intel har nu investerat i Intel® vPro™ Technology i tio år, vilket visar på Intels engagemang i innovativa datorlösningar för företag. Funktionerna och fördelarna med vår nya 5:e generationens Intel® Core™ vPro™ processor och Intel® Core™ M vPro™ processor innebär att IT-cheferna kan se till att arbetsplatsen uppfyller medarbetarnas behov. Intel vPro Technology och tillhörande lösningar från Intel och våra partner gör det även enklare för företagen att behålla sin position på en marknad med hård konkurrens.

Suveräna enheter för alla användartyper

Nu finns det ultratunna och ultrasnabba modeller med fantastiska nya 14 nm-processorer och Intel vPro Technology: surfplattor, Ultrabook™-enheter, konverterbara och löstagbara 2 i 1-enheter, ultratunna hopvikbara enheter och minidatorer med innovativa funktioner inom säkerhet, hanterbarhet och trådlösa anslutningar som effektiviserar arbetsplatsen.

Läs mer om Intels 14 nm-teknik

Gör varje konferensrum till en sladdfri zon

Med Intel® Pro Wireless Display ansluts din skärm säkert och trådlöst till ett projekt, samtidigt som du har tillgång till en sekretesskärm för att förhindra oavsiktlig delning, kontroller för gruppresentationer och en indikator som anger när du delar. IT-avdelningen får ett säkrare företagsnätverk, fjärrhantering för klient- och mottagarinställningar, och minskad trådlös trafikstockning med intelligent kanalhantering.

Läs mer om Intel Pro Wireless Display

Trådlös bekvämlighet. Kabelansluten responsivitet

Med Intel® Wireless Docking är du ansluten och klar i det ögonblick du går fram till ditt skrivbord. Du får närhetsbaserad automatisk dockning med prestanda som ligger i nivå med kabelanslutna enheter för bildskärm, tangentbord och mus och USB-tillbehör, en komprimeringsfri bild- och användarupplevelse, och IT-kontroller för fjärrhantering av dockningen.

Läs mer om Intel Wireless Docking

Dataskydd så smart att användaren aldrig kommer att känna skillnaden

Intel® Solid-State Drive Pro 2500-serien omfattar inbyggd krypteringkapacitet för hela disken utan att offra dataproduktivitet och prestanda, stöd för Opal* 2.0 för framtida användningar med exempelvis Secure Managed Containers och Digital Fencing, och säkert raderingskommando för användardata, SSD-reserverade data och RBA (Retired Block Areas).

Upptäck Intel SSD Pro 2500-serien

Hitta det. Fixa det. Var som helst

Intel® Active Management Technology har funktioner för fjärrhantering över kabelanslutna eller trådlösa nätverk för alla slags enheter. Hantera klienter via en säker kanal oavsett strömtillförsel och operativsystemets status, lös problem medan användaren är online, korrigera, reparera och uppgradera operativsystem och applikationer, och inventera klientens program- och maskinvara.

Läs mer om Intel Active Management Technology

Identitetsskydd på maskinvarunivå

Identitet, skyddad. Skydda användarnamn och lösenord med fördelarna med inbyggt maskinvaruskydd. Intel® Identity Protection Technology har funktioner för autentisering med extra skydd i maskinvaran, skärm som skyddar mot skadlig kod plus närvarobevis, och stark ömsesidig autentisering plus dataintegritet.

Läs mer om Intel Identity Protection Technology

Ytterligare ett säkerhetslager för IT-avdelningen

Dagens företag står inför ett antal IT-utmaningar. De måste hitta enheter som uppfyller företagsanvändarnas produktivitets- och samarbetsbehov och samtidigt skydda enheter, personliga data och företagsdata mot hot.

Intel® vPro™ Technology hanterar allt det här med sina omfattande funktioner för säkerhet, hanterbarhet och produktivitetsförbättring. Tekniken är inbyggd i den nya Intel® Core™ vPro™ processorfamiljen, Intel® Xeon® processor E5-2600, E5-1600 och E3-1200 produktfamiljerna, Intel®-chipset och nätverkskort som löser de här kritiska IT-utmaningarna.1,2

Intel vPro Technology är bekvämt inbyggd, men för att en del av de unika funktionerna ska driftsättas krävs vissa åtgärder, beroende på organisationens behov och policyer. Tack vare Intel® Setup and Configuration Software 9.0 kan IT-chefer implementera Intel vPro processorbaserade enheter på några minuter.2

Förhindra attacker på djupare nivå än operativsystemsnivå

Intel® vPro™ Technology ger skydd mot svårupptäckta genomträngande rootkit och skadliga program, som utgör ett hot mot användare i molnet eller i virtuella miljöer. Tekniken kombinerar flera maskinvarubaserade funktioner för centraliserad bildhantering och -administration, säker nätverkslagring och skydd utanför bandet – allt utanför brandväggen.

Intel® Trusted Execution Technology

Med hjälp av betrodda datorpooler med Intel® Trusted Execution Technology (Intel® TXT)3 kan du skydda virtualiserade datorhallars privata och offentliga moln samt hybridmoln mot attacker på hypervisorer, BIOS, fast programvara och andra programvarukomponenter.

Läs mer om Intel TXT

Funktioner för virtualisering

Intel® Virtualization Technology (Intel® VT)4 omfattar allt fler tekniker och funktioner som gör virtualisering mer praktiskt genom att prestandaproblem elimineras och säkerheten förbättras.

Läs mer om Intel VT

Skydda konfidentiell information

Intel® AES New Instructions5 ger ytterligare skydd och kan kryptera data upp till fyra gånger snabbare utan att användarproduktiviteten försämras.6

Läs mer om Intel AES New Instructions

Funktioner för kryptering

Med den maskinvarubaserade krypteringstekniken Intel® Secure Key7, som genererar slumpmässiga nummer av högre kvalitet, blir datakryptering och onlineinteraktioner ännu säkrare.

Läs mer om Intel Secure Key

Produkt- och prestandainformation

1

Inget datorsystem kan tillhandahålla absolut säkerhet under alla omständigheter. De inbyggda säkerhetsfunktioner som finns tillgängliga på utvalda Intel® processorer kan kräva ytterligare programvara, maskinvara, tjänster och/eller internetanslutning. Resultat kan variera beroende på konfiguration. Kontakta din systemtillverkare så får du veta mer. För mer information, gå till  http://www.intel.com/content/www/us/en/security/security-at-home.html.

2

Intel® vPro™ Technology är sofistikerat och måste installeras och aktiveras. Vilka funktioner som finns och vilka resultat du får beror på hur maskin- och programvara har installerats och konfigurerats och på it-miljön. Om du vill veta mer går du in på: www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/vpro/vpro-technology-general.html

3

Egenskaperna och fördelarna med Intel® teknologier är beroende av systemkonfiguration och kan kräva aktiverad maskinvara, programvara eller aktivering av tjänst. Prestanda varierar beroende på systemkonfiguration. Inga datorer kan vara helt säkra. Tala med systemtillverkaren eller återförsäljaren eller få mer information på www.intel.com/txt.

4

Intel® Virtualization Technology (Intel® VT) kräver ett datorsystem med aktiverad Intel®-processor, BIOS och VMM (virtual machine monitor, virtuell maskinövervakare). Funktionalitet, prestanda och andra fördelar varierar beroende på konfiguration av maskinvara och programvara. Alla program är inte nödvändigtvis kompatibla med alla operativsystem. Fråga tillverkaren av din dator. För mer information, gå till www.intel.com/content/www/us/en/virtualization/virtualization-technology/hardware-assist-virtualization-technology.html.

5

Intel® AES New Instructions (Intel® AES-NI) kräver ett datorsystem med en Intel® AES-NI-aktiverad processor, såväl som icke-Intel-programvara för att köra instruktionerna i rätt ordning. För tillgång, tala med din återförsäljare eller systemtillverkare. För mer information, gå till software.intel.com/en-us/articles/intel-advanced-encryption-standard-instructions-aes-ni/.

6

Programvara och arbetsbelastningar som används i prestandatest kan ha anpassats särskilt för att användas på Intel mikroprocessorer. Prestandatester, som SYSmark och MobileMark, mäts med hjälp av särskilda datorsystem, komponenter, program, åtgärder och funktioner. Om någon av de här faktorerna ändras kan även utfallet av testet ändras. Du bör jämföra med annan information och andra prestandatest för att få en helt rättvisande bild inför köpet, inklusive prestanda för den tänkta produkten i kombination med andra produkter. Läs mer på http://www.intel.com/performance.

Resultat har uppmätts av Intel baserat på programvara, benchmark eller annan information från tredje parter och tillhandahålls endast för informationsändamål.  Alla skillnader i design eller konfiguration av systemets maskinvara eller programvara kan påverka verkliga prestanda. Intel styr inte och granskar inte designen eller implementeringen av tredje parts information som det hänvisas till i detta dokument. Intel uppmuntrar alla sina kunder att gå till webbplatserna för de tredje parter eller andra källor som det hänvisas till för att bekräfta huruvida data som hänvisas till är korrekta och återspeglar prestanda i system som finns tillgängliga för inköp.

7

Inget system kan tillhandahålla absolut säkerhet. Intel® Intel® AES-NI (Advanced Encryption Standard New Instructions) kräver ett datorsystem med en Intel® AES-NI-aktiverad processor, såväl som programvara för att köra instruktionerna i rätt ordning. Intel® Secure Key kräver Intel® Secure Key-aktiverad plattform som finns tillgänglig på vissa Intel® processorer, och programvara som är optimerad för att stödja Intel® Secure Key. Kontakta din systemtillverkare för mer information och tillgänglighet.