Effektivisera produktiviteten med snabb och responsiv prestanda för seriös företagsdatabearbetning. Stå i främsta säkerhetsledet med maskinvaruassisterad säkerhet med flerfaktorsautentiserat identitetsskydd och minska IT-driftskostnaderna med fjärrhantering – allt detta blir möjligt med 7:e generationens Intel® Core™ vPro™ processorer.

Lätta tunga arbetsbördor

Oavsett om din personal hanterar komplicerade beräkningar, kompilerar exakt kod eller arbetar med sofistikerad grafik hanterar Intel® Hyper-Threading Technology krävande tillämpningar genom att köra flera trådar på varje kärna för att ge banbrytande responsivitet som hjälper dig att slutföra dina uppgifter snabbt.

Öka produktiviteten ›

Media Asset with Text Component (RWD)

Starkare programvarubaserade säkerhetslösningar från insidan1

Försvara ditt företag mot användaridentitetsstölder med Intel® Authenticate lösningen med 7:e generationens Intel® Core™ vPro™ processorer. Den här robusta lösningen med flerfaktorsautentisering fångar, krypterar, matchar och lagrar användardata i maskinvaran, vilket minskar exponeringen för sofistikerade attacker på programvarunivå, till exempel lösenordsattacker, nätfiske och stöld av webbsidesinnehåll.

Skydda din verksamhet från moderna attacker ›

Modernisera enhetshanteringen

Minska IT-supportkostnader på plats och spara tid med Intel® Active Management Technology (Intel® AMT). Det ger enkelt fjärrunderhåll och trådlös hanterbarhet för en mobil arbetsstyrka och säker hårddiskrensning som förenklar övergångar i datorernas livscykel. Den fristående kapaciteten hos Intel® AMT hjälper dig att bibehålla kontrollen – oavsett om datorn är påslagen eller avstängd, oberoende av placering eller om hela operativsystemet kraschar.

Fjärrservice av datorer ›

Kom igång med Intel® vPro™ Technology

Installera och konfigurera datorn för att fullt ut använda Intel® vPro™ Technology med en uppsättning enkla guider och verktyg.

Kom igång nu

Hämta leverantörscertifikat för Intel® AMT och hitta ytterligare produktinformation.

Läs mer om certifikat för tillhandahållande av Intel® vPro™ Technology

Med Intel® Stable Image Platform Program (Intel® SIPP) kan du vara tryggt förvissad om att du har en förutsägbar övergång från en teknikgeneration till nästa.

Utforska Intel® SIPP nu

Förbättra effektiviteten på arbetsplatsen

Intel® Data Guard är en robust datakrypteringslösning som skyddar filer på IT-kontrollerade datorer och fungerar med befintliga IT-verktyg. Intel® Data Guard är enkelt att använda och ger flexibilitet för de anställda att enkelt styra filegenskaperna. Lösningen kommer att finnas för 6:e och 7:e generationens Intel® Core™ vPro™ processorbaserade enheter, och vara allmänt tillgänglig senare under 2017.

Läs mer om Intel® Data Guard

Tummen upp för möten som börjar utan samtal till IT. Intel® Unite™ lösningen ger enastående åtkomst och kontroll över dina befintliga konferens- och anläggningstekniker och förenklar mötesvärdskapet och innehållsdelningen.

Anslut arbetsstyrkan nu

Stå i främsta säkerhetsledet med maskinvaruassisterat identitetsskydd, anpassningsbara alternativ för flerfaktorsautentisering som passar dina regler, och med en heltäckande lösning som är enkel att implementera.1

Läs mer om Intel® Authenticate lösningen

Förenkla och minska kabeltrasslet genom att länka flera enheter via en enda, kompakt port med blixtsnabba överföringar som styrs av Thunderbolt™ 3-teknik.

Effektivisera anslutningarna nu

Med Intel® Wireless Gigabit teknik kan du uppleva prestandan och responsiviteten hos en traditionell docka men utan kabeltrasslet.

Implementera Intel® Wireless Docking nu

Spara tid med problemfritt fjärrunderhåll, trådlös hanterbarhet för din mobila arbetsstyrka och skyddad diskrensning som förenklar livscykelövergångarna för datorerna.2 1

Läs mer om Intel® Active Management Technology

Intel® 3D NAND SSD-produkter är skapade för krävande affärsbehov, och ger tillförlitlig höghastighetslagring med avancerade säkerhetsfunktioner.

Utforska Intel® SSD-diskar i företagsklass

Intel® vPro™ Technology främjar maskinvarubaserade fjärrhanteringslösningar som är effektiva och kraftfulla. Dessa lösningar ökar prestandan hos kassasystemen, förbättrar detaljhandeln och minskar kostnaderna.

Utforska smart enhetshantering nu

Läs mer om Intel® vPro™ Technology

Läs mer om hur den 7:e generationens Intel® Core™ vPro™ processorn förverkligar den digitala arbetsplatsen inom de områden som IT-avdelningarna brottas med – säkerhet, produktivitet och hanterbarhet. Se den senaste bloggen från Intels VD Tom Garrison, som berättar om fördelarna med 7:e generationens Intel® Core™ vPro™ plattformen.

Läs blogginlägget nu

Tempot i utvecklingen av digitala innovationer fortsätter att vara både snabb och omvandlande, och skapar nya affärsmodeller och möjligheter för organisationer av alla storlekar. Läs om hur Windows® 10 och 7:e generationens Intel® Core™ vPro™ processorer i företagsdatorer ger ett nytt och bättre sätt att arbeta.

Läs Atos-faktabladet nu

Läs om hur Microsoft och Intel i en tid av ökade cyberhot erbjuder avancerade säkerhetsfunktioner med Windows® 10 och 7:e generationens Intel® Core™ vPro™ processorer.

Läs Sogeti-faktabladet

Se alla fördelar med enheter som har 7:e generationens Intel® Core™ vPro™ processorer.

Visa informationsgrafiken

Med enheter baserade på kraftfulla 7:e generationens Intel® Core™ vPro™ processorer kan du skydda din verksamhet och ge fjärrpersonalen styrka.

Se vad som har ändrats

Läs om vad våra partners har att säga om 7:e generationens Intel® Core™ vPro™ tekniken

”Den digitala omvandlingen innebär dramatiska och komplexa förändringar i företag inom alla branscher. Teknik- och företagsledare kräver enheter som fungerar smidigt med produktivitets- och samarbetsbehoven för dagens företagsanvändare, samtidigt som de ger ökad säkerhet som skyddar både personal och företagsdata mot hot. Den 7:e generationens Intel® Core™ vPro™ processorn, i kombination med CompuComs End-User OrchestratorTM-lösning, ger företag den säkerhet, fjärrhantering och prestanda de behöver, samtidigt som de ger enastående affärsvärde.” – Justin Mennen, CIO på CompuCom.

”Accenture drar nytta av nästa våg av avancerade säkerhets- och hanteringsfunktioner i och med lanseringen av 7:e generationens Intel® Core™ vPro™ processorn. Genom att anpassa de nya framstegen med Accenture-lösningar kan kunderna omvandla sin verksamhet i molnet, och snabbt få ut nya innovativa tjänster på marknaden under deras väg mot den digitala omvandlingen.” – Jack Sepple, Accenture Cloud and Accenture Operations Group Technology Officer

Produkt- och prestandainformation

1

Egenskaperna och fördelarna med Intel® tekniker är beroende av systemkonfiguration och kan kräva aktiverad maskinvara, programvara eller aktivering av tjänst. Prestanda varierar beroende på systemkonfiguration. Inga datorer kan vara helt säkra. Tala med systemtillverkaren eller återförsäljaren eller få mer information på http://www.intel.se.

2

Intel® Active Management Technology (Intel® AMT) kräver aktivering och ett system med anslutning till ett företagsnätverk, Intel® AMT-aktiverat chipset, nätverksmaskinvara och programvara. För bärbara datorer gäller att Intel AMT inte kanske finns tillgängligt eller att funktionerna är begränsade då datorn är ansluten till ett värddatorbaserat VPN, vid trådlös anslutning, på batteri, i vänteläge, viloläge, eller avstängd. Resultat är beroende av maskinvara, installation och konfiguration. För mer information, gå till http://www.intel.se/content/www/se/sv/architecture-and-technology/intel-active-management-technology.html.