Den webbläsarversion som du använder rekommenderas inte för den här webbplatsen.
Du bör uppgradera till den senaste versionen av webbläsaren genom att klicka på någon av följande länkar.

Effektivisera produktiviteten med snabb och responsiv prestanda för seriös företagsdatabearbetning. Stå i främsta säkerhetsledet med maskinvaruassisterad säkerhet med flerfaktorsautentiserat identitetsskydd och minska IT-driftskostnaderna med fjärrhantering – allt detta blir möjligt med 7:e generationens Intel® Core™ vPro™ processorer.

Lätta tunga arbetsbördor

Oavsett om din personal hanterar komplicerade beräkningar, kompilerar exakt kod eller arbetar med sofistikerad grafik hanterar Intel® Hyper-Threading Technology krävande tillämpningar genom att köra flera trådar på varje kärna för att ge banbrytande responsivitet som hjälper dig att slutföra dina uppgifter snabbt.

Öka produktiviteten ›

Media Asset with Text Component (RWD)

Starkare programvarubaserade säkerhetslösningar från insidan1

Försvara ditt företag mot användaridentitetsstölder med Intel® Authenticate lösningen med 7:e generationens Intel® Core™ vPro™ processorer. Den här robusta lösningen med flerfaktorsautentisering fångar, krypterar, matchar och lagrar användardata i maskinvaran, vilket minskar exponeringen för sofistikerade attacker på programvarunivå, till exempel lösenordsattacker, nätfiske och stöld av webbsidesinnehåll.

Skydda din verksamhet från moderna attacker ›

Modernisera enhetshanteringen

Minska IT-supportkostnader på plats och spara tid med Intel® Active Management Technology (Intel® AMT). Det ger enkelt fjärrunderhåll och trådlös hanterbarhet för en mobil arbetsstyrka och säker hårddiskrensning som förenklar övergångar i datorernas livscykel. Den fristående kapaciteten hos Intel® AMT hjälper dig att bibehålla kontrollen – oavsett om datorn är påslagen eller avstängd, oberoende av placering eller om hela operativsystemet kraschar.

Fjärrservice av datorer ›

Kom igång med Intel® vPro™ Technology

Förbättra effektiviteten på arbetsplatsen

Läs mer om Intel® vPro™ Technology

Produkt- och prestandainformation

1

Egenskaperna och fördelarna med Intel® tekniker är beroende av systemkonfiguration och kan kräva aktiverad maskinvara, programvara eller aktivering av tjänst. Prestanda varierar beroende på systemkonfiguration. Inga datorer kan vara helt säkra. Tala med systemtillverkaren eller återförsäljaren eller få mer information på http://www.intel.com.

2

Intel® Active Management Technology (Intel® AMT) kräver aktivering och ett system med anslutning till ett företagsnätverk, Intel® AMT-aktiverat chipset, nätverksmaskinvara och programvara. För bärbara datorer gäller att Intel AMT inte kanske finns tillgängligt eller att funktionerna är begränsade då datorn är ansluten till ett värddatorbaserat VPN, vid trådlös anslutning, på batteri, i vänteläge, viloläge, eller avstängd. Resultat är beroende av maskinvara, installation och konfiguration. För mer information, gå till www.intel.com/content/www/se/sv/architecture-and-technology/intel-active-management-technology.html.