Den webbläsarversion som du använder rekommenderas inte för den här webbplatsen.
Du bör uppgradera till den senaste versionen av webbläsaren genom att klicka på någon av följande länkar.

Lösningar för big data

Praktisk information och resurser som hjälper dig att bestämma dig

Aktivera din plan. Börja utforska verktyg, tekniker, programvara och maskinvara för big data, inklusive processorer med höga prestanda och visualiseringsteknik. Sedan utvärderar du Intel-partners som erbjuder lösningar för big data, inklusive Business Intelligence, avancerad analys, datavisualiseringsverktyg och större leverantörer av infrastruktur.

Använd följande resurser för att hitta rätt lösningar och produkter för din organisation. 

Bästa praxis för att förbättra prestanda

Identifiera bästa praxis för big data-analys från Intel och andra håll i branschen. Lär dig att utveckla och finjustera program så att de körs optimalt, och hur Intel® Xeon® processorer, Intel® 10 Gigabit-serveradaptrar, Intel® SSD-enheter och Intel® Distribution förbättrar prestanda för big data-projekt.

Läs faktabladet om big data (12 sidor) >

Intel® Xeon® E5 processorfamiljen

Den mångsidiga Intel® Xeon® processorn i E5-2600 v3 produktfamiljen uppfyller IT-utmaningar för skalbarhet och responsivitet med mindre latens, mer I/O-prestanda och ökad effektivitet. Nästan samtliga områden för att förbättra processorns prestanda har åtgärdats: ökat antal kärnor, cachestorlek och minne.

Visa produktinformationen (5 sidor) >

Matcha den bästa processorn efter din arbetsbelastning

När du ska välja den bästa serverplattformen till din IT-organisation är det viktigt att väga komplexa tekniska behov mot begränsningar, som t.ex. budget och golvyta. Det här verktyget hjälper till att särskilja fördelarna med Intel® processorer för datorbearbetning med höga prestanda, databaser och virtualiseringsarbetsbelastningar.

Använd Intels jämförelseguide för processorer >

Bestäm dig för en lösning för big data

Relaterade videor

Konversationer

i