Den webbläsarversion som du använder rekommenderas inte för den här webbplatsen.
Du bör uppgradera till den senaste versionen av webbläsaren genom att klicka på någon av följande länkar.

Big data-strategier

Praktisk information och resurser som hjälper dig att planera

När du förstår vad big data är och vad de kan göra för din organisation är det dags att börja planera. Identifiera rätt möjlighet, utvärdera den aktuella miljön, kartlägg kraven, och identifiera dina tekniska behov. Om du optimerar ett befintligt projekt kan Intel®-tekniken hjälpa dig att utöka systemfunktioner, förenkla integreringsprocesser och lägga grunden för snabb tillväxt.

Använd följande resurser för att driva dina projekt framåt.

Kom igång med planeringsguiden om big data

Praktiska steg för att komma igång med big data, inklusive en genomgång av tekniker med fokus på Apache Hadoop* och minnesresidenta analyser och vikten av att välja rätt infrastruktur.

Hämta planeringsguiden om big data (16 sidor) >

Fyra steg för att minska bearbetningstiden för big data

Att använda prediktiva analyser hjälper dig att vara steget före konkurrenterna, identifiera nya möjligheter och få värdefulla insikter. Läs om hur Apache Hadoop-programvara snabbare tar dig dit.

Visa översikten om big data >

Använda avancerade analyser i företaget

Få insikter om hur Intel IT implementerade sitt "Program för avancerade analyser för alla", vilket möjliggör att en bredare grupp av anställda kan delta i arbetet med avancerade analyser, läs mer om vilka viktiga uppgifter som var nödvändiga för att genomföra programmet, och hur utbildningskurser skapades för anställda som inte hade någon tidigare erfarenhet av informationsutvinning.

Visa guiden nu (10 sidor) >

Bästa praxis från Intel IT

Fallstudier

Ytterligare resurser

Apache Hadoop*

Guides and Solution Briefs

Solution Spotlights

Relaterade videor

Konversationer

i