• <Läs mer på Intel.com

Analysrapporter om datoranvändning i molnet

Artiklar om forskning och ledande tankegångar från de främsta it-analytikerna

Fatta informerade beslut med de här prognoserna, forskningsrapporterna och analysinformationen om relevanta frågor för dig som designar datacenter och molnanvändning i molnet. Här kan du läsa om olika metoder från ledande analytiker och konsultfirmor, som du kan använda till att planera och implementera dina it-initiativ.

 

Slutna molnsystem upplöses med öppna standarder

TBR-faktablad om hur öppna standarder ger nya nivåer av interoperabilitet över molninstallationer.

Läs TBR-faktablad >

 

Välkomna förändringen: Låt molnet göra jobbet

It-avdelningen bör ta ledningen när det kommer till datoranvändning i molnet, som bättre kan uppfylla verksamhetsbehoven av snabbhet och flexibilitet. Med rätt teknikpartner kan du få ut så stora fördelar som möjligt. På uppdrag av Dell och Intel.

Läs mer ur rapporten > 


Forskning om företagsteknik: för molnet

Analys och synpunkter från ledande it-branschanalytikerna TBR (Technology Business Research) om hur de senaste IBM x86* servrarna med Intel® Xeon® processorerna i E5-2600 produktfamiljen och implementeringen av privata moln erbjuder ett säkert och kostnadseffektivt sätt för mellanmarknaden att minska kostnaderna och tillhandahålla flexibel datoranvändningskapacitet.

Ladda ned TBR-rapporten>

Analytikerrapporter

 

 

Bortom grundläggande virtualisering, artikel

I den här artikeln får du läsa mer om de bästa metoderna för virtualisering och hur it-ansvariga prioriterar initiativ för att utöka fördelarna med att konsolidera och spara in på kostnader. På uppdrag av Dell och Intel.

Läs teknikanpassningsprofilen från Forrester >

 

Nästa generations strategi för företagsrörlighet

I den här artikeln som skrivits på uppdrag av Dell och Intel beskriver Forrester Consulting den nya it-modellen för stark affärsteknik och vikten av klientanpassade molnfunktioner.

Läs analysinformationen från Forrester >