Den webbläsarversion som du använder rekommenderas inte för den här webbplatsen.
Du bör uppgradera till den senaste versionen av webbläsaren genom att klicka på någon av följande länkar.

Teknik för datoranvändning i molnet

Resultat och pålitlighet i fokus

Alla moln är inte likadana. Intel® Cloud Technology är en uppsättning tekniker som är inbyggda i den senaste generationens Intel Xeon® processorer, och som ger den prestanda och det skydd du behöver tack vare funktioner som förbättrar hur ditt moln flyttar, bearbetar och skyddar data.

Programmet Powered by Intel Cloud Technology kan hjälpa dig att välja från en rad olika tjänster som är utvecklade av molntjänstleverantörer (CSP – Cloud Service Provider) som specifikt optimerar för Intel® processorer. Resultatet är ett smidigt och skalbart moln som du kan lita på, med kraften och funktionerna att hantera dina mest dataintensiva arbetsbelastningar.

Kunskap om vad det är som driver ditt offentliga moln

Driftsätt med tryggheten att den teknik som används i din datorhall även körs i ditt offentliga moln. Läs mer om de specifika Intel® molntekniker som hjälper dig att driva och skydda din verksamhet.

Läs mer om programmet Powered by Intel® Cloud Technology (3:56) ›

Välj prestanda och skydd 

Badgen Powered by Intel Cloud Technology gör det enkelt att hitta en leverantör av molntjänster som använder äkta Intel processorer och ger pålitlig, branschledande prestanda och kvalitet.

Läs mer om hur offentliga moln kan hjälpa din verksamhet (4:11) ›

 

Hur ser framtiden ut för din datorhall?

Framtidsforskaren Steve Brown beskriver den teknikpotential som möjliggörs med nästa generationens datorhallar där infrastrukturen är anpassad för molndriftsättning och applikationerna är optimerade för molntjänster.

Se vad du kan göra med nästa generationens datorhallar (3:32) ›

Molnprojekt