Den webbläsarversion som du använder rekommenderas inte för den här webbplatsen.
Du bör uppgradera till den senaste versionen av webbläsaren genom att klicka på någon av följande länkar.

Bästa stationära datorer från Intel någonsin.

Handla stationära datorer

Flera verktyg. En enhet.

All-in-one-datorer har bearbetning med hög hastighet och större skärmar i en snygg, utrymmesbesparande enhet.

Läs mer

Styrka utan torn

Minidatorer ger dig möjlighet att njuta av kraftfull, stationär prestanda i ett kompakt format som får plats nästan överallt.

Upptäck hur

Ett fullständigt funktionssortiment

Oavsett om det gäller spel eller traditionella datorbehov erbjuder torn baserade på Intel® processorer den prestanda som behövs för att hantera komplexa uppgifter, såväl som stort lokalt lagringsutrymme, maskinvaruassisterad säkerhet och en rad anpssningsbara paket.

Anslut. Producera. Njut.

Den allsidiga Compute Stick med Intel® processor expanderar funktionerna i din HDTV* utöver kapaciteten i en smart-TV* och du kan spela upp videoklipp direkt, surfa, läsa mejl eller bläddra på sociala medier på den stora skärmen.

Visa mer

Konsumenter har fler alternativ att välja mellan än någonsin

Vilket behov du än har, hitta en extraordinär lösning med en stationär dator som har 6:e generationens Intel® Core™ processor.

39%

Bättre prestanda än med 4 år gammal dator1 2

Gränserna flyttas hela tiden

De stationära datorerna med Intel Inside® erbjuder turboladdad bearbetningshastighet vilket innebär att du kan spendera mindre tid på att vänta och mer tid på att göra.

 

6x

Snabbare videokonvertering än med 5 år gammal dator1 3

Dela med dig av din 4k-upplevelse

Med Intel® Core™ processor kan du skapa och spara HD-medieinnehåll 6 gånger snabbare och konvertera 4K-videoklipp på mindre än 3 minuter i stället för 18 minuter med din gamla stationära dator.

2x

Snabbare medieredigering än med 5 år gammal dator1 4

Fördubbla din kreativitet

En stationär dator med senaste Intel® processor är dubbelt så snabb som din gamla dator när du komponerar musik, retuscherar bilder eller konverterar dina videoklipp. Få den hastighet du vill ha och spara den tid du behöver.

Dyk in i den visuella teknologin

En ny stationär dator med 6:e generationens Intel® Core™ processor erbjuder spektakulär grafik som leder till underhållning och spelande utan motstycke.

Upp till

50%

Bättre 3D-renderingsprestanda än en 3 år gammal dator1 5

Upp till

13x

Bättre 3D-grafik än en 5 år gammal dator1 6

Upp till

14x

Bättre grafikprestanda än en 5 år gammal dator1 7

Utforska andra teknologier från Intel®

Relaterade videor

Produkt- och prestandainformation

1

Programvara och arbetsbelastningar som används i prestandatest kan ha anpassats särskilt för att användas på Intel® mikroprocessorer. Prestandatest som SYSmark* och MobileMark* mäts med hjälp av särskilda datorsystem, -komponenter, -program, -åtgärder och -funktioner. Om någon av de här faktorerna ändras kan även utfallet av testet ändras. Du bör jämföra med annan information och andra prestandatest för att få en helt rättvisande bild inför köpet, inklusive prestanda för den tänkta produkten i kombination med andra produkter.

2

Uppmätt av Intel på system med Intel® Core™ i7-6700K-processor och Intel® Core™ processor i7-2700K genom att använda SYSmark* 2014

3

Uppmätt av Intel på system med Intel® Core™ i7-6700T-processor och Intel® Core™ processor i5-650 genom att använda WebXPRT 2015 Photo Enhancement*

4

Uppmätt av Intel på system med Intel® Core™ i5-6500-processor och Intel® Core™ processor i5-650 genom att använda WebXPRT* 2015 Photo Enhancement*.

5

Uppmätt av Intel på system med Intel® Core™ i7-6700K-processor och Intel® Core™ processor i7-2700K genom att använda Cinebench* R15 xCPU

6

Uppmätt av Intel på system med Intel® Core™ i5-6500-processor och Intel® Core™ processor i5 -650 genom att använda 3DMark* Cloud Gate Graphics-poäng

7

UpUppmätt av Intel på system med Intel® Core™ i7-6700T-processor och Intel® Core™ processor i5-650 genom att använda 3DMark* Cloud Gate Graphics-poäng