Premiär för den nya stationära datorn. Ny och innovativ design med allt från blixtsnabba stationära datorer för spel till bärbara allt-i-ett-datorer som förändrar din upplevelse med stationära datorer. Höga prestanda, fantastisk grafik och förbättrade funktioner ger dig styrka som du aldrig haft.

Första Intel® processorn med åtta kärnor för stationära datorer

•  Nya Intel® Core™ i7 processorer på LGA 2011-v3 socket

•  Stöd för alternativ med åtta och sex kärnor

•  Nya Intel® X99 chipset med uppgraderade I/O-funktioner

•  Första stationära plattform som har stöd för DDR4-minne

Varför välja en stationär dator med styrka från Intel?

Letar du efter den perfekta processorn för att bygga den ultimata spelutrustningen? Vill du redigera dina action-videor och även dina foton? Då behöver du seriösa prestanda. Med den första processorn som har 4 GHz basfrekvens och fyra kärnor får du de prestanda och den blixtsnabba hastighet du söker. Förbättrade termiska material och förpackningsmaterial möjliggör ökade prestanda och mer utrymme för överklockning, och med den aktiverade överklockningen i den nya upplåsta 4:e generationens Intel® Core™ processor får du flexibiliteten att ställa in dina egna systemspecifikationer.

Nya funktioner som är designade för att hjälpa dig att göra vad du älskar enklare och snabbare, när som helst och var du vill:

•  Din stationära dator går från viloläge till fullständigt funktionsduglig på ett ögonblick med Intel® Ready Mode teknologi

•  Ändra samspelet med din stationära dator med Intel® RealSense™ teknologi

•  Växande svit med applikationer för multitouch och flera användare (MUMT) för allt-i-ett-datorer

 

Relaterade produkter

Mini-datorer

Upptäck Intel® NUC

SSD-diskar och cachelagringsprodukter

Läs mer om Intel SSD-diskar

Relaterade videor

Konversationer