Designad för att maximera din produktivitet

Dagens stationära datorer levererar förstklassig prestanda och säkerhet i en kompakt och energieffektiv design. Är din arbetsyta begränsad? Prova den smidiga och stilrena all-in-one-datorn. Den passar perfekt för kundriktad användning och kan enkelt flyttas vid behov. Behöver du bättre mötesfunktioner för deltagare? Den kompakta minidatorn kan förvandla dina konferensrum till smarta mötesplatser. Och den utbyggbara tower-modellen har utformats för att uppfylla även de tuffaste kraven för medarbetare. Få mer gjort med pekfunktioner med hög upplösning, responsiv multitasking och stöd för flera skärmar i en energieffektiv design.

Arbeta smartare med stationära datorer baserade på Intel® processorer, en smart lösning för både stora organisationer och små företag.

Ribban för säkerhet har höjts

Arbeta snabbt och smart. De senaste stationära datorerna baserade på Intel processorer har maskinvarubaserad säkerhet som höjer ribban för företagsskydd. I dag har mer än hälften av alla dataintrång sitt ursprung i felaktigt hanterade eller stulna autentiseringsuppgifter 1

Med stationära datorer baserade på 7:e generationens Intel® Core™ vPro™ processor får ditt företag det allra senaste inom identitetsskydd, med en ny typ av flerfaktorsautentisering. Uppgradera till de senaste stationära datorerna för att öka säkerheten och ge skrivbordsanvändarna den förstklassiga prestanda de behöver.

Läs om de senaste stationära datorerna baserade på Intel processorer ›

 

Snygg design. Satsning på företag

All-in-one-datorer baserade på Intel® Core™ processorer är effektiva modeller som ger fullvärdig datorprestanda i en kompakt utformning. De passar utmärkt för kontor med begränsat utrymme. Trådlös mus och tangentbord ingår. Välj bland ett brett utbud av modeller med funktion för multitouch-pekskärm som gör att användarna kan arbeta på ett mer naturligt sätt.

Den kompakta minidatorn erbjuder den pålitliga prestandan hos en Intel processor i ett superkompakt format. Du kan fortsätta att köra samma programvara och operativsystem som du är van vid och ansluta till en skärm i valfri storlek. Minidatorn är alltså idealisk vare sig du kontrollerar en stor, digital skylt på en mässa eller passar på att få saker gjorda när du är på språng.

Få storslagen prestanda i en minidator ›

Upplev pekskärmens kraft ›

Hitta rätt stationär dator för verksamheten


Utforska fler enheter

Du kan få säkerhet och prestanda utan att offra mobilitet. Medarbetare som arbetar utanför kontoret kan jobba var de vill tack vare de senaste surfplattorna med Intel processorer.

Läs mer

De senaste 2 i 1-enheterna och Ultrabook™ ger mobiliteten hos en surfplatta och flexibiliteten hos en bärbar dator med inbyggd säkerhet.

Läs mer

Få Intel IT Centers insikter bakom varje veckas IT-rubriker. Ta del av Intels perspektiv på veckans nyheter och börja sedan prenumerera idag.

Genom att registrera dig godkänner du våra regler för skydd av personuppgifter och användarvillkor.

Produkt- och prestandainformation

1

2015 Breach Investigations Data Report. Verizon (2015). http://www.verizonenterprise.com/DBIR/2015/