Slipp kablarna på arbetsplatsen

Arbeta var du vill utan krångel och säkerhetsproblem. De senaste bärbara datorerna med Intel® processorer har hög prestanda och maskinvaruassisterad säkerhet som skyddar ditt företag. Dessutom har de trådlös teknik som gör att användarna kan visa och docka utan sladdar.

Genom att uppgradera de bärbara datorerna för att få de senaste prestandaförbättringarna gör du så att medarbetarna kan arbeta snabbt och säkert. Inte nog med att de kan välja den enhet som passar bäst för den aktuella uppgiften – de kan också lita på att datorn håller takten oavsett vilken typ av jobb det gäller. Ytterligare identitetsskydd byggs in i maskinvaran, så att även medarbetare som arbetar utanför kontoret täcks av säkerhetsfunktionerna.

Flexibilitet för företag: 2 i 1-enheter

Få det bästa av två världar. En 2 i 1-enhet med den senaste Intel processorn har den fullständiga prestandan hos en bärbar dator, och den fungerar som en surfplatta när du behöver det – allt detta med en enda enhet. Du kan använda den bärbara datorn för att skapa en rapport och sedan enkelt dela den med kollegorna genom att vända på skärmen så att enheten blir till en surfplatta. Det finns även modeller med pekskärm som kan kopplas bort från tangentbordet helt och hållet. Vad du än väljer kan du starta 2 i 1-enheten omedelbart. Den får nya uppdateringar automatiskt och har en längre batteritid.1

Låt småföretaget växa med hjälp av bärbara datorer ›

 

Säkerhet och stil: Ultrabook™

Få säkerhet och stil utan kompromisser. Med de senaste Ultrabook-enheterna med Intel® Core™ vPro™ processorn får företaget maskinvarubaserad säkerhet och hanterbarhet, i en smidig och stilren form som användarna uppskattar. Det finns ett brett urval av skärmstorlekar och lätta enheter med en tjocklek på under 2,5 cm och längre batteritid.1 Användarna kan arbeta enkelt med snabb multitasking. Till exempel går det bra att skapa en presentation mitt under en videokonferens, med trådlös projektion. Med pekskärmsfunktioner som tillval får de även flexibiliteten att arbeta på det sätt och vid den tid som passar dem.

Det förstärkta chassit och de robusta gångjärnen ser till att enheten tål påfrestningarna med att ständigt vara i farten. Utforska modellerna och välj den som passar dig bäst. Det finns något för alla: lövtunna, hopvikbara, konverterbara, löstagbara enheter och enheter med pekskärm.

Visa videoklippet om Ultrabook 2 i 1 (2:44) ›

 

Avbrottsfri prestanda: Mobila arbetsstationer

Ta din kreativitet och samarbetet till nästa nivå. Minska driftstoppen och begränsa IT-störningarna med äkta arbetsstationsprestanda för de mest krävande arbetsbelastningarna. Få större pålitlighet, inbyggd säkerhet och fjärrhanteringsfunktioner med en Intel® Xeon® processorbaserad mobil arbetsstation.

Läs mer om Intel® Xeon® mobila arbetsstationer ›

Hitta rätt bärbar dator för verksamheten


Utforska fler enheter

Du kan få säkerhet och prestanda utan att offra mobilitet. Medarbetare som arbetar utanför kontoret kan jobba var de vill tack vare de senaste surfplattorna med Intel processorer.

Läs mer om surfplattor för företagssurfplattor

Datordesign har blivit mer innovativ än någonsin. Utforska fördelarna med den kompakta all-in-one-datorn, den utbyggbara stationära datorn och den kompakta minidatorn.

Läs mer om stationära datorer

Produkt- och prestandainformation

1

Intel teknik kan kräva kompatibel maskinvara, programvara eller tjänsteaktivering. Prestanda varierar beroende på systemkonfiguration. Inga datorer kan vara helt säkra. Tala med systemtillverkaren eller återförsäljaren eller få mer information på www.intel.com.