Den webbläsarversion som du använder rekommenderas inte för den här webbplatsen.
Du bör uppgradera till den senaste versionen av webbläsaren genom att klicka på någon av följande länkar.

Snyggare. Säkrare. Och lite bättre: med pekfunktion.

Om du vill ha affärsdatorns kraftfulla prestanda tillsammans med lättviktig design är 2 i 1-enheterna och Ultrabook™ modellerna för dig. De här bärbara datorerna för företag med Intel® arkitektur är alltid användningsklara med den prestanda, säkerhet och hanterbarhet du väntar dig från Intel.

Med Ultrabook™ och 2 i 1-enheter med 5:e generationens Intel® Core™ vPro™ processorer får du förstklassig1 trådlös mobilitet, fjärrhantering, inbäddad säkerhet och oöverträffad prestanda för att kunna hantera alla arbetsbelastningar.

Ta en titt på 2 i 1-enheter för företag >

2 i 1: Bärbar affärsdator och surfplatta, i en enhet

Oavsett om du väljer en konvertibel eller en löstagbar modell får du oöverträffad – och oöverträffat användarvänlig – företagseffektivitet. Utför flera uppgifter samtidigt upp till fyra gånger snabbare, redigera medierika presentationer och projicera videokonferenser trådlöst1 2 3 4


Video: 2 i 1 för företag (1:52) >

2 i 1-enheter: oumbärliga för den mobila chefen

Intel-baserade 2 i 1-enheter är perfekta för mobila chefer med sina kraftfulla prestanda, VPN-anslutningar utan krav på lösenord, smidiga multitaskingfunktioner och fördelar från både bärbara datorer och surfplattor.


Video: 2 i 1 för chefer (1:44) >

2 i 1 för företag

Upplev flexibiliteten hos 2 i 1-enheterna med Intel® processor för företag. De ger flexibiliteten och anpassningsbarheten hos en surfplatta, prestandan och produktiviteten hos en dator och företagssäkerheten som IT-avdelningen uppskattar. 


Video: 2 i 1-enheterna (2:44) >

Skapa och samarbeta med 2 i 1-enheter

På dagens kontor behöver vi ett flexibelt tangentbord för att skapa och en pekskärm för att samarbeta. Se hur du sammanför dem i en smidig, kraftfull och bärbar enhet med en 2 i 1-enhet.

Ta en titt på produktinformationen om 2 i 1-enheter (3 sidor) >

Bärbara resurser för småföretag

Läs mer om vilka fördelar företagsenheter med Intel® kan ge i småföretag

Relaterade videor

Produkt- och prestandainformation

1

Programvara och arbetsbelastningar som används i prestandatest kan ha anpassats särskilt för att användas på Intel mikroprocessorer. Prestandatester, som SYSmark och MobileMark, mäts med hjälp av särskilda datorsystem, komponenter, program, åtgärder och funktioner. Om någon av de här faktorerna ändras kan även utfallet av testet ändras. Du bör jämföra med annan information och andra prestandatest för att få en helt rättvisande bild inför köpet, inklusive prestanda för den tänkta produkten i kombination med andra produkter. Läs mer på http://www.intel.com/performance.

Resultat har uppmätts av Intel baserat på programvara, benchmark eller annan information från tredje parter och tillhandahålls endast för informationsändamål.  Alla skillnader i design eller konfiguration av systemets maskinvara eller programvara kan påverka verkliga prestanda. Intel styr inte och granskar inte designen eller implementeringen av tredje parts information som det hänvisas till i detta dokument. Intel uppmuntrar alla sina kunder att gå till webbplatserna för de tredje parter eller andra källor som det hänvisas till för att bekräfta huruvida data som hänvisas till är korrekta och återspeglar prestanda i system som finns tillgängliga för inköp.

2

Tillgängligt på utvalda Intel® Core™ processorer. Kräver ett system med Intel® Hyper-Threading Technology (Intel® HT Technology) aktiverat. Fråga tillverkaren av din dator. Prestandan varierar beroende på vilken maskinvara och programvara som används. För mer information inklusive detaljer om vilka processorer som har stöd för HT Technology, gå till www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/hyper-threading/hyper-threading-technology.html.

3

Intel® Clear Video HD Technology är inte aktiverat på alla datorer och optimerad programvara kan krävas. Fråga systemtillverkaren. För mer information, gå till http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/visual-technology/intel-visual-technology-consumer.html.

4

Dator med funktioner för Intel® Wireless Display, kompatibel adapter och tv krävs. 1080p och Blu-ray* eller annat skyddat material kan endast spelas upp på tredje generationens Intel® Core™ processorbaserade datorer med inbyggd visuell teknik. Fråga tillverkaren av din dator. För mer information, gå till www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/intel-wireless-display.html.