Den webbläsarversion som du använder rekommenderas inte för den här webbplatsen.
Du bör uppgradera till den senaste versionen av webbläsaren genom att klicka på någon av följande länkar.

Slipp kablarna på arbetsplatsen

Arbeta var du vill utan krångel och säkerhetsproblem. De senaste bärbara datorerna med Intel® processorer har hög prestanda och maskinvaruassisterad säkerhet som skyddar ditt företag. Dessutom har de trådlös teknik som gör att användarna kan visa och docka utan sladdar.

Genom att uppgradera de bärbara datorerna för att få de senaste prestandaförbättringarna gör du så att medarbetarna kan arbeta snabbt och säkert. Inte nog med att de kan välja den enhet som passar bäst för den aktuella uppgiften – de kan också lita på att datorn håller takten oavsett vilken typ av jobb det gäller. Ytterligare identitetsskydd byggs in i maskinvaran, så att även medarbetare som arbetar utanför kontoret täcks av säkerhetsfunktionerna. Beräkna den potentiella avkastningen på investeringen med vår avkastningsräknare.

Flexibilitet för företag: 2 i 1-enheter

Få det bästa av två världar. En 2 i 1-enhet med den senaste Intel processorn har den fullständiga prestandan hos en bärbar dator, och den fungerar som en surfplatta när du behöver det – allt detta med en enda enhet. Du kan använda den bärbara datorn för att skapa en rapport och sedan enkelt dela den med kollegorna genom att vända på skärmen så att enheten blir till en surfplatta. Det finns även modeller med pekskärm som kan kopplas bort från tangentbordet helt och hållet. Vad du än väljer kan du starta 2 i 1-enheten omedelbart. Den får nya uppdateringar automatiskt och har en längre batteritid.1

Läs mer om varför fler medarbetare hos Intel väljer Ultrabook™ 2 i 1-enheten ›

Låt småföretaget växa med hjälp av bärbara datorer ›

 

Säkerhet och stil: Ultrabook™

Få säkerhet och stil utan kompromisser. Med de senaste Ultrabook-enheterna med Intel® Core™ vPro™ processorn får företaget maskinvarubaserad säkerhet och hanterbarhet, i en smidig och stilren form som användarna uppskattar. Det finns ett brett urval av skärmstorlekar och lätta enheter med en tjocklek på under 2,5 cm och längre batteritid.1 Användarna kan arbeta enkelt med snabb multitasking. Till exempel går det bra att skapa en presentation mitt under en videokonferens, med trådlös projektion. Med pekskärmsfunktioner som tillval får de även flexibiliteten att arbeta på det sätt och vid den tid som passar dem.

Det förstärkta chassit och de robusta gångjärnen ser till att enheten tål påfrestningarna med att ständigt vara i farten. Utforska modellerna och välj den som passar dig bäst. Det finns något för alla: lövtunna, hopvikbara, konverterbara, löstagbara enheter och enheter med pekskärm.

Visa videoklippet om Ultrabook 2 i 1 (2:44) ›

 

Hitta rätt bärbar dator för verksamheten


Butiken

Utforska fler enheter

Produkt- och prestandainformation

1

Intel teknik kan kräva kompatibel maskinvara, programvara eller tjänsteaktivering.   Prestanda varierar beroende på systemkonfiguration. Inga datorer kan vara helt säkra. Tala med systemtillverkaren eller återförsäljaren eller få mer information på www.intel.com.