Jobba var som helst. Bär mindre.

Öka företagets mobilitet med ultraportabla surfplattor som utformats särskilt för dagens arbetssätt. Surfplattorna är lätta att bära och enkla att arbeta med. Dela enkelt arbetet med kunder var du än är, och håll dig uppdaterad medan du är på språng. Granska aktuella patientdata under lunchmötet eller spåra kundernas leveranser direkt från fabriksgolvet. Inbyggda säkerhetsfunktioner skyddar känsliga verksamhetsdata från alla platser.

Genom att inkludera surfplattor i din uppgraderingsstrategi ger du medarbetarna den frihet och flexibilitet de behöver utan att göra avkall på produktivitet och säkerhet.

Produktivitet i farten

Håll produktiviteten uppe oavsett var du är. Smidiga och lätta surfplattor är enkla att bära med sig överallt, och de har lång batteritid. Läkare kommer åt relevant information med en svepning på pekskärmen och kan enkelt göra anteckningar med en pekpenna. Säljare kan slutföra ett köp direkt med kunden, var som helst i butiken, och till och med kontrollera lagerstatus i realtid. Med Intel® baserade surfplattor får medarbetarna mobiliteten som krävs för att vara produktiv var de än arbetar.

Visa videoklipp om lösningar med surfplattor ›

Ta steget framåt med mobilitet ›

Säkerhet och kompatibilitet i ett

Arbeta tryggt med säkerheten som företaget behöver och flexibiliteten som användarna vill ha. Intel® baserade surfplattor med operativsystemet Windows* ger omfattande skydd utan att offra hastighet eller beräkningskapacitet. De här surfplattorna är kompatibla med de bekanta programmen för Windows*-datorer, vilket gör att du snabbt kommer igång. Och surfplattor baserade på Android* ger säkerheten, prestandan och flexibiliteten som du behöver. Oavsett vilken surfplatta användarna har kan de utföra flera uppgifter samtidigt och samarbeta enkelt med extra säkerhet när de arbetar utanför kontoret.

Läs mer om företagsanpassade surfplattor (4 sidor) ›

 

Hitta rätt surfplatta för verksamheten


Utforska fler enheter

De senaste 2 i 1-enheterna och Ultrabook™ ger mobiliteten hos en surfplatta och flexibiliteten hos en bärbar dator med inbyggd säkerhet.

Läs mer om bärbara datorer

Datordesign har blivit mer innovativ än någonsin. Utforska fördelarna med den kompakta all-in-one-datorn, den utbyggbara stationära datorn och den kompakta minidatorn.

Läs mer om stationära datorer