Den webbläsarversion som du använder rekommenderas inte för den här webbplatsen.
Du bör uppgradera till den senaste versionen av webbläsaren genom att klicka på någon av följande länkar.

Jobba var som helst. Bär mindre.

Öka företagets mobilitet med ultraportabla surfplattor som utformats särskilt för dagens arbetssätt. Surfplattorna är lätta att bära och enkla att arbeta med. Dela enkelt arbetet med kunder var du än är, och håll dig uppdaterad medan du är på språng. Granska aktuella patientdata under lunchmötet eller spåra kundernas leveranser direkt från fabriksgolvet. Inbyggda säkerhetsfunktioner skyddar känsliga verksamhetsdata från alla platser.

Genom att inkludera surfplattor i din uppgraderingsstrategi ger du medarbetarna den frihet och flexibilitet de behöver utan att göra avkall på produktivitet och säkerhet. Vår avkastningsräknare hjälper dig att beräkna avkastningen på din investering.

Produktivitet i farten

Håll produktiviteten uppe oavsett var du är. Smidiga och lätta surfplattor är enkla att bära med sig överallt, och de har lång batteritid. Läkare kommer åt relevant information med en svepning på pekskärmen och kan enkelt göra anteckningar med en pekpenna. Säljare kan slutföra ett köp direkt med kunden, var som helst i butiken, och till och med kontrollera lagerstatus i realtid. Med Intel® baserade surfplattor får medarbetarna mobiliteten som krävs för att vara produktiv var de än arbetar.

Visa videoklipp om lösningar med surfplattor ›

Ta steget framåt med mobilitet ›

Säkerhet och kompatibilitet i ett

Arbeta tryggt med säkerheten som företaget behöver och flexibiliteten som användarna vill ha. Intel® baserade surfplattor med operativsystemet Windows* ger omfattande skydd utan att offra hastighet eller beräkningskapacitet. De här surfplattorna är kompatibla med de bekanta programmen för Windows-datorer, vilket gör att du snabbt kommer igång. Och surfplattor baserade på Android* ger säkerheten, prestandan och flexibiliteten som du behöver, tack vare den kraftfulla 64-bitars processorfunktionen. Oavsett vilken surfplatta användarna har kan de utföra flera uppgifter samtidigt och samarbeta enkelt med extra säkerhet när de arbetar utanför kontoret.

Läs säkerhetsinformationen om Windows-surfplattor (3 sidor) ›

Läs säkerhetsinformationen om Android-surfplattor (2 sidor) ›

 

Hitta rätt surfplatta för verksamheten


Butiken

Utforska fler enheter