Den webbläsarversion som du använder rekommenderas inte för den här webbplatsen.
Du bör uppgradera till den senaste versionen av webbläsaren genom att klicka på någon av följande länkar.

Välkommen till Intel på CES 2017

Inom bara tre år förväntar vi oss mer än 50 miljarder intelligenta enheter anslutna till molnet. Intel är unikt positionerade för att ge kraft åt varje segment av denna smartare framtid – från att skapa nya enheter till aktiveringen av ett 5G-nätverk – och på CES presenterar vi några tekniker som gör allt det här möjligt.

En omvälvande resa

Självkörande bilar kommer inte bara att minska trafikstockningar och olyckor, det kommer att förändra sättet vi tar oss runt. En självkörande bil förväntas bearbeta 1 GB data varje sekund – 5G-teknik som drivs med Intel kommer att bli nyckeln till att få åtkomst till molnet och att dela data för en omvälvande reseupplevelse.

Läs om hur 5G håller självkörande bilar på datamotorvägen ›

Upplev framtidens bilkörning ›

Teknik som förvandlar sporten

Intel hjälper sportfantaster att komma närmare spelet än någonsin tidigare. Upplev att du är på tennisplanen med kraften i den virtuella verkligheten eller titta på en match från alla tänkbara vinklar med Intel® 360 Replay tekniken. Idrottare får också en teknikinjektion med dataanalyser som kan förbättra prestanda och även minska risken för skador.

Läs om hur Voke använder VR under live-evenemang ›

Kom in i matchen ›

Den extraordinära vardagen

Från uppslukande virtuell verklighet som förändrar sättet på vilket vi upplever och interagerar med omvärlden, till drönare som leverera allt från hushållsartiklar till verksamhetskritiska medicinska förnödenheter – Intels innovativa 5G och virtuella verklighet kommer att spela en stor roll i omvandlingen av våra dagliga upplevelser.

VR då och nu ›

Ämnen och teknik

Meddelande

Hitta Intel på CES

Besök Intels monter på Tech East i Las Vegas Convention Center, Central Hall bås nr 10048.

Läs mer om Intels monter och allt annat CES 2017 har att erbjuda genom att hämta CES-appen på  iOS* App Store eller Google Play*.

Ladda ned kartan ›

Conversations

i

Produkt- och prestandainformation

1

Denna enhet har inte auktoriserats enligt vad som krävs av reglerna från det amerikanska FCC (Federal Communications Commission). Denna enhet erbjuds inte och får inte erbjudas till försäljning eller lease, eller säljas eller leasas, förrän auktorisering har erhållits.