• <Läs mer på Intel.com
Masthead Light

Den ultimata Intel-upplevelsen på PAX Prime

Köp utvalda Intel®-produkter och få chansen att vinna

Får du inte tag på biljetter till utsålda PAX Prime i Seattle? Med hjälp av Intel kan du få ta plats på den legendariska sammankomsten för spelare, konserter, utställningar med mera. Under begränsad tid kan du vinna den ultimata Intel-upplevelsen på PAX Prime varje gång du köper en av utvalda Intel-produkter.

Så här anmäler du dig

Det är lätt att anmäla sig och det finns även andra fördelar – bland annat får du spelet GRID 2* med tillhörande t-shirt utan extra kostnad (begränsat antal). Skicka ditt kvitto på en utvald 4:e generationens Intel® Core™-processor så anmäls du automatiskt till tävlingen där du kan vinna följande:

  • Förstapris: Den ultimata Intel-upplevelsen för två personer på PAX Prime i Seattle, inklusive flygbiljetter, hotell, biljetter till PAX-evenemanget och måltidsvouchers
  • Första pris per vecka: Varje vecka fram till evenemanget ger vi bort två biljetter till PAX Prime plus 200 dollar i fickpengar

Se hur du anmäler dig och vinner >

Intel® Core™ i7-processor

Dominera över motståndarna

Du vill ha det bästa för din dator i alla kategorier. Med de senaste Intel® Core™ i7-processorerna får du oslagbara fördelar, från oöverträffad prestanda till mer realistisk grafik med bättre flyt i en rad olika enheter.

HD Graphics

Vinn kampen inifrån

Upplev uppslukande 3D-spel med en uppsättning visuella förbättringar som är inbyggda i de senaste Intel® Core™-processorerna – ingen extra maskinvara behövs. Intel® Iris™ Graphics, Intel® HD Graphics och annan inbyggd visuell teknik1 har funktioner för avancerad mediebearbetning för grafikintensiva program, så du behöver inte kompromissa med spelets visuella detaljer.

Turbo Boost Technology 2.0

Frigör kraften

Krossa motståndarna med det ultimata spelvapnet: en oslagbar, kraftfull och kompromisslös Intel® Core™ i7-processor. Tack vare en imponerande kombination av smarta funktioner, bland annat Intel® Turbo Boost Technology 2.02, Intel® Hyper-Threading Technology3 och överklockning, får du en förödande bundsförvant i kampen om seger.

Mer information

Upptäck Ultrabook™-enheter

Jämför processorer, bärbara datorer och 2-i-1-enheter, inklusive Ultrabook™. Hitta din nästa dator idag.

Intels produktsökare >

Handla det perfekta systemet

Handla nu >

Produkt- och prestandainformation

open

1. Intel® Clear Video HD Technology är inte aktiverat på alla datorer och optimerad programvara kan krävas. Fråga systemtillverkaren. För mer information, gå till http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/visual-technology/intel-visual-technology-consumer.html.

2. Ett system med Intel® Turbo Boost Technology krävs. Intel® Turbo Boost Technology och Intel® Turbo Boost Technology 2.0 finns endast på utvalda Intel® processorer. Fråga tillverkaren av din dator. Prestandan varierar beroende på maskinvara, programvara och systemkonfiguration. För mer information, gå till www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/turbo-boost/turbo-boost-technology.html.

3. Tillgängligt på utvalda Intel® Core™ processorer. För Intel® Hyper-Threading Technology (Intel® HT) krävs ett system med funktioner för Intel® HT aktiverade. Fråga tillverkaren av din dator. Prestandan varierar beroende på vilken maskinvara och programvara som används. För mer information inklusive detaljer om vilka processorer som har stöd för Intel® HT Technology, gå till www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/hyper-threading/hyper-threading-technology.html.