Den webbläsarversion som du använder rekommenderas inte för den här webbplatsen.
Du bör uppgradera till den senaste versionen av webbläsaren genom att klicka på någon av följande länkar.

Spel som har optimerats för Intel

Få ut det mesta av din spelupplevelse

Intel arbetar tillsammans med ledande spelutvecklare – analyserar och optimerar deras spel, medier och andra grafikkrävande program för att få ut mesta möjliga av den senaste Intel® tekniken. Du får ut mesta möjliga av din spelupplevelse när du använder Intel teknik i kombination med spel som är optimerade för Intel teknik.

Spel som har optimerats för Intel

Maximera din spelupplevelse

Handla det perfekta systemet


Relaterade videor

Produkt- och prestandainformation

1

Intel® HD Graphics finns på utvalda modeller i processorfamiljen Intel® Core™.

2

Ett system med Intel® Turbo Boost Technology krävs. Intel® Turbo Boost Technology och Intel® Turbo Boost Technology 2.0 finns endast på utvalda Intel® processorer. Fråga tillverkaren av din dator. Prestandan varierar beroende på maskinvara, programvara och systemkonfiguration. För mer information, gå till www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/turbo-boost/turbo-boost-technology.html.

3

Tillgängligt på utvalda Intel® Core™ processorer. Kräver ett system med Intel® Hyper-Threading Technology (Intel® HT Technology) aktiverat. Fråga tillverkaren av din dator. Prestandan varierar beroende på vilken maskinvara och programvara som används. För mer information inklusive detaljer om vilka processorer som har stöd för HT Technology, gå till www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/hyper-threading/hyper-threading-technology.html.