• <Läs mer på Intel.com
Masthead Light

Spel som har optimerats för Intel

Intel arbetar tillsammans med ledande spelutvecklare – analyserar och optimerar deras spel, medier och andra grafikkrävande program för att få ut mesta möjliga av den senaste Intel®-tekniken. Du får ut mesta möjliga av din spelupplevelse när du använder Intel-teknik i kombination med spel som är optimerade för Intel-teknik.

Rome II*-logotyp

Häpnadsväckande grafik

Under utvecklingen av Rome II* använde Creative Assembly ny Intel-teknik som är unik för 4:e generationens Intel® Core™-processorer med Intel® Iris™-grafik.

Resultatet är grafik som är en studie i detaljrikedom och variation, så realistiskt att spelarna upplever att de befinner sig i antikens Rom.

Grid 2*-logotyp

Mer realistiskt än någonsin

Codemaster har optimerat GRID 2* specifikt för den nya 4:e generationens Intel Core-processorer, med funktioner som ger fotorealistisk grafik och snabbare prestanda.

Teamet utnyttjade Intel Iris-grafiktillägget för pixelsynkronisering för att reproducera komplexiteten i däckrök när gummi brinner och rök ansamlas.

Sonic & All-Stars Racing Transformed*

Utformat för pekskärm

SEGA och Sumo Digital har gjort mängder med anpassningar för Ultrabook™-enheter med Sonic & All-Stars Racing Transformed*. Gränssnittet har utformats specifikt så att pekfunktion kan användas överallt.

Spelaren kan välja lägen, bestämma vilket spår som han eller hon vill spela och ta en titt på alla fordon med bara en fingertryckning. Spelet har noggrant optimerats för spel i surfplatta eller bärbar dator.

HP all-in-one, Lenovo Ultrabook™ och en Dell-surfplatta

Bättre spelupplevelser på fler enheter

Överklocka ditt fordon för seriöst spelande eller välj de senaste enheterna – Ultrabook™, all-in-one-datorer, bärbara datorer och surfplattor – för att spela när du är i farten. Oavsett vilket bör du välja Intel Core-processorer för att få de där oslagbara fördelarna.

Surfplatta som tar en bild på Sunset Beach

Levande grafik

Intel® HD Graphics1, i kombination med Intel Core-processorer, ger fängslande visuella upplevelser – inget extra grafikkort behövs. Slag ser mer storslagna ut. Racerbilar vrålar fram i halsbrytande hastigheter. Och strider känns pulserande verkliga. Med Intel® Iris™-grafik får du dessutom fängslande 3D-spelupplevelser.

Flammande gauge

Snabbare multitasking

Få extra prestanda när du behöver det med Intel® Turbo Boost Technology2 och växla smidigt mellan den senaste speltiteln och andra appar med Intel® Hyper-Threading Technology3. Den prestanda du behöver när du behöver det.

Mer information

Upptäck Ultrabook™-enheter

Jämför processorer, bärbara datorer och 2-i-1-enheter, inklusive Ultrabook™. Hitta din nästa dator idag.

Intels produktsökare >

Handla det perfekta systemet

Handla nu >

Produkt- och prestandainformation

open

1. Intel® HD Graphics finns på utvalda modeller i processorfamiljen Intel® Core™.

2. Ett system med Intel® Turbo Boost Technology krävs. Intel® Turbo Boost Technology och Intel® Turbo Boost Technology 2.0 finns endast på utvalda Intel® processorer. Fråga tillverkaren av din dator. Prestandan varierar beroende på maskinvara, programvara och systemkonfiguration. För mer information, gå till www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/turbo-boost/turbo-boost-technology.html.

3. Tillgängligt på utvalda Intel® Core™ processorer. Kräver ett system med Intel® Hyper-Threading Technology (Intel® HT Technology) aktiverat. Fråga tillverkaren av din dator. Prestandan varierar beroende på vilken maskinvara och programvara som används. För mer information inklusive detaljer om vilka processorer som har stöd för HT Technology, gå till www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/hyper-threading/hyper-threading-technology.html.