• <Läs mer på Intel.com
Masthead Light

Intel i spelturneringar och spelarrangemang

Om spel är din passion finns Intel alltid nära till hands. Vi sponsrar spelturneringar som Intel® Extreme Masters och LANFest, samarbetar med spelutvecklare och utbyter nya idéer och tekniker på konferenser och forum.

Extreme Masters-konkurrent

Intel® Extreme Masters

I turneringar över hela världen möts de bästa av de bästa och spelar mot varandra i Intel® Extreme Masters. Efsanevi turnuvalara katılın ya da profesyonel oyuncuların iki resmi Intel Extreme Masters turnuvasındaki kıyasıya mücadelesini izleyin: Starcraft II: Heart of the Swarm* ve League of Legends*.

LANFest-spelare

Intel-sponsrad LANFest

LANFest har utvecklas av spelare för spelare och bjuder på turneringar både i de senaste spelen och i en del klassiker. Dyk upp och spela som om det inte finns någon morgondag. Ta en titt på vår nya teknik och spel vid våra demostationer, samtidigt som du tar chansen att vinna fantastiska priser.

Intel® VIP Tech Zone-app

Intel® VIP Tech Zone-app

Med Intel® VIP Tech Zone-appen får du direkt tillgång till en värld av spelnyheter, arrangemang och information. Spåra statistik för dina favoritproffsspelare och -lag. Vinn priser, tjäna badges och få utmärkelser – direkt från iPhone*- eller Android*-smarttelefonen.

Mer information

Handla det perfekta systemet

Handla nu >