Den webbläsarversion som du använder rekommenderas inte för den här webbplatsen.
Du bör uppgradera till den senaste versionen av webbläsaren genom att klicka på någon av följande länkar.

Upplev spel med Intel Inside®

Prestanda på Intel-nivå – upplåst, lössläppt och kompromisslös

Förvänta dig extrem, oöverträffad PC-prestanda för spel

Processorn Intel® Core™ i7 Extreme Edition

Dominera dina spelmotståndare med en olåst, obehindrad och kompromisslös processor. 1

Levande grafik

Intel® HD Graphics2 ger en mäktig visuell upplevelse – inget extrakort behövs. Med Intel® Iris™-grafik får du dessutom fängslande 3D-spelupplevelser.

Snabbare multitasking

Få extra prestanda när du behöver det med Intel® Turbo Boost Technology3 och växla smidigt mellan den senaste speltiteln och andra appar med Intel® Hyper-Threading Technology4.

Upplev ny prestanda för stationära datorer med Intel Inside® >

Oslagbar prestanda för digital kreativitet

Intel® Core™ i7 processor

Den perfekta motorn för användare som kräver enastående prestanda för obegränsad digital kreativitet.

Förstklassig prestanda

Upplev den kraft du behöver för att optimera arbetsflödet och maximera produktiviteten med Intel® Turbo Boost Technology 2.03 och Intel® Hyper-Threading Technology4.

Upptäck möjligheterna

Seriöst arbete och kraftfullt spel när och var du vill.

Upplev ny prestanda för bärbara datorer med Intel Inside® >

Surfplattor med prestanda på Intel-nivå

Utmärkt batteritid

Utrustad med Intel® Atom™ processorn vars optimerade energianvändning håller samma takt som dig i stället för att bromsa dig. Lyssna, titta och spela upp utan att tänka på batteritid.

Rika multimedieupplevelser

Med surfplattor med Intel® Core™ processor och Windows* 8 får du fantastisk grafik med full 1080p HD-uppspelning, förbättrad 3D-grafik och mycket annat.

Windows 8 eller Android*

Med Windows 8 får du kompatibilitet, kan köra program från tredje part, och byta enheter när det behövs. Eller välj en Android-surfplatta för att synkronisera dina favoritprogram för olika enheter.

Sök efter en surfplatta >

Relaterade videor

Produkt- och prestandainformation

1

VARNING: Ändring av klockfrekvens och/eller spänning kan: (i) minska systemstabiliteten och livslängden för systemet och processorn; (ii) orsaka att processorn och andra systemkomponenter inte fungerar korrekt; (iii) försämra systemprestandan; (iv) orsaka ökad värmeutveckling och andra skador; samt(v) påverka dataintegriteten i systemet. Intel har inte testat, och ger inga garantier för, processorns funktion utöver dess specifikationer. Intel ansvarar inte för att processorn, oavsett om den ändrats med avseende på klockfrekvens och/eller spänning eller inte, är lämpad för ett visst bestämt ändamål. För mer information, gå till www.intel.com/content/www/us/en/gaming/overclocking/overclocking-intel-processors.html.

2

Intel® HD Graphics finns på utvalda modeller i processorfamiljen Intel® Core™.

3

Kräver ett system med funktioner för Intel® Turbo Boost Technology. Intel® Turbo Boost Technology 2.0 är nästa generationen av Intel Turbo Boost Technology och finns bara på utvalda Intel®-processorer. Fråga tillverkaren av din dator. Prestandan varierar beroende på maskinvara, programvara och systemkonfiguration. För mer information, gå till www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/turbo-boost/turbo-boost-technology.html.

4

Tillgängligt på utvalda Intel® Core™ processorer. Kräver ett system med Intel® Hyper Threading Technology (Intel® HT Technology) aktiverat. Fråga tillverkaren av din dator. Prestandan varierar beroende på vilken maskinvara och programvara som används. För mer information inklusive detaljer om vilka processorer som har stöd för HT Technology, gå till www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/hyper-threading/hyper-threading-technology.html.