• <Läs mer på Intel.com
Masthead Light

Upplev spel med Intel Inside®

Prestanda på Intel-nivå, olåst, obehindrad och kompromisslös

Förvänta dig extrem, oöverträffad PC-prestanda för spel

 • Intel® Core™ i7 processor Extreme Edition

  Dominera dina spelmotståndare med en olåst, obehindrad och kompromisslös processor. 1

 • Levande grafik

  Intel® HD Graphics2 ger en mäktig visuell upplevelse – inget extrakort behövs. Med Intel® Iris™-grafik får du dessutom fängslande 3D-spelupplevelser.

 • Snabbare multitasking

  Få extra prestanda när du behöver det med Intel® Turbo Boost Technology3 och växla smidigt mellan den senaste speltiteln och andra appar med Intel® Hyper-Threading Technology4.

 • Upplev ny prestanda för stationära datorer med Intel Inside®

Oslagbar prestanda för digital kreativitet

 • Intel® Core™ i7 processor

  Den perfekta motorn för användare som kräver enastående prestanda för obegränsad digital kreativitet.

 • Förstklassig prestanda

  Upplev den kraft du behöver för att optimera arbetsflödet och maximera produktiviteten med Intel® Turbo Boost Technology 2.03 och Intel® Hyper-Threading Technology4.

 • Upptäck möjligheterna

  Seriöst arbete och kraftfullt spel när och var du vill.

 • Upplev ny prestanda för bärbara datorer med Intel Inside®

Surfplattor med prestanda på Intel-nivå

 • Utmärkt batteritid

  Utrustad med Intel® Atom™ processorn vars optimerade energianvändning håller samma takt som dig istället för att bromsa dig. Lyssna, titta och spela upp utan att tänka på batteritid.

 • Rika multimedieupplevelser

  Med surfplattor med Intel® Core™ processor och Windows* 8 får du fantastisk grafik med full 1080p HD-uppspelning, förbättrad 3D-grafik och mycket annat.

 • Windows* 8 eller Android*

  Med Windows 8 får du kompatibilitet, kan köra program från tredje part, och byta enheter när det behövs. Eller välj en Android-surfplatta för att synkronisera dina favoritprogram för olika enheter.

 • Sök efter en surfplatta

Produkt- och prestandainformation

open

1. VARNING: Ändring av klockfrekvens och/eller spänning kan: (i) minska systemstabiliteten och livslängden för systemet och processorn; (ii) orsaka att processorn och andra systemkomponenter inte fungerar korrekt; (iii) försämra systemprestandan; (iv) orsaka ökad värmeutveckling och andra skador; samt(v) påverka dataintegriteten i systemet. Intel har inte testat, och ger inga garantier för, processorns funktion utöver dess specifikationer. Intel ansvarar inte för att processorn, oavsett om den ändrats med avseende på klockfrekvens och/eller spänning eller inte, är lämpad för ett visst bestämt ändamål. För mer information, gå till www.intel.com/content/www/us/en/gaming/overclocking/overclocking-intel-processors.html.

2. Intel® HD Graphics finns på utvalda modeller i processorfamiljen Intel® Core™.

3. Kräver ett system med funktioner för Intel® Turbo Boost Technology. Intel® Turbo Boost Technology 2.0 är nästa generationen av Intel Turbo Boost Technology och finns bara på utvalda Intel®-processorer. Fråga tillverkaren av din dator. Prestandan varierar beroende på maskinvara, programvara och systemkonfiguration. För mer information, gå till www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/turbo-boost/turbo-boost-technology.html.

4. Tillgängligt på utvalda Intel® Core™ processorer. Kräver ett system med Intel® Hyper Threading Technology (Intel® HT Technology) aktiverat. Fråga tillverkaren av din dator. Prestandan varierar beroende på vilken maskinvara och programvara som används. För mer information inklusive detaljer om vilka processorer som har stöd för HT Technology, gå till www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/hyper-threading/hyper-threading-technology.html.