• <Läs mer på Intel.com
Masthead Light

Bli en stjärna i World Series Racing

Få GRID 2* utan extra kostnad när du köper en av våra utvalda Intel®-produkter

I GRID 2* blir aggressiv racing med flera bilar mer realistiskt än någonsin. Och under begränsad tid kan du få det här actionpackade nya spelet helt gratis. Köp en av våra utvalda 4:e generationens Intel® Core™-processorer så får du både spelet och en t-shirt med GRID 2-motiv (begränsat antal) utan extra kostnad. Dessutom får du chansen att vinna den ultimata Intel-upplevelsen på PAX Prime i Seattle för två personer, inklusive flygbiljetter, hotell, biljetter till PAX-evenemanget och måltidsvouchers.

Läs mer >

GRID 2 bjuder på blixtsnabb racing hjul-mot-hjul som optimerats för Intel®-teknik.

Pack-racing är tillbaka, större än någonsin

Nu är det återigen dags för halsbrytande pack-racing i den efterlängtade uppföljaren till kritikerrosade och BAFTA-belönade Race Driver*: GRID. GRID 2 bygger vidare på originalversionen, som höjde ribban för skador, AI och grafik – och introducerade flashback, funktionen för att spola tillbaka tiden som nu används i många racingspel.

Intel® Core™ i7-processor

4:e generationens Intel® Core™-processorer

Du vill ha det bästa för din dator i alla kategorier. Med de senaste Intel® Core™-processorerna får du oslagbara fördelar, inklusive smarta prestandafunktioner och utökad grafik, så att du får uppleva de intensiva och vackert återgivna scenerna i GRID 2.

HD Graphics

GRID 2*: Gasen i botten med Intel® Iris™ Graphics

Codemaster utvecklade GRID 2 i nära samarbete med Intel för att skapa maximal spelprestanda. Det är ett av de första spelen som har optimerats särskilt för nya Intel®-processorer, med funktioner som accelererar prestanda och utnyttjar nya Intel® Iris™ Graphics och den senaste Intel® HD Graphics-tekniken.

Konverterbar Dell XPS 12*

Bättre spelupplevelser på fler enheter

Finjustera ditt fordon med större flexibilitet för överklockning. Eller ta med dig GRID 2 på Ultrabook™-enheter, bärbara datorer och all-in-one-datorer. Med de senaste Intel®-processorerna får seriösa spelare en enastående spelupplevelse – inget separat grafikkort behövs.

Mer information

Upptäck Ultrabook™-enheter

Jämför processorer, bärbara datorer och 2-i-1-enheter, inklusive Ultrabook™. Hitta din nästa dator idag.

Intels produktsökare >

Handla det perfekta systemet

Handla nu >