• <Läs mer på Intel.com
Masthead Light

Har din gamla dator svårt att hålla takten med dig när du vill sätta igång?

Med en kraftfull ny dator får du mer gjort ... på kortare tid

Är du trött på att vänta på din gamla dator när du har annat att göra?

Lever din gamla dator inte upp till dina krav på multitasking? Är minnet alldeles för begränsat men sårbarheten för virus till synes obegränsad? Då är det dags för en ny dator – en som är snabb, prisvärd och säkrare. Dagens nya datorer med Intel Inside® är allt det här ... och mycket mer. Dessutom finns det en rad produkter att välja bland, så du kan skaffa en dator som är både funktionell och snygg.

En dator som är rätt för dig.

En dator för din livsstil

Idag när man ska köpa ny dator gäller det att hitta en som passar ens livsstil. Om du alltid är i farten och behöver vara uppkopplad utan avbrott kanske en av de nya Ultrabook™1-modellerna passar bäst. De kombinerar prestandan hos en bärbar dator med pekskärmstekniken2 hos en pekdator. Om du har fullt upp på jobbet och behöver kunna nå kontoret dygnet runt finns det en energisnål och lätt bärbar dator som passar perfekt för dig. Och om du längtar hem så att du kan strömma komedier och spela online kan en platsbesparande all-in-one-dator kanske bli ditt nya snygga underhållningssystem.

 

Öka säkerheten.

Inbyggd säkerhet3

Var du än beger dig behöver dina ägodelar och privata data skyddas konstant. När du väljer en ny Intel-utrustad dator med Intel® Anti-Theft Technology4 och Intel® Identity Protection Technology5 kan du känna dig trygg. Du kan lita på att datorn och din personliga information är säkrare än någonsin.

Otroliga funktioner. Otroligt prisvärd.

Mer prisvärd än någonsin

Kraft. Prestanda. Stil. Säkerhet. Du behöver inte betala en hel förmögenhet när du köper en ny dator. Prisvärdhet är det nya ledordet för alla datorer med Intel Inside®. Välj den enhet och de funktioner som du vill ha för att få ut mesta möjliga av både tid och pengar – från pekskärmsteknik och förbättrad grafik6 till inbyggda högtalare och väggmonterade bildskärmar.

Produkt- och prestandainformation

open

1. Ultrabook™-produkter finns i flera olika modeller. Vissa modeller kanske inte är tillgängliga på din marknad.  Fråga din Ultrabook™-tillverkare. För mer information och detaljer, gå till www.intel.com/content/www/us/en/sponsors-of-tomorrow/ultrabook.html.

2. Pekfunktion och möjlighet till konvertering finns kanske inte tillgängliga på alla modeller. Fråga Ultrabook™ tillverkaren. För mer information och detaljer, gå till www.intel.com/content/www/us/en/sponsors-of-tomorrow/ultrabook.html.

3.   Inget datorsystem kan tillhandahålla absolut säkerhet under alla omständigheter. De inbyggda säkerhetsfunktioner som finns tillgängliga på utvalda Intel® Core™-processorer kan kräva ytterligare programvara, maskinvara, tjänster och/eller internetanslutning. Resultat kan variera beroende på konfiguration. Du kan få mer information om tillgänglighet och funktioner från systemets tillverkare och din leverantör. Intel antar inget ansvar för förlorade eller stulna data och/eller system eller några andra resulterande skador. För mer information, gå till www.intel.com/content/www/us/en/data-security/security-overview-general-technology.html.

4. Inget datorsystem kan tillhandahålla absolut säkerhet. Förutsättningar är aktiverad Intel® processor, aktiverat chipset och inbyggd programvara och programvara som optimerats för att använda teknikerna. Fråga systemets tillverkare och programvaruleverantören om du vill veta mer.

5. Inget system kan tillhandahålla absolut säkerhet under alla omständigheter. Kräver ett Intel® Identitetsskyddsteknologi-aktiverat system (Intel® IPT, Identity Protection Technology) är aktiverat, inklusive en andra eller högre generationens Intel® Core™ processor, aktiverat chipset, inbyggd programvara och program, samt deltagande webbplats. Fråga tillverkaren av ditt system. Intel antar inget ansvar för förlorade eller stulna data och/eller system eller några resulterande skador. Läs mer på http://ipt.intel.com.

6. Intel® HD Graphics finns på utvalda modeller i processorfamiljen Intel® Core™.