• <Läs mer på Intel.com
Masthead Light

Vad är det roliga med en gammal dator?

Med en ny dator kommer du att få ut ännu mer av spel, tv-serier, filmer och musik du gillar

Hinner du somna medan du väntar på att din gamla dator ska vakna till liv?

Lägger du mer tid på att vänta medan filerna laddas ned än att se på tv-serier och film? Förstör din gamla dator dina favoritaktiviteter på webben för att den inte kan hålla lika högt tempo som du? Då är det dags att sätta stopp för frustrationen med en ny dator. De senaste Intel®-baserade enheterna är lika prisvärda som kraftfulla, och tack vare enkel plug-and-play-teknik blir det hela ännu roligare.

Bli exalterad. Slås med häpnad.

Roligare än någonsin

När önskade du senast att det skulle ta längre tid att strömma en tv-serie, eller att en spelavatar skulle ta längre tid på sig att reagera på ett kommando? Det har nog aldrig hänt. De nya Intel-utrustade datorerna är byggda med de senaste kraven på underhållning, sociala nätverk och onlinespel i åtanke. Resultatet? Du lägger mer tid på dina favoritaktiviteter och mindre tid på att vänta.

Se vad du har gått miste om.

Som gjort för underhållning

Har du svårt att känna dig kreativ för att din gamla dator tråkar ut dig? Med en Intel-utrustad dator blir skillnaden mellan jobb och nöje uppenbar. Allt från förbättrad grafik till pekskärmsteknik1 blir smidigare med större precision med en dator med låg spänning och hög prestanda. Ta reda på vad som händer med din kreativitet när du får Intels prestanda vid fingertopparna.

Omedelbar tillfredsställelse.

Snabbt. Uppkopplat. Konstant.

Skillnaden mellan dem som är uppdaterade och dem som inte är det blir allt större. Och i dagens samhälle med sociala nätverk, e-post och de senaste apparna kan bara några minuter offline innebära att man tappar kollen på vad som är inne och ute. Med hjälp av Intel® Rapid Start2 Technology och Intel® Smart Connect Technology kan din dator gå från viloläge till aktiv på under sju sekunder, och du kan hålla dig konstant uppdaterad via e-post och sociala nätverk. Det låter väl roligt?

Produkt- och prestandainformation

open

1. Ultrabook™-produkter finns i flera olika modeller. Vissa modeller kanske inte är tillgängliga på din marknad.  Fråga din Ultrabook™-tillverkare. För mer information och detaljer, gå till www.intel.com/content/www/us/en/sponsors-of-tomorrow/ultrabook.html.

2. Intel® Rapid Start Technology kräver en särskild Intel®-processor, Intel®-programvara och BIOS-uppdatering samt Intel® Solid State Drive (Intel® SSD). Resultatet kan variera beroende på systemkonfiguration. Kontakta din datorleverantör så får du veta mer.