• <Läs mer på Intel.com
Masthead Light

Snabbare datorprestanda idag: mer för pengarna

Du vet vad man brukar säga: tid är pengar. Varje dag använder vi både och, ofta för att försöka spara lite av båda. Som tur är kan dagens snabbare datorer hjälpa dig att spara både tid och pengar jämfört med långsammare datorer som är bara några år gamla. Tack vare den förbättrade grafiken1 blir allt från kalkylblad till HD-filmer skarpare när du använder en ny all-in-one-dator eller Ultrabook™, med fördelar för både jobb och fritid. Båda enheter har utformats med prisvärdhet i åtanke, så de kostar inte skjortan. Och eftersom funktionerna inte har utvecklats på bekostnad av utseendet är de lika snygga som högpresterande.

 

Prisvärda datorer med kraftfulla Intel® Core™ processorer påverkar inte bara hastigheten positivt. Man kan faktiskt säga att de förbättrar våra liv genom att hålla oss konstant uppdaterade med information vi behöver och ge oss en blixtsnabb anslutning till våra sociala nätverk.

 

Idag jämfört med för fyra år sedan: vad du får för pengarna

 • Ökad hastighet, inklusive snabbare uppstart och nedstängning
 • Kortare svarstider, så att programmen blir mycket snabbare – även när du kör flera program samtidigt
 • Supersnabb nedladdning och strömning
 • Smidigt arbetsflöde och avbrottsfri underhållning
 • Förbättrad energieffektivitet

 

Dagens nya all-in-one-dator: utvecklad med dig i åtanke

Det gör inget om du tappar intresset när det blir för mycket tekniksnack. Det enda du behöver veta när din nya all-in-one-dator har packats upp är att du fått en snabbare dator med bättre prestanda och snygg design.

 

All-in-one-datorer har följande funktioner:

 • Förbättrad pålitlighet och hastighet
 • Större lagringsutrymme för filmer, tv-serier, musik och foton
 • En enda plug-and-play-kabel som innebär färre sladdar tack vare trådlösa och inbyggda funktioner som minskar behovet av extra maskinvara
 • Portar för att ansluta USB-enheter, flashminnen eller annan maskinvara om det behövs
 • Intel® Solid-State Drive och Intel® Core™ processorer som ger enastående prestanda och kortare svarstider för alla dina aktiviteter, till exempel när du kör flera program samtidigt eller spelar enklare spel

 

Ultrabook™: bärbar dator och surfplatta i ett

Kombinera de bästa funktionerna hos en bärbar dator och en surfplatta med inspiration från Intel, så får du den nya och otroligt kraftfulla Ultrabook™.

 

Här beskrivs några av Ultrabook-enhetens alla funktioner:

 • Trådlösa funktioner och plug-and-play-funktion så att du kan strömma dina favoritprogram samtidigt som du gör något annat, till exempel videochattar med en kompis – den är lika bra på multitasking som du
 • Inbyggd Wi-Fi, så att du kan dricka kaffet utomhus, hemma på soffan eller i fikarummet på jobbet och alltid vara uppkopplad
 • Omedelbar säkerhet tack vare Intel® Anti-Theft Technology2 som inaktiverar din Ultrabook om den blir stulen och Intel® Identity Protection Technology3 som hjälper till att skydda dina personliga data
 • Flera olika modeller som till exempel går att fälla och vrida, och till och med dubbelsidiga bildskärmar så att du kan välja den som passar bäst

 

Pekskärm

Både den nya all-in-one-datorn och Ultrabook™ har pekskärm. Föreställ dig en helt intuitiv upplevelse, där du kan navigera genom att trycka med ett finger, bläddra med två fingrar eller rotera med tre fingrar. Datorn blir som en förlängning av dig.

 

Lätt att använda på jobbet och fritiden

Oavsett om det gäller bokföring, ordbehandling, onlinekurser eller videokonferenser är dagens datorer lättanvända, pålitliga och säkra. Med en snabbare dator kan du ta vara på fritiden. Dina hobbyer blir roligare och mer kreativa, med allt från spel till digital scrapbooking.

 

Prisvärt

Det bästa av allt är att all-in-one-datorer och Ultrabook™-enheter är prisvärda och inte behöver förbli en önskedröm. Med fantastisk prestanda vid fingertopparna når du enkelt information, underhållning och innehåll. Dagens all-in-one-datorer och Ultrabooks med pekskärm är både prisvärda och högpresterande. Din dator på ditt sätt!

Är du redo att uppgradera?

Upptäck Ultrabook™-enheter

Jämför processorer, bärbara datorer och 2-i-1-enheter, inklusive Ultrabook™. Hitta din nästa dator idag.

Intels produktsökare >

Konverterbar Ultrabook™ – Egypten

Plötsligt känns allt annat gammaldags.

Se filmen >

Produkt- och prestandainformation

open

1. Intel® Clear Video HD Technology är inte aktiverat på alla datorer och optimerad programvara kan krävas. Fråga systemtillverkaren. För mer information, gå till http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/visual-technology/intel-visual-technology-consumer.html.

2. Inget datorsystem kan tillhandahålla absolut säkerhet. Förutsättningar är aktiverad Intel® processor, aktiverat chipset och inbyggd programvara och programvara som optimerats för att använda teknikerna. Fråga systemets tillverkare och programvaruleverantören om du vill veta mer.

3. Inget system kan tillhandahålla absolut säkerhet under alla omständigheter. Kräver Intel® Identity Protection Technology-aktiverat system, inklusive en 3:e eller 4:e generationens Intel® Core™-processor, aktiverat chipset, inbyggd programvara och program, samt deltagande webbplats. Fråga tillverkaren av ditt system. Intel antar inget ansvar för förlorade eller stulna data och/eller system eller några resulterande skador. Läs mer på http://ipt.intel.com.