Intel® Internet of Things/partners

En tillförlitlig IoT-teknik

En tillförlitlig IoT-teknik

En tillförlitlig IoT-teknik

Samarbete för att utveckla innovationer

IoT handlar om kraften bakom anslutningar. Ingen teknikleverantör kan på egen hand driva igenom IoT. Så det är begripligt att det krävs samarbete för att genomföra det. Intel är spindeln i nätet i ett levande ekosystem med organisationer som påskyndar utvecklingen av IoT i branscher och tillämpningar överallt.

Samarbete i Intels ekosystem sammanför hela kedjan av expertis och förmåga som krävs för att skapa IoT-värdekedjan. Kedjan börjar med komponenter, och startar med ingredienser, som processorer, moduler, operativsystem och säkerhetsprogram. ODM-tillverkare (tillverkare av originaldesign) använder dessa för att bygga moderkort som leder till saker som tillhandahålls av OEM-företag (tillverkare av originalutrustning).

Sätta IoT-innovation i stånd

Systemintegratörer omvandlar dessa till branschspecifika lösningar med tillämpningar och dataanalysprogram. Nätverkstjänster ansluter enheter och molntjänster drar nytta av sådana analysprogram och tillämpningar för att omvandla rådata till användbar information.

Support från hela IoT-värdekedjan

Var vänder du dig om du vill ha hjälp med att bygga upp IoT?

Intel® Internet of Things Solutions Alliance

Intel® Internet of Things Solutions Alliance

Skaffa den maskinvara, programvara, inbyggda programvara, verktyg och systemintegration som behövs för att snabbt leverera innovativa IoT-lösningar.

Intel® IoT Solutions Alliance ›

Intel® Network Builders och Intel® Cloud Builders

Intel® Network Builders och Intel® Cloud Builders

Använd dem som gör det enklare att distribuera, optimera och använda nätverks- och molninfrastruktur – medan de minskar kapital- och driftskostnaderna.

Intel® Network Builders ›

Intel® Cloud Builders ›

McAfee Security Alliance och Wind River-partnerekosystem

McAfee Security Alliance och Wind River Partner-ekosystemet

Anslut till verktyg, säkerhet och plattformsprogram samt tjänster som kortar ned tiden för att få ut produkter på marknaden.

McAfee Security Alliance

Wind River-partnerekosystem

Mashery-partners

Mashery-partners

Få åtkomst till en omfattande API-utvecklargemenskap för att samla och analysera data från äldre system.

Mashery-partners