Ren prestanda

Bärbara enheter med processorer från Intel® erbjuder en rad olika möjligheter för att passa dina behov av prestanda och produktivitet när du är i farten. Blixtsnabb hastighet2, fantastisk grafik3, förbättrad säkerhet4 och enastående batterilivslängd: Allt detta finns att få i den fjärde generationens processorfamilj Intel® Core™.

Med de senaste Core™ M processorerna får du en enhet som kombinerar det bästa av båda världar, en mycket tunn bärbar dator och en blixtsnabb surfplatta. Tillgänglig Intel® Core™ M vPro™ teknologi lägger till inbyggda säkerhetsfunktioner för ytterligare lugn och ro när du är borta från kontorsmiljön.

Från löstagbara 2 i 1-enheter och Ultrabook™ till Chromebook* och bärbara datorer med Intel® Pentium® och Celeron® processorer, finns det en kraftfull, bärbar enhet som passar dina behov och din budget.

Hitta en bärbar dator

Produktpresentation

Chipset

Upplev bättre ljud-, film- och kommunikationskvalitet med Intel® chipset-teknologi för bärbara datorer.

Läs mer om chipsets med prestanda

Trådlösa produkter

Intel® Wi-Fi, Intel® WiMAX och trådlösa produktlösningar för mobil kommunikation möjliggör snabb, tillförlitlig nätverksanslutning för såväl arbete som nöje.

Läs mer om Intel® trådlösa produkter

SSD-diskar och cachelagringsprodukter

Intel® Solid-State-diskar (Intel® SSD) har inga rörliga delar, hög tillförlitlighet och längre livslängd än traditionella hårddiskar.

Läs mer om Intels SSD-lösningar

Relaterade videor

Konversationer

Källor och ansvarsfriskrivningar

1

"Konfliktfri" betyder "konfliktfri avseende Demokratiska republiken Kongo", vilket i den amerikanska finansinspektionens (SEC) regler definieras som produkter som inte innehåller konfliktmineraler (tenn, tantal, volfram och/eller guld) som direkt eller indirekt finansierar eller gagnar beväpnade grupper i den Demokratiska republiken Kongo eller intilliggande länder. Vi använder dessutom termen "konfliktfri" som ett vidare begrepp för att hänvisa till leverantörer, leveranskedjor, smältverk och raffinaderier vars källor till konfliktmineraler inte finansierar konflikt i den Demokratiska republiken Kongo eller intilliggande länder.

2

Kräver ett system med funktioner för Intel® Turbo Boost Technology. Intel Turbo Boost Technology 2.0 är den senaste generationen av Intel Turbo Boost Technology. Tekniken finns bara på utvalda Intel® processorer. Fråga tillverkaren av din dator. Prestandan varierar beroende på maskinvara, programvara och systemkonfiguration. För mer information, gå till www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/turbo-boost/turbo-boost-technology.html.

3

Inbyggda visuella funktioner är inte aktiverade på alla datorer, och optimerad programvara kan krävas. Fråga systemtillverkaren. För mer information, gå till www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/visual-technology/intel-visual-technology-consumer.html.

4

Inget datorsystem kan tillhandahålla absolut säkerhet under alla omständigheter. De inbyggda säkerhetsfunktioner som finns tillgängliga på utvalda Intel® processorer kan kräva ytterligare programvara, maskinvara, tjänster och/eller internetanslutning. Resultat kan variera beroende på konfiguration. Kontakta din systemtillverkare så får du veta mer. För mer information, gå till  http://www.intel.com/content/www/us/en/security/security-at-home.html.