Arbeta hårdare och spela smartare

Prestanda på Intel-nivå som håller takten med dina behov

Dagens generation med Intel® Atom™ processorer ger energieffektiv prestanda för en rad olika typer av datorenheter, inklusive tunna och lätta smarttelefoner och surfplattor, smarta bilar, innovativa hälsovårdsenheter och övervakning av infrastrukturer för smarta städer och mikroservrar för molnet med höga prestanda Bara några av de sätt som innovationen i Intel Atom-processorn driver högre prestanda med ytterst lite energi – kopplar ihop människor, berikar liv och ger kraft åt vad vi kallar Internet of Things.

Pekdatorer för allt som du vill göra

Pekdatorer med den nya Intel Atom-processorn är energioptimerade för fantastiska prestanda och energieffektivitet, så att du kan göra vad du vill göra utan problem. Lyssna, titta, spela spel och var produktiv på språng.

 

Kraftfulla, energisnåla pekdatorer för företag

Förbättra mobiliteten i verksamheten utan att offra produktivitet med pekdatorer som har Intel® Atom™-processor. Med dessa tunna och lätta enheter får du prestanda på Intel-nivå som är kraftfull nog att köra flera program samtidigt och det är enkelt för användarna att hoppa mellan olika program. Eftersom Intel Atom-processorn är så effektiv får du reaktionssnabba prestanda som varar i timmar.

 

Processorer byggda för mikroservrar

Behöver du mikroservrar som är stora när det gäller densitet och energisnåla prestanda? Med den nya produktfamiljen Intel® Atom™ C2000-processorn kan du maximera rackutrymmet och minska energikostnaderna med mikroservrar som kräver mindre än sju watt per servernod.1

Utforska mikroservrar >

Smartare enheter

Relaterade videor

Produkt- och prestandainformation

1

Baserat på Dynamic Web Benchmark-prestanda. ”Föregående generation”-konfiguration – Intel® Atom™-processor S1260 (8 GB, SSD, 1 GbE), poäng=1522. ”Ny generation”-konfiguration – Intel Atom-processor C2750 (32 GB, SSD, 10 GbE), poäng=11351. Poäng:  Intels interna mätning i augusti 2013.