Den webbläsarversion som du använder rekommenderas inte för den här webbplatsen.
Du bör uppgradera till den senaste versionen av webbläsaren genom att klicka på någon av följande länkar.

Verksamhetskritisk databehandling med oöverträffad prestanda

Läs mer om Intel® Itanium® 9500 processorserien

Intel® Itanium® processorer ger oöverträffad prestanda, tillförlitlighet, energiutnyttjande och förbättrade stordatorfunktioner för verksamhetskritiska funktioner som alltid är på. De har ultimata motståndsfunktioner för att skydda dina mest värdefulla data, optimerad prestanda för dina mest dataintensiva tillämpningar och en kraftfull plattform för virtualisering och konsolidering.

Funktioner och fördelar

Relaterat material

Produkt- och prestandainformation

1

Tillgängligt på utvalda Intel® Core™ processorer. Kräver ett system med Intel® Hyper-Threading Technology (Intel® HT Technology) aktiverat. Fråga tillverkaren av din dator. Prestandan varierar beroende på vilken maskinvara och programvara som används. För mer information inklusive detaljer om vilka processorer som har stöd för HT Technology, gå till www.intel.com/content/www/se/sv/architecture-and-technology/hyper-threading/hyper-threading-technology.html.

2

Intel® Turbo Boost Technology kräver ett system med funktioner för Intel® Turbo Boost Technology. Fråga tillverkaren av din dator. Prestandan varierar beroende på maskinvara, programvara och systemkonfiguration. För mer information, gå till www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/turbo-boost/turbo-boost-technology.html.