Förstklassiga funktioner för antivirus och identitets- och sekretesskydd för din dator

Upptäck hur enkelt det är att använda McAfee® LiveSafe™ och inbyggd säkerhetsteknik från Intel®1.

För din information, din identitet och alla dina enheter

McAfee® LiveSafe™ fungerar med den senaste säkerhetstekniken från Intel och hjälper dig att skydda hela ditt digitala liv. Du får marknadens bästa skydd, däribland flera skyddsbarriärer som drar nytta av den säkerhetsteknik som redan är inbyggd i de senaste Intel® Core™ processorerna.

Surfa, betala räkningar och handla på nätet med säkerhet från McAfee® LiveSafe™. Med denna tjänst får du det ultimata antivirusprogrammet och identitets- och sekretesskydd på alla dina enheter när du är online. Dessutom ingår säker molnlagring samt appen True Key™ av Intel Security , som lagrar dina lösenord på ett säkert sätt och omedelbart loggar in dig på webbplatser och appar.

Prenumerera på McAfee® LiveSafe™ ›

Tryggt och säkert på internet

Med McAfee® WebAdvisor får du varningar om riskabla webbplatser och hjälp med att förhindra skadliga nedladdningar och phishing-angrepp. Programmet erbjuder sökningsklassningar, kontrollerar om brandväggen och antivirusprogrammet har aktiverats, skannar nedladdningar och varnar om kända hot. 

Skydda dina känsligaste data

Med Secure Cloud Storage kan du säkerhetskopiera viktiga filer och foton med 1 GB lagringsutrymme.

En prenumeration som skyddar allt

2 i 1-enheter, bärbara datorer och surfplattor – alla är skyddade. Med McAfee® LiveSafe™ blir det enkelt att skydda, hantera och övervaka dina enheter från en och samma webbplats, oavsett vilken enhet eller kombination av enheter du använder.

Få hjälp när du behöver

Specialutbildade experter från McAfee ger dig kostnadsfri kundsupport via telefon, chatt eller online så länge ditt abonnemang är aktivt.

Produkt- och prestandainformation

1

Egenskaperna och fördelarna med Intel® tekniker är beroende av systemkonfiguration och kan kräva aktiverad maskinvara, programvara eller aktivering av tjänst. Prestanda varierar beroende på systemkonfiguration. Inga datorer kan vara helt säkra. Tala med systemtillverkaren eller återförsäljaren eller få mer information på http://www.intel.se.