• <Läs mer på Intel.com

Ultrabook™ förbättrar produktiviteten för småföretag

Ultraresponsiv. Ultrasnygg. Ultrabook™ med Intel® Small Business Advantage.

Ultrabook – 360 graders animering

Fullständiga datorfunktioner och inbyggd IT-support kommer nu i en tunn design

Ultrabook™ med Intel® Small Business Advantage är byggd för företag med begränsade IT-resurser.

Med en 3:e generationens Intel® Core™-processor och Intel® Small Business Advantage får du inbyggd IT-support och säkerhet som kontinuerligt övervakar din säkerhetsprogramvara, automatiskt säkerhetskopierar företagets data och hanterar rutinunderhållsuppgifter vid tidpunkter som passar dig och dina anställda. 

Den ultraresponsiva, ultratunna Ultrabook™ är mindre än en tum tjock, är startklar på ett ögonblick och kan köras i flera timmar – idealiskt för din mobila arbetsstyrka. Följ med på en interaktiv 360-graders rundtur i en Ultrabook för företag för att lära dig mer. 


Ultraanvändbara enheter är som bäst med Windows* 8

Teknik

  • Inbyggd IT-support1 med Intel® Small Business Advantage
  • Pekteknik i tunna nya enheter utrustade med Intel.
  • Få den bästa Windows 8*-upplevelsen när du väljer en enhet med Intel Inside®.
Små, företagsklara Ultrabooks™

Frihet

  • Tunna och lätta för enklare bärbarhet
  • Intel® Anti-Theft Technology2, lås din enhet var du än befinner dig


Säkerhet

  • Intel® Turbo Boost Technology 2.03 för extra prestanda när det behövs
  • Intel® Smart Connect Technology4 för snabba anslutningar och uppdateringar

Handla nu

ASUS ZENBOOK* UX21A

Ett snyggt stycke ultraportabel underhållning


ZENBOOK Prime har fint etsade koncentriska cirklar som förkroppsligar oändligheten i Zen-tänkandet och sätter nya standarder inom teknik och mode. Hela designen har optimerats för ett holistiskt synsätt där skönhet kombineras med snabbhet och där arbete balanseras med nöje.

Handla nu >

Handla nu

ASUS ZENBOOK* UX31E

ASUS Super Hybrid Engine* II för två sekunders uppstart och upp till två veckors standbytid

Den exklusiva ASUS Super Hybrid Engine II med direktaktivering gör att den bärbara datorn återupptar på två sekunder efter viloläge. Under den upp till två veckor långa standbytiden bevaras öppna filer och andra avvaktande data säkert i minnet. Dessutom: automatisk säkerhetskopiering när batteriet har 5 % laddning gör att ditt arbete blir ännu säkrare. 

Handla nu >

Handla nu

Konverterbar Dell XPS* 12 Ultrabook™

Spräng gränserna mellan arbete och nöje

Förvandla din XPS 12 Ultrabook™ till en surfplatta med en smidig vänd-och-vik-rörelse. Få det bästa av produktivitet och underhållning direkt under fingrarna. Oavsett om du surfar på dina favoritbloggar i surfplatteläge eller svarar på e-post och förbereder presentationer i Ultrabook™-läge är XPS 12 byggd för att passa ditt liv.

Handla nu >

Handla nu

HP ENVY* Ultrabook™ 4

En Ultrabook™ som inte ryggar för något

HP ENVY är tunn, lätt och ultraresponsiv och den enda Ultrabook™ med stor skärm som har Beats Audio*. Upp till 8,2 timmars batteritid och en mjuk bas som gör den enkel att greppa och ta med sig. HP ENVY. Ryggar inte för något.

Handla nu >

Handla nu

Lenovo ThinkPad Twist* S230u

Den vrider sig. Den böjer sig. Den viker sig. Den snurrar.

Förvandlas till en bärbar dator när du behöver skriva, till en surfplatta när du är på språng, och till ett ställ när du vill dela presentationer. När du är redo att börja söka information böjer du den bakåt för en närmare titt.

Handla nu >

Handla nu

Lenovo ThinkPad* T430u

En del mobilitet. En del prestanda. Helt och hållet ThinkPad.

Kombinera T-seriens legendariska produktivitet med den tunna och lätta smidigheten hos en Ultrabook™ så får du T430u – prestanda på företagsnivå i ett otroligt mobilt paket, plus några kraftfulla extrafunktioner på köpet.

Handla nu >

Produkt- och prestandainformation

open

1. Ett system med Intel® Small Business Advantage och rätt konfigurering krävs. Tillgång till funktioner är beroende av installation och konfiguration av din datortillverkare. Kontakta din systemtillverkare så får du veta mer.

2. Inget datorsystem kan tillhandahålla absolut säkerhet. Förutsättningar är aktiverad Intel® processor, aktiverat chipset och inbyggd programvara och programvara som optimerats för att använda teknikerna. Fråga systemets tillverkare och programvaruleverantören om du vill veta mer.

3. Ett system med Intel® Turbo Boost Technology krävs. Intel Turbo Boost Technology och Intel Turbo Boost Technology 2.0 finns endast tillgängliga på vissa Intel®-processorer. Tala med PC-tillverkaren. Prestanda varierar beroende på maskinvara, programvara och systemkonfiguration. För mer information, gå till www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/turbo-boost/turbo-boost-technology.html.

4. En särskild Intel® processor, Intel® programvara och BIOS-uppdatering, samt Intel® SSD-disk krävs. Resultatet kan variera beroende på systemkonfiguration. Kontakta din datortillverkare för mer information.