• <Läs mer på Intel.com
Masthead Light

Smartphones Etisalat E-20* med Intel Inside®

Etisalat E-20 är den första smartphones i Mellanöstern och Nordafrika med Intel Inside®. Etisalat E-20 ger snabb webbsurfning, har imponerande multimediefunktioner och utmärkta Android*-program, vilket ger hög prestanda i en budgetsmartphone.

Finns nu i Egypten.

Etisalat E-20*

Hög prestanda

Upplev smidig och responsiv prestanda med Intel® Atom™-processor Z2420 med Intel® Hyper-Threading Technology som kan nå hastigheter på upp till 1,2 GHz med avancerad multitasking, inklusive ett snabbt modem med 21 mbit/s HSDPA+, RxDiv och 3G för fyra band.

Ultimat smartphonekamera

Högkvalitativa bilder på ett ögonblick med smartphonekameran på 5 megapixel. Du kan ta upp till sju bilder i sekunden i kontinuerlig bildtagning så att du inte missar den bästa bilden.

HD-underhållning

Njut av en smidig och responsiv spel- och videoupplevelse med din egen privata högkvalitativa biosalong, tack vare avkodning och kodning i 1080p med överlägsen grafik.

McAfee Security (tillval)

Du kan aktivera en tillvalslicens för McAfees antivirus- och antistöldprogramvara så att du får ytterligare skydd, samt funktioner för säkerhetskopiering och återställning av data när det behövs.1

Bläddra bland de senaste smartphones med Intel Inside®

Produkt- och prestandainformation

open

1. Enhetspaketet inkluderar information om hur slutanvändaren kan aktivera den kostnadsfria, begränsade 1- eller 2-åriga licensperioden.