• <Läs mer på Intel.com

Smartphone med Intel Inside®

Företaget som revolutionerade datortekniken har nu utvecklat teknik för smartphone

Smarttelefoner med Intel Inside® prestanda

Den fantastiska teknik som används i några av världens snabbaste datorer ger dig nu ännu bättre smartphoneupplevelser. Oavsett om du tittar på en HD-video i parken eller spelar ett spel medan du väntar på ett flyg får du de prestanda som krävs för att göra de mest fantastiska saker, var du än befinner dig, med smartphone med Intel Inside®.

Fördelarna med att ha en smartphone med Intel Inside®

Blixtsnabb processor

Blixtsnabb processor

Nu kan din smartphone äntligen hålla samma tempo som du. Den avancerade Intel® processorn i de här smartphones ger snabb surfning, appar med superkort svarstid och smidiga funktioner för körning av flera program samtidigt, så det har aldrig varit enklare att göra det du älskar att göra.

Fantastisk kamera med 8 megapixlar

Fantastisk kamera med 8 megapixlar1

Nu kan du ta så många bilder du vill, så snabbt du vill – upp till 10 bilder per sekund, för att vara exakt. Den avancerade HD-kameran ger även fantastisk 1080p-kvalitet för bilder och video oavsett förhållanden. Och den avancerade bildbehandlingsprogramvaran ger bättre ansiktsigenkänning, ingen slutarfördröjning, förstärkning vid dåliga ljusförhållanden och funktioner för hög dynamisk upplösning.

Livfull HD-video

Livfull HD-video1

Du kan nu ge utlopp för dina nöjes- och underhållningsbehov i smartphones, allt i fantastisk 1080p-kvalitet. Det är enkelt att skapa och dela videoklipp med suverän HD-kvalitet. Den superjämna och avbrottsfria uppspelningen gör att din telefon blir som en privat biosalong som du kan ta med dig överallt.

Häpnadsväckande grafik

Häpnadsväckande grafik

Låt den häpnadsväckande grafiken i smartphones Intel Inside® ta dig till en annan värld. Låt dig fångas av den otroligt skarpa grafiken i spel och videoklipp. Med smartphone med Intel Inside® kan du även få 3D-video för en intensiv uppslukande onlineupplevelse.

En kraftfull telefon i kombination med ett kraftfullt operativsystem

En kraftfull telefon i kombination med ett kraftfullt operativsystem

smartphones med Intel Inside® körs med operativsystemet Android* som ger dig tillgång till hundratusentals appar som du kan hämta från Android Market.

Produkt- och prestandainformation

open

1. Denna funktion finns tillgänglig i utvalda smartphones. Kontakta din datortillverkare för mer information.