• <Läs mer på Intel.com
Masthead Light

Safaricom Yolo* – smartphone med Intel Inside®

Smartphones Yolo* har prestanda till ett överkomligt pris för förstagångskonsumenter och kostnadsmedvetna konsumenter. Med Intel® Atom™ processor får du avancerade funktioner för multitasking som gör att du kan fånga ögonblicket omedelbart och njuta av hela underhållningsutbudet – i lugn och ro tack vare McAfee Mobile Security*-programvaran.

Safaricom Yolo

Högpresterande processor

Upplev smidig och responsiv prestanda med Intel® Atom™ processor Z2420 med Intel® Hyper-Threading Technology som kan nå hastigheter på upp till 1,2 GHz med avancerad multitasking.

Minnen direkt

Skapa och dela 1080p HD video, eller ta upp till sju bilder per sekund – med kvalitet i 5 megapixlar – i läget för kontinuerlig bildtagning med brusreducering och digital bildstabilisering.

Underhållning

Lyssna på FM-radio, upplev uppslukande spel och en rik onlineupplevelse tack vare den högkvalitativa grafikmotorn och en 3,5 tums pekskärm.

Lugn och ro

Telefonen kan skyddas med McAfee Mobile Security*-programvara, så att du får ytterligare skydd, samt funktioner för säkerhetskopiering och återställning av data när det behövs.1

Bläddra bland de senaste smartphones med Intel Inside®

Produkt- och prestandainformation

open

1. Enhetspaketet inkluderar information om hur slutanvändaren kan aktivera den kostnadsfria, begränsade 1- eller 2-åriga licensperioden.