Mobila funktioner för alla behov

Smarttelefoner med Intel® Atom™ processorer har funktioner och egenskaper som passar alla ändamål. Intels breda utbud av mobila enheter erbjuder allt från budgetalternativ med grundläggande telefonfunktioner till den senaste tekniken med avancerad prestanda.

Lika snabb som du

Nu kan din telefon hålla jämna steg med dig. Med en Intel® processor får du enkel surfning, appar med supersnabb responsivitet och smidig multitasking. Det har aldrig varit enklare att göra det du gillar när du är på språng.

Fånga livet i HD

Spela in kristallklar bild och video med en Intel® HD-kamera. Ta så många foton du behöver för att hitta den där perfekta bilden – även i tuffa miljöer.

Media i filmklass

Spela in, dela och visa videoklipp i fantastisk HD-kvalitet. Egenskaper som fantastisk grafik och superjämn uppspelning gör den här telefonen till en privat biosalong i handen.

Håll dig uppkopplad

Med smarttelefoner utrustade med teknik från Intel® får du mer batteritid så att du kan prata, lyssna, titta och spela längre. Våra strömoptimerade Intel® Atom™ processorer håller jämna steg med de mest krävande användarna.

Utforska andra tekniker från Intel®

Med en Intel® Atom™ processor i din nya telefon eller phablet får du flexibilitet och anslutningsbarhet i handen.

Upptäck hur

Mobilmodemlösningarna från Intel® ger hastigheten och flexibiliteten som håller dig smart ansluten över hela världen.

Utforska funktioner