• <Läs mer på Intel.com
Masthead Light

Styrka från Intel® för surfplattor med Android*.

Få batteritid på Intels nivå för Android*-surfplattor – lyssna, titta, spela och var produktiv var du än är.

En kraftfull Intel® processor ger dig all den prestanda, smidighet och hastighet du behöver i en Android*-surfplatta. Och med 64-bitars processor, inbyggd säkerhet1 och enastående batteritid får du en surfplatta med prestanda du kan lita på. Endast med Intel. Look Inside.™

Allt ditt innehåll

Allt ditt innehåll

Intel® processorerna har inbyggd avancerad teknik för många program samtidigt så att du enkelt kan hoppa mellan bloggar och e-böcker eller onlinetidningar. Allt du vill ha koll på är tillgängligt direkt.

Titta, ta bilder och spela in – i HD

Titta, ta bilder och spela in – i HD

Din smidiga och lätta surfplatta med Intel Inside® ger möjlighet att se 1080p HD-filmer, och med den inbyggda kameran kan du spela in film och ta bilder av högsta kvalitet. Och med videochatten kan du koppla upp dig mot släkt och vänner i realtid så att du alltid har dem nära.

Mer information

Produkt- och prestandainformation

open

1. Inget datorsystem kan tillhandahålla absolut säkerhet. Förutsättningar är aktiverad Intel® processor, aktiverat chipset och inbyggd programvara och programvara som optimerats för att använda teknikerna. Fråga systemets tillverkare och programvaruleverantören om du vill veta mer.