• <Läs mer på Intel.com
Masthead Light

Prestanda på Intel-nivå som håller jämna steg med dig

Upptäck surfplattor med Intel Inside®

Surfplattor med Android* eller Windows* 8 och med Intel Inside® ger blixtsnabb surf på webben och utmärkt batteritid som håller jämna steg med dig och ditt liv.

Ett par som läser på en surfplatta utomhus

Allt innehåll, hela tiden

Med de smarta multitaskingfunktionerna som finns inbyggda direkt i processorn1 hoppar du enkelt mellan din e-bok, favorittidningen online och PowerPoint*-presentationen. Allt du vill läsa är tillgängligt direkt – var du än befinner dig.

Från 3D till HD

Från 3D till HD

Använd den när du har ett uppehåll – även när du är på språng. Ha kul med surfplattan och titta på film i 1080p HD-kvalitet, filma eget material i HD-kvalitet och förflytta dig till en annan värld med uppslukande 3D-spel.

Man som spelar gitarr med hjälp av en surfplatta

Spela låtar. Och spel.

Tänk dig att du tar gitarrkurser på din fritid. De nya Intel-baserade surfplattorna ger dig snabb webbåtkomst, och du läser in appar och material så snabbt att det inte är några problem. Boka in en tid i din kalender, ha noterna till hands och spela med i låtar i musikbiblioteket eller till instruktionsvideoklipp på YouTube*.

Kvinna som använder en surfplatta för att videochatta

Uppslukande, rika upplevelser

Med en surfplatta med inbyggd kamera tar du inte bara en ögonblicksbild av ditt liv. Du berättar din historia. Och med en HD-kamera kan du fånga alla de stora ögonblicken även i krävande miljöer. Du kan dessutom chatta med familj och vänner i realtid.

Kvinna som följer en karta på en surfplatta när hon är ute och vandrar

Batteri som räcker länge

Utmärkt batteritid och GPS-funktion gör att du enkelt kan ta dig dit du ska, berätta var du har varit och verkligen dra nytta av det som finns i din omgivning. Geotagga dina fotografier, checka in på Facebook*, och använd platsbaserade appar för att hitta butiker i närheten, restauranger, evenemang och mycket annat.

En person som letar efter ett recept på en surfplatta samtidigt som denne lagar mat

Prestanda för alla projekt

Låt oss säga att matlagning är din grej. Med en surfplatta surfar du snabbt, läser in appar snabbt och multitaskar smidigt,2 så du hittar lätt ett recept på nätet, skapar en inköpslista och lagar maten steg för steg till en matlagningsvideo. Säg hej till ditt nya köksredskap.

Surfplattor med Intel Inside®

Hitta den surfplatta som passar dig bäst

2 i 1: Surfplatta när du vill ha det, bärbar dator när du behöver det

  • Inga kompromisser

    Nu behöver du inte längre välja. Arbeta och ha roligt med samma fantastiska enhet.

  • Full prestanda

    Få Intelnivå-prestanda, extraordinär batteritid och styrkan hos en bärbar dator med friheten hos en surfplatta.

  • Mobil på riktigt

    Lyssna, titta, spela spel och var produktiv på språng. En 2 i 1 med Intel Inside® är helt enkelt gjord för dig.

  • Läs mer

Produkt- och prestandainformation

open

1. Tillgängligt på utvalda Intel® Core™ processorer. Kräver ett system med Intel® Hyper-Threading Technology (Intel® HT Technology) aktiverat. Fråga tillverkaren av din dator. Prestandan varierar beroende på vilken maskinvara och programvara som används. För mer information inklusive detaljer om vilka processorer som har stöd för HT Technology, gå till www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/hyper-threading/hyper-threading-technology.html.

2. Tillgängligt på utvalda Intel® Core™ processorer. Kräver ett system med Intel® Hyper-Threading Technology (Intel® HT Technology) aktiverat. Fråga tillverkaren av din dator. Prestandan varierar beroende på vilken maskinvara och programvara som används. För mer information inklusive detaljer om vilka processorer som har stöd för HT Technology, gå till www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/hyper-threading/hyper-threading-technology.html.