En surfplatta med Intel Inside®
ger en bättre upplevelse

  • Blixtsnabb prestanda
  • Smidig växling mellan appar
  • Kraftfull grafik
  • Inbyggd säkerhet1
  • Lång batteritid
  • Windows* eller Android*2

Jobba snabbare med Intel Inside®

När du har en surfplatta med Intel går det snabbare att bläddra fram webbplatser, det är enklare att redigera foton, du kan streama onlinevideor snabbare och du kan uppdatera sociala medier var du än är. Allt blir möjligt om du har en surfplatta med processorkraften hos Intel®.


Se Intel med 64-bitarsprestanda >

Läs mer om surfplattor med Intel® Atom™
processor >

En enda surfplatta för allt du behöver

Vare sig du spelar spel eller sitter i styrelsemöte får du en surfplatta som gör livet enklare med Intel Inside®. Surfa på webben när du sitter på bussen till jobbet eller skapa en presentation för kunder och kollegor. En surfplatta med Intel Inside håller jämna steg med dig.

Upptäck Intel® processorn för Android* >

Utforska underhållning med hjälp av Intel >

Suverän batteritid

En kraftfull Intel® processor innebär responsiv prestanda. Och tack vare den otroligt långa batteritiden kan du lämna laddaren hemma under dagen. Det betyder mer musik, mer spelande och mer av den surfplatta du gillar med Intel Inside®.


Surfplattevideoklipp

Handla surfplattor

Det är alltid värdefullt att ha Intel Inside®.
Surfplattor med Intel Inside® Surfplattor med Intel Inside® Surfplattor med Intel Inside®
Köp surfplattor

Vill du ha en kombination av det bästa med både pekdatorn och den bärbara datorn? En 2 i 1-enhet kan vara det perfekta valet för dig.


Se 2 i 1-enheter

Juridisk information

1 Inget datorsystem kan tillhandahålla absolut säkerhet. Förutsättningar är aktiverad Intel® processor, aktiverat chipset och inbyggd programvara samt programvara som optimerats för att använda teknikerna. Fråga systemets tillverkare och programvaruleverantören om du vill veta mer.

2 Funktionerna i listan är eventuellt inte tillgängliga på alla modeller. Fråga tillverkaren om detaljerad information och om vilka operativsystem som är tillgängliga för varje modell.