• <Läs mer på Intel.com
Masthead Light

Roliga saker du kan göra med din bärbara dator

Som vi alla vet passar en bärbar dator perfekt för att göra läxor och kolla e-post på sitt favoritkafé. Men glöm inte att det finns mängder av andra saker du kan göra med en bärbar dator eller Ultrabook™ 2 i 1-enhet. Du kan till exempel mixa musik och diskutera dj:s med kompisar över hela världen, syssla med scrapbooking och skapa ett fotoalbum online inför dina föräldrars 25-åriga bröllopsdag. Du kan få hur kul som helst!

 

Bärbarhet och batteritid – ta med dig allt du gör

Möjligheten att bära med sig datorn var troligen en av anledningarna till att du köpte den. Du kan ta med dig jobb, läxor och hobbyer vart du än beger dig. Om du bara har tid att shoppa på lunchen men köpcentret ligger för långt bort, kan du ta med din bärbara dator till en deli i närheten och köpa de där skorna du haft ögonen på online i stället. Om du nyligen har börjat med bergsklättring och vill träffa likasinnade kan du använda din bärbara dator till att söka efter klätterklubbar där du bor. Om du gillar onlinespel men inte vill sitta inomhus hela dagen kan du hitta en lugn plats i parken där du kan slå dina vänners rekord i Candy Crush Saga. Jobbar du på en mangateckning i naturlig storlek men ska resa bort över helgen? Ladda upp filen i molnet, så kan du nå den så fort du känner dig kreativ.

 

Överför och dela filer

En annan användbar sak du kan göra med din bärbara dator är att dela filer mellan flera enheter. Du behöver bara följa våra enkla anvisningar, så kan du nå ditt musikbibliotek, din filmsamling och dina semesterfoton från din bärbara dator eller 2 i 1-enhet, surfplatta och smarttelefon. Genom att överföra filer har du alltid dina data till hands, och du kan till och med dela favoriter med dina vänner!

 

Strömma musik

Med en ny bärbar dator eller 2 i 1-enhet slipper du bli frustrerad medan du väntar på att filerna ska buffras. Anslut till din favoritradiostation på nätet eller till och med till ditt musikbibliotek hemma och lyssna på din musik utan avbrott eller störningar.

 

Titta på film

Med din bärbara dator kan du spela dvd-skivor, titta på videoklipp som strömmas på nätet och till och med titta på film med Netflix* eller Hulu*!

 

Strömma tv-program

Med en internetanslutning kan du strömma tv och titta på favoritprogram med Hulu*, Youtube*, Vimeo* eller andra webbplatser var du än är. Du kan också titta på många tv-program direkt från källan, till exempel kanalens egen webbplats.

 

Onlinekurser

Idag finns det en rad onlinekurser att välja bland, från kostnadsfria kurser vid ansedda universitet till praktiska träningskurser från motionsinstitut.

 

Ta reda på hur livet kan bli roligare

Om du vill uppleva allt det här med en bärbar dator kan du besöka Intel® produktsökare idag för att få mer information, handla och jämföra.

Mer information

Upptäck Ultrabook™-enheter

Jämför processorer, bärbara datorer och 2-i-1-enheter, inklusive Ultrabook™. Hitta din nästa dator idag.

Intels produktsökare >

Ultrabook™-rumskompis

Plötsligt känns allt annat gammaldags.

Se filmen nu >

Köp en Ultrabook™

 • ASUS TAICHI* 21

  Med sina dubbla skärmar får du en bärbar dator när du behöver det och en praktisk pekdator när du vill ha det.

 • Dell XPS* 12

  Delvis bärbar dator. Delvis surfplatta. Denna 12-tums bärbara 2-i-1-datorn med pekfunktion kombinerar en Windows 8-surfplatta med kraften hos en Ultrabook™.

 • Lenovo IdeaPad* Yoga

  Få det gjort på en bärbar dator. Var ett steg före med en pekdator. Visa konkurrenterna vad du har i tältläget. Sätt den längst fram i skyltläge.

 • Sony VAIO* Duo 11

  Det bästa av två världar: en bärbar dator med full HD och en pekdator. Allt i en enda kompakt och mobil design som är startklar på en gång.

 • Acer Aspire S7*

  Acers tunnaste och lättaste Ultrabook pekdator. Den här datorn är utformad för att hjälpa dig utforska sidor hos dig själv du inte visste att du hade.